Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
1420 posts, 367551 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
andrei11
Ma insel eu sau joi pe la ora 20,00 cam terminasera de pus geamurile la statie ? Dupa parerea mea este cam ultima piedica care nu-i lasa sa inaugureze pasajul. Reiau si eu intrebarea pusa ceva mai sus de un coleg de forum : Cand se reglementeaza opririle pe Titulescu - inclusiv pe trotuar si cu "fundul" pe banda 1 si cand se inverseaza / se inchide accesul pe str Maltopol ?
Ma insel eu sau joi pe la ora 20,00 cam terminasera de pus geamurile la statie ? Dupa parerea mea este cam ultima piedica care nu-i lasa sa inaugureze pasajul. Reiau si eu intrebarea pusa ceva mai sus de un coleg de forum : Cand se reglementeaza opririle pe Titulescu - inclusiv pe trotuar si cu "fundul" pe banda 1 si cand se inverseaza / se inchide accesul pe str Maltopol ?
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
MA vs 123galmos ... 'cursa' din unghiuri diferite!
MA vs 123galmos ... 'cursa' din unghiuri diferite!
UNT1.jpg (275.71 KB; downloaded 3584 times)
UNT2.jpg (251.43 KB; downloaded 3583 times)
UNT3.jpg (230.47 KB; downloaded 3581 times)
UNT4.jpg (222.51 KB; downloaded 3583 times)
UNT5.jpg (226.36 KB; downloaded 3585 times)
-
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
Imaginile din vagonul 237 sunt filmate de mine.M A si Dr2005 au acordul meu sa le faca publice.
Imaginile din vagonul 237 sunt filmate de mine.M A si Dr2005 au acordul meu sa le faca publice.
043.JPG (267.86 KB; downloaded 3584 times)
045.JPG (280.85 KB; downloaded 3581 times)
-
- DocOctavius
-
Posted:
-
DocOctavius
Pe râu in jos? Sau mai bine pe râu în sus la Ciurel?
subway guru wrote:
Sa ne traitzi si sa ne 'blagoslovitzi' multzi ani pt lucrari mai frumoase si mai mari 'pre rau in jos'...'mai mare si mai frumos'...![]()
Pe râu in jos? Sau mai bine pe râu în sus la Ciurel?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Imagini noi pe http://pasajbasarab.net/
P.S.
Pe rau in jos, de la Cheile Dambovicioarei si pana la Marea cea Mare
Imagini noi pe http://pasajbasarab.net/
P.S.
Pe rau in jos, de la Cheile Dambovicioarei si pana la Marea cea Mare
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Sa nu ziceti acum ca va apucati de Canalul Dunare - Bucuresti
.
Sa nu ziceti acum ca va apucati de Canalul Dunare - Bucuresti
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Nu cred ca ne plimbam weekendu asta pe pasaj. Daca era ceva zicea Marian sau cineva pana acum
Nu cred ca ne plimbam weekendu asta pe pasaj. Daca era ceva zicea Marian sau cineva pana acum
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Eh, ce sa-i faci, profesorii se misca ... ardeleneste
Cum am rabdat atat, ce mai conteaza o saptamana
mindmasster wrote:
Cum am rabdat atat, ce mai conteaza o saptamana
- darknight
-
Posted:
-
darknight
Si asa este urata vremea...cu atat mai bine, dupa mijlocul saptamanii viitoare se mai indreapta
Si asa este urata vremea...cu atat mai bine, dupa mijlocul saptamanii viitoare se mai indreapta
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Clar, nu sti ce vorbesti...aici avem de-a face cu valahi tari in 'vana', cu sange in instalatzie si cerebelul bine oxigenat
Profesorii se misca surprinzator de vioi, lucreaza temeinic si, n-ai sa crezi, absolut benevol!
P.S.
Azi s-a incheiat 'procesul verbal' al comisiei...

Urmeaza sa se ia toate semnaturile si sa se faca 'predarile' catre 'administratori'...
Mai vezi din urma 'check-list-ul' meu...
ANTENA wrote:
Clar, nu sti ce vorbesti...aici avem de-a face cu valahi tari in 'vana', cu sange in instalatzie si cerebelul bine oxigenat
Profesorii se misca surprinzator de vioi, lucreaza temeinic si, n-ai sa crezi, absolut benevol!
P.S.
Azi s-a incheiat 'procesul verbal' al comisiei...
Urmeaza sa se ia toate semnaturile si sa se faca 'predarile' catre 'administratori'...
Mai vezi din urma 'check-list-ul' meu...
-
- ioan
-
Posted:
-
ioan
Am trecut si eu azi pe acolo dar nu mi se pare ca s-au apucat de scos linia, doar este decopertat si probabil bucata aia a fost scoasa cand s-a sapat pentru utilitati.
Eu nu inteleg de ce s-a facut acel munte de pamant langa pasaj dupa intersectia cu Titulescu, tot la utilitati se lucreaza ?
Cat mai dureaza sa termine? Cineva spunea ca pasajul se va inaugura cand se vor termina si acele lucrari de sub pasaj.....
cos wrote:
In schimb, a inceput demontarea liniei de pe Calea Grivitei, incepand din curba Titulescu - Grivita. Pe la pranz era un haos cumplit in intersectia respectiva, pentru ca traficul se desfasura printre utilaje...
Am trecut si eu azi pe acolo dar nu mi se pare ca s-au apucat de scos linia, doar este decopertat si probabil bucata aia a fost scoasa cand s-a sapat pentru utilitati.
Eu nu inteleg de ce s-a facut acel munte de pamant langa pasaj dupa intersectia cu Titulescu, tot la utilitati se lucreaza ?
Cat mai dureaza sa termine? Cineva spunea ca pasajul se va inaugura cand se vor termina si acele lucrari de sub pasaj.....
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Au fost puse toate geamurile la statia de pe pasaj? Daca e gata statia(in afara de lifturi/scari rulante) atunci in curand va puteti plimba pe pasaj
Au fost puse toate geamurile la statia de pe pasaj? Daca e gata statia(in afara de lifturi/scari rulante) atunci in curand va puteti plimba pe pasaj
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
S-a spus deja pe forum de subway, in 18 Iunie ne plimbam perpedes si Duminica 19 Iunie cu masinuta / tramvaiul 34.
S-a spus deja pe forum de subway, in 18 Iunie ne plimbam perpedes si Duminica 19 Iunie cu masinuta / tramvaiul 34.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Cu o singura 'conditie':
Sa apese Dl. PG=SO pe 'telecomanda' butonul Off/On...
Cu o singura 'conditie':
Sa apese Dl. PG=SO pe 'telecomanda' butonul Off/On...
📖 Pagination options