Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1479 posts, 354439 views
📖 Pagination options
-
- mindmasster
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
mindmasster
Acum nu se vede nimic pe webcam
Dany1984 wrote:
Salut.
Acum se poate vede pe webcam ca se descarca niste grinzi. Par diferite fata de cele de beton care au fost montate pana acum.
Oare sunt pentru deschiderea mare peste B.V. sau sa fie suport pentru grinzile ce urmeaza a fi montate peste deschiderea mare?
Acum nu se vede nimic pe webcam
- mouseman
-
Posted:
-
mouseman
Am vazut ca au ras trotuarul si spatiul verde de la Petrom pana aproape de intersectia cu Caranfil (sensul spre Caranfil). Oare au de gand sa largeasca pana in intersectie, sau au de mutat utilitati si acolo?
Am vazut ca au ras trotuarul si spatiul verde de la Petrom pana aproape de intersectia cu Caranfil (sensul spre Caranfil). Oare au de gand sa largeasca pana in intersectie, sau au de mutat utilitati si acolo?
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Acestea sunt "grinzile" de care vorbeste dany1984. foarte scurte pentru deschiderea cea mare, chiar si pentru cea mai mica(si putine si subtiri). vom vedea ce sunt. bine e ca se misca....

Acestea sunt "grinzile" de care vorbeste dany1984. foarte scurte pentru deschiderea cea mare, chiar si pentru cea mai mica(si putine si subtiri). vom vedea ce sunt. bine e ca se misca....

- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Ce au descarcat ei in prima poza imi par a fi schele pentru esafodaje...probabil dupa cum am banuit peste strada va fi tablier metalic, sudat.
Ce au descarcat ei in prima poza imi par a fi schele pentru esafodaje...probabil dupa cum am banuit peste strada va fi tablier metalic, sudat.
- danielstan
-
Posted:
-
danielstan
Iata niste fapte care m-au scandalizat, vorba cantecului lui Mircea Baniciu:
- un binevoitor a indepartat balizele care blocau trecerea...

- un 'rege al soselelor' observa chestia din zbor si profita de situatie:

Iata niste fapte care m-au scandalizat, vorba cantecului lui Mircea Baniciu:
- un binevoitor a indepartat balizele care blocau trecerea...

- un 'rege al soselelor' observa chestia din zbor si profita de situatie:

- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Şi, probabil, continuarea ar fi: un vatman opreşte vagonul în mijlocul intersecţiei, apoi pune baliza la loc. Şi ciclul se repetă.
Şi, probabil, continuarea ar fi: un vatman opreşte vagonul în mijlocul intersecţiei, apoi pune baliza la loc. Şi ciclul se repetă.
-
- General_Katana
-
Posted:
-
General_Katana
Pune-te in situatia celui care a recurs la acel gest si apoi critica
Dr2005 wrote:
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Care a recurs la ce gest? Sa nu respecte o regula de circulatie ca asa vrea el?? Punand in pericol intr-o zona de santier siguranta rutiera si siguranta muncitorilor?? Sa fim seriosi ....
General_Katana wrote:Dr2005 wrote:
Care a recurs la ce gest? Sa nu respecte o regula de circulatie ca asa vrea el?? Punand in pericol intr-o zona de santier siguranta rutiera si siguranta muncitorilor?? Sa fim seriosi ....
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
General_Katana wrote:Toata lumea se grabeste, dar e vorba de un santier in lucru, si - asa cum stim - nici o nastere nu e fara dureri. Deci concluzia care se impune este una singura.Dr2005 wrote:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, toti smecherii si desteptii se grabesc, ca ei au treaba, sunt in intarziere, sunt nervosi, au biznisuri, au combinatii, deci se justifica, regulile sunt doar pentru restu prostimii care e iesita la plimbare.
A inceput asamblatul schelei la pila din stanga cum te uiti pe webcam.
http://www.jurnalul.ro/webcam/pipera-ba ... u-174.html
Da, toti smecherii si desteptii se grabesc, ca ei au treaba, sunt in intarziere, sunt nervosi, au biznisuri, au combinatii, deci se justifica, regulile sunt doar pentru restu prostimii care e iesita la plimbare.
A inceput asamblatul schelei la pila din stanga cum te uiti pe webcam.
http://www.jurnalul.ro/webcam/pipera-ba ... u-174.html
- danielstan
-
Posted:
-
danielstan
Am vazut pe web cam de cateva ori indepartarea balizelor din intersectie.
Nu au nici o justificare smecherii care fac asta si stiu ce e in capul lor:
- daca sunt prinsi (ipotetic) asupra faptului, risca doar o amenda care ii ustura prea putin la buzunar, caci ei castiga mult mai bine decat amarastenii
Astfel de situatii s-ar putea rezolva cu o pusca cu luneta si un sniper pus sa pazeasca intersectia de pe acoperisul unei cladiri.
Am vazut pe web cam de cateva ori indepartarea balizelor din intersectie.
Nu au nici o justificare smecherii care fac asta si stiu ce e in capul lor:
- daca sunt prinsi (ipotetic) asupra faptului, risca doar o amenda care ii ustura prea putin la buzunar, caci ei castiga mult mai bine decat amarastenii
Astfel de situatii s-ar putea rezolva cu o pusca cu luneta si un sniper pus sa pazeasca intersectia de pe acoperisul unei cladiri.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Mai mult il doare orgoliu ca vede toata lumea ca il tine politistu 15min din graba lui si il depasesc toti aia pe care i-a fraierit mai devreme decat ce amenda ii da.
Si ca sa trecem peste bizonismele locale, vedem montarea unei grinzi temporare in acea schela, chestie care nu a fost necesara la celalalt model de pila.
Mai mult il doare orgoliu ca vede toata lumea ca il tine politistu 15min din graba lui si il depasesc toti aia pe care i-a fraierit mai devreme decat ce amenda ii da.
Si ca sa trecem peste bizonismele locale, vedem montarea unei grinzi temporare in acea schela, chestie care nu a fost necesara la celalalt model de pila.
p 8 6.jpg (378.24 KB; downloaded 3101 times)
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
shoppy trebuie sa schimbi semnatura mai sunt doar 5 pile de turnat
shoppy trebuie sa schimbi semnatura mai sunt doar 5 pile de turnat
- danielstan
-
Posted:
-
danielstan
S-a dezlegat misterul grinzii respective.
azi s-au montat grinzi si pe partea cealalta a intersectiei si acum intelegem rostul lor:
vor sustine temporar grinzile de betone peste intersectie si vor fi suport pentru cofraje la turnarea betonului 'de umplere' de la capetele grinzilor.

S-a dezlegat misterul grinzii respective.
azi s-au montat grinzi si pe partea cealalta a intersectiei si acum intelegem rostul lor:
vor sustine temporar grinzile de betone peste intersectie si vor fi suport pentru cofraje la turnarea betonului 'de umplere' de la capetele grinzilor.

📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)
•
Choose destination