Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 368592 views

Go to page:  1  ... 77 78 79 80 81 82 83  ... 102

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Dr2005

De când îi pasă lui Dr. Oetker de legislaţie? Probabil o să îi dea drumul aşa, ce dacă mai zboară câte un ciocan de la un Dorel (care poate pica pe o maşină)?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Serban

=))=)) cum mah sa zici asa ceva??? unele comentarii ar trebui clar sterse

"Prafu'n ochii oamenilor... (Miercuri, 8 iunie 2011, 14:22)
George [anonim]
Motivul adevarat pentru care de aprox 4 luni, podul este aproape gata, dar niciodata complet (''inca un test'', ''inca un finisaj'', etc), este unul mult de grav, si nefavorabil constructorilor, primariei, si in final - bucurestenilor:

Dintr-o eroare de planificare si constructie, placile de beton nu se imbina pe pod. Va trebui demolata si reconstruita o bucata din pod, posibil si 2 stalpi de sustinere.

E pacat ca reprezentantii principalelor institutii de presa din Romania sunt intr-o ''aliniere'' perfecta cu Primaria, si tin acest fapt ascuns. Mi-e imposibil sa cred ca nici unul din jurnalisti nu a aflat pana acum situatia reala. "

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) shoppy

Si daca se adevereste ca nu e asa atunci iese domnul George Anonim in pulbic si-si mananca palaria?

Asa se zvonea si la ala de la Otopeni ca trebuie sa demoleze pilonul central si sa-l faca laloc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) subway guru

@Serban:
De unde l-ai mai scos si pe acest dom' George cu 'traznaile' lui???
E evadat de la Marcutza???
Si in ce calitate 'ne abureste'???

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

Titulescu azi si montarea geamurilor, se cam incheie in seara asta  8-)

IMG_9531.JPG (282.76 KB; downloaded 2853 times)

IMG_9532.JPG (294.04 KB; downloaded 2839 times)

IMG_9533.JPG (279.8 KB; downloaded 2845 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) mindmasster

Ceva noutati despre marea hoinareala avem? Marian ajuta-ne

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

mindmasster wrote:

Va fi, dar din moment ce nu stim data inaugurarii nu stim nici data cand va avea loc marea hoinareala care va fi cam cu o zi inainte de inaugurare.
Sper totusi sa se miste bine comisia de receptie, ca sa nu ratam si weekendul asta. Desi...  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) ANTENA

Utilizator anonim wrote:
mindmasster wrote:

Va fi, dar din moment ce nu stim data inaugurarii nu stim nici data cand va avea loc marea hoinareala care va fi cam cu o zi inainte de inaugurare.
Sper totusi sa se miste bine comisia de receptie, ca sa nu ratam si weekendul asta. Desi...  :roll:

In mod normal receptia nu poate dura decat 2 maxim 3 zile.
In principal se verifica actele, in general cei care vin de la primarie sunt "cofetari", dau si ei un ochi in santier si cu asta basta. Din cate.stiu lista de remedieri are termen 90 de zile de la receptie. Vin si cei de la ISU?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Serban

@subway a dat comment la articolul despre basarab. e linkul mai sus pe pagina :))

Utilizator anonim wrote:
mindmasster wrote:

Ok, sper sa nu dureze mai mult de 2 zile . Da totu este in regula cu teste da? Ca am citit acum pe EVZ ca se refac testele . Am pus linku in celalalt topic

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Este adevarat ca se refac testele, testele de performanta jurnalistica a celor care au scris articolele alea. Probabil le vor pica  :ugeek:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) subway guru

@mindmasster:
pana la urma, tu in cine ai incredere 'maxima'???
In ce s-a pus pe forum inca de zilele trecute sau in 'jurnalistii boschetari'?
'NOI' am facut mereu dovada 'veritatzii..ia din urma si verifica...pe 'aurolacii de presa' nu-i intreaba nimeni insa nimic, dau cu mucii in fasole si fug, dispar, nu-i ia nimeni de guler...
Toata treaba asta cu 'testele' parca ar fi reluare la treaba cu 'castravetzii', doar ca pe aici mai sunt si 'gradinari'... :(
Pana la urma, tot chichirezul cu testele tocmai asta era, sa nu aiba motiv vre-o 'bovina de presa' sa pretinda ca pasajul nu e sigur, nu e probat, nu e incercat si verificat...
Acum, daca s-au aruncat ca bizonii cu capul in zid si nu mai au loc de intors n-au decat fie sa-si frece 'cucuiele' fie sa continue sa dea-nainte cu capetele de zid pana-si crapa tzeasta...

subway guru wrote:
@mindmasster:
pana la urma, tu in cine ai incredere 'maxima'???
In ce s-a pus pe forum inca de zilele trecute sau in 'jurnalistii boschetari'?
'NOI' am facut mereu dovada 'veritatzii..ia din urma si verifica...pe 'aurolacii de presa' nu-i intreaba nimeni insa nimic, dau cu mucii in fasole si fug, dispar, nu-i ia nimeni de guler...
Toata treaba asta cu 'testele' parca ar fi reluare la treaba cu 'castravetzii', doar ca pe aici mai sunt si 'gradinari'... :(
Pana la urma, tot chichirezul cu testele tocmai asta era, sa nu aiba motiv vre-o 'bovina de presa' sa pretinda ca pasajul nu e sigur, nu e probat, nu e incercat si verificat...
Acum, daca s-au aruncat ca bizonii cu capul in zid si nu mai au loc de intors n-au decat fie sa-si frece 'cucuiele' fie sa continue sa dea-nainte cu capetele de zid pana-si crapa tzeasta...

In voi am intredere normal , da eram putin stresat  ca acum nu mai era nu stiu ce site anonim era evz care e un ziar cu renume . Ma rog , acum pt mine nu mai este nimic . Abia astept sa ma plimb pe el, chiar si pe ploaie

Go to page:  1  ... 77 78 79 80 81 82 83  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464105 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”