Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai (2010-2015)

616 posts, 211271 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 44

📖 Pagination options
Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai chevic

Stie cineva care este rolul acelei decopertari ? Se reface izolatia ? Sau poate se remodeleaza traficul rutier.

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai andrei11

Se reface izolatia. Traficul rutier / tramvai / configuratia intersectiei nu se schimba nici cu 10 cm. Nu sunt bani si nici nu cred ca vor fi prea curand pentru reconfigurari totale ale circulatiei.

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai telvanni

E doar o cosmetizare din cate se pare. E buna si asta. Sper ca la o eventuala reconfigurare (peste ani) nu vor da jos toate placarile ca sa puna altele (granitul ala trebuie sa stea acolo pe putin 20 de ani)

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai shoppy

Pacat ca acopera geamurile vestibulului statiei de metrou, deci ramanem cu o singura statie de metrou care sa aiba si lumina naturala, era chiar asa de greu sa le lase?

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai fider

Acele "geamuri" erau cat se poate de mizerabile astfel incat nu stiu daca este o imensa pierdere nici daca raman, nici daca se scot. Din punctul meu de vedere simplul fapt ca le-au lasat asa cam 20 de ani si mai bine demonstreaza ca nu au fost niciodata considerate esentiale. Pe de alta parte am dubii ca se va realiza ceva iar "marea" reorganizare de la Pasajul Muncii este jenanta: s-au ciuntit trotuare, au disparut spatii importante si s-a inrautatit circulatia pietonala in principal doar pentru a se face o "imperios" necesara largire a unei amarate de bretele pe partea stanga a pasajului si o fatuire a zonei. Pe ansamblu linia de tramvai ramane in continuare praf cum era si inainte, pietonii invata sa inoate mai bine pe langa masinile parcate pe trotuar si strada. In final ne laudam cu inca o mare realizare a lui nea oprica (sau care primar ar fi fost in locul lui) la ceas aniversar de mandat (probabil re-inaugurare in toamna).

Are cineva poze cu cum aratau pe dinauntru acele geamuri?

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai andrei11

Daca s-ar forta putin ar putea sa rezolve si problema tramvaiului, in zona pasajului sa se mearga pe un singur fir alternativ, daca s-ar tine de treaba cred ca in jumatate de an ar fi rezolvata problema.

Daaa, sa vezi ce o sa se mai infiga aia in tramvai cand o sa vina pe dos :lol:  :lol:
Si ce problema sa se rezolve? Reabiltiarea liniei? Si dupaia daca peste 2-3 ani se apuca sa faca ca la Obor sa urlam ca stricam linia reabiltiata acum 1 an...

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai Dominatrix

shoppy wrote:
Si dupaia daca peste 2-3 ani se apuca sa faca ca la Obor sa urlam ca stricam linia reabiltiata acum 1 an...
Nu cred ca se va intampla asta. Sa nu uitam ca solutia actuala de circulatie la Pasajul Muncii a fost initial gandita pe vremea lui Ceausescu ca o solutie temporara pana la scoaterea definitiva a tramvaiului. Dar asa cum se stie Romania e campioana la solutii temporare devenite definitive, dupa cum se observa si in cazul lucrarii de fata.

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai DocOctavius

Dominatrix wrote:
Dar asa cum se stie Romania e campioana la solutii temporare devenite definitive, dupa cum se observa si in cazul lucrarii de fata.

Nu știu cât de campioană este, să ne amintim totuși că Parisul are ca simbol al orașului o construcție "temporară devenită definitivă", ba chiar uneori considerat simbolul Franței însăși. Doar că noi ne limităm soluțiile temporare la buget și lenea caracteristică Balcanicului de rând după care insistăm asupra faptului că sunt temporare și că se poate ceva mai bine.

Asta e povestea cu toate constructiile de acest tip ca sa le faca mai usor digerabile, si London Eye era prevazuta sa fie demolata dupa 2 ani.

Problema e ca acelasi lucru s-a intamplat si la Obor si situatia s-a rezolvat, doar ca acolo problema era mai usoara iar impactul era mult mai mare, sau ma rog, ar trebuii sa se revolte aia de pe Basarabia care iau coada de la Lia Manoliu (adica 2 statii de tramvai de stat in coloana).

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai chevic

shoppy coada de pana la Lia Manoliu nu se rezolva daca baga tramvaiele pe mijloc  ca la Obor. nu din cauza tramvaielor se face coada. aici problema e calarasiu.

Pai de ce nu o iau pe Decebal?, si se mai deschide acum si Matei Basarab, si oricum, daca esti destept o iei pe Baba Novac si Apoi pe Dristor pana in Decebal si gata, sa vedem...

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai cornel001

Nu vad cu ce are de-a face Calarasiul, ca doar o parte merg pe el din ce stiu, multi se duc pe Decebal sau unii mai fac stanga si dreapta (pt dreapta e si varianta dar cam aproape de intersectia mare). Oricum e buba cu coada mare acolo.

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 44

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”