Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
1420 posts, 367067 views
📖 Pagination options
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
Costin
Daca tot va place sa vorbiti despre Oprescu, macar vorbiti unde trebuie si lasati topicul asta pentru discutii despre pasaj...
Daca tot va place sa vorbiti despre Oprescu, macar vorbiti unde trebuie si lasati topicul asta pentru discutii despre pasaj...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ia facetzi voi bine si va mutatzi cu 'aprecierile' la adresa primarului 'in topicul dedicat'...atzi 'poluat' destul in zona cu proiectul Basarab, de nu mai intzelege nimeni nimic...
Fara suparare, ajunge cu atata 'off-topic'...
P.S.
Merci #cos...
Ia facetzi voi bine si va mutatzi cu 'aprecierile' la adresa primarului 'in topicul dedicat'...atzi 'poluat' destul in zona cu proiectul Basarab, de nu mai intzelege nimeni nimic...
Fara suparare, ajunge cu atata 'off-topic'...
P.S.
Merci #cos...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pai deja ma enerveaza si nici nu mai citesc pe aici, cum se pune o tabla in plus la pasaj sar 10 ca daca e pusa de oprescu sau videanu sau decebal traian etc
Pai deja ma enerveaza si nici nu mai citesc pe aici, cum se pune o tabla in plus la pasaj sar 10 ca daca e pusa de oprescu sau videanu sau decebal traian etc
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Langa substatia de tractiune RATB a rasarit un conteiner nou care va adaposti 'provizoriu' dispeceratul de trafic al pasajului...
Langa substatia de tractiune RATB a rasarit un conteiner nou care va adaposti 'provizoriu' dispeceratul de trafic al pasajului...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@darknight:
'Colectivul' meteo ce zice privind vremea de sambata, duminica, luni?
Ca sa stim daca pentru 'Marea plimbare' trebuie sa luam in afara de 'gagica si pisica' si ceva umbrele...
'Prognoza' mea zice ca sambata=senin, duminica=ploaie de 11l/mp, luni=dusuri de 1l/mp...
@darknight:
Ca sa stim daca pentru 'Marea plimbare' trebuie sa luam in afara de 'gagica si pisica' si ceva umbrele...
'Prognoza' mea zice ca sambata=senin, duminica=ploaie de 11l/mp, luni=dusuri de 1l/mp...
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Cei de la INMH zic ca sambata ,duminica -cer variabil cu furtuna din pacate .
subway guru wrote:
@darknight:
Cei de la INMH zic ca sambata ,duminica -cer variabil cu furtuna din pacate .
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Am si eu o intrebare. Pe piloni nu se monteaza camere pe ambele parti(si spre Grozavesti si spre Titulescu) si sa mearga sa fie vazute de pe net gen alea de pe Jurnalul?????
Am si eu o intrebare. Pe piloni nu se monteaza camere pe ambele parti(si spre Grozavesti si spre Titulescu) si sa mearga sa fie vazute de pe net gen alea de pe Jurnalul?????
- Sobo
-
Posted:
-
Sobo
revin si eu cu o intrebare legata de panourile statiei de tramvai. De ce s-a ales sa fie transparente?
nu era mai bine daca erau inchise la culoare? in special pentru calatorii care o sa astepte tramvaiul la peste 30 de grade vara?
subway guru wrote:
Nu e nici o 'teorie', e vorba de 'ordine si disciplina'...
Geamurili => 50%, 'no problem', lifturile si scarile nu 'conditioneaza' punerea in circulatie...
In rest, uite un 'check-list' sumar:
- raportul de incercari ca piesa esentiala pentru 'raportul proiectantului' privind receptia pt. punerea in circulatie;
- intrunirea comisiei de receptie => P.V. cu concluzia: admis/respins/amanat (se bifeaza doar una);
- predarea catre 'administrator' a partilor de lucrare admise la receptie;
- Marea Hoinareala;
- punerea in circulatie...
revin si eu cu o intrebare legata de panourile statiei de tramvai. De ce s-a ales sa fie transparente?
nu era mai bine daca erau inchise la culoare? in special pentru calatorii care o sa astepte tramvaiul la peste 30 de grade vara?
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
O data am nimerit-o si eu
La cum se prezinta lucrurile pare realista data de 15 iunie pt inaugurare ...
de ANTENA
Mar Apr 26, 2011 10:51 pm
subway guru wrote:
@darknight:
O data am nimerit-o si eu
La cum se prezinta lucrurile pare realista data de 15 iunie pt inaugurare ...
de ANTENA
Mar Apr 26, 2011 10:51 pm
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Tu vara te îmbraci în negru?
Sobo wrote:subway guru wrote:
Tu vara te îmbraci în negru?
- darknight
-
Posted:
-
darknight
Ploaie in cam fiecare zi de maine inainte,si o scadere a temperaturilor in weekend si inceputul saptamanii viitoare 26-28 C, insa problema va fi data de ploi,vom avea cantitati destul de mari cam in fiecare zi.Parerea mea e ca pentru marea plimbare nu strica sa avem o umbrela, cu o zi inainte de 'Marea Plimbare' puteti gasi prognoza detaliata, inclusiv pe ore.
subway guru wrote:
@darknight:
Ploaie in cam fiecare zi de maine inainte,si o scadere a temperaturilor in weekend si inceputul saptamanii viitoare 26-28 C, insa problema va fi data de ploi,vom avea cantitati destul de mari cam in fiecare zi.Parerea mea e ca pentru marea plimbare nu strica sa avem o umbrela, cu o zi inainte de 'Marea Plimbare' puteti gasi prognoza detaliata, inclusiv pe ore.
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Nu spune nimeni nimic cu 5 minute inaintea doctorului ?
Nu spune nimeni nimic cu 5 minute inaintea doctorului ?
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Oprescu: Pasajul Basarab a trecut testele de rezistenţă, joi începe recepţia
http://www.realitatea.net/pasajul-basarab-a-trecut-toate-testele-de-rezistenta-joi-incepe-receptia-lucrarilor_842452.html
Oprescu: Pasajul Basarab a trecut testele de rezistenţă, joi începe recepţia
http://www.realitatea.net/pasajul-basarab-a-trecut-toate-testele-de-rezistenta-joi-incepe-receptia-lucrarilor_842452.html
- misterr
-
Posted:
-
misterr
E un semn de întrebare dacă poate fi aprobată circulația pe pasaj fără accesele pietonale pe pod, pentru că se pune problema pe unde se face evacuarea oamenilor de pe pod în situații de urgență. Nu că nu s-ar putea, dar dacă e vorba să găsească Nuți motive de pus bețe în roate...
Primarul general Sorin Oprescu a declarat miercuri ca rezultatele testelor de rezistenta la Pasajul Basarab sint pozitive, dar nu a putut spune cind va fi dat in folosinta. Oprescu a mai spus ca joi se va constitui o comisie de receptie a lucrarii, iar dupa incheierea receptiei si terminarea finisajelor pasajul va fi dat in folosinta.
E un semn de întrebare dacă poate fi aprobată circulația pe pasaj fără accesele pietonale pe pod, pentru că se pune problema pe unde se face evacuarea oamenilor de pe pod în situații de urgență. Nu că nu s-ar putea, dar dacă e vorba să găsească Nuți motive de pus bețe în roate...
📖 Pagination options