Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Ştiri, proiecte, perspective

1915 posts, 705216 views

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37  ... 137

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

Mircea G wrote:
In curind tramvaiul 32 va fi suspendat . La capatul de la Unirea a inceput sa se lase terenul  unde s-a facut lucrarea de canalizare ...

Problema am semnalat-o chiar din ianuarie.Deja de atunci incepuse sa se lase terenul.Calitate romaneasca :roll:

Re: Stiri, noutati, perspective ViitorulPrimar

Mircea G wrote:
In curind tramvaiul 32 va fi suspendat . La capatul de la Unirea a inceput sa se lase terenul  unde s-a facut lucrarea de canalizare ...

Iar?Nu se poate

Re: Stiri, proiecte, perspective cornel001

Stie cineva ce fac pe Grigorescu in zona Potcoava ? Au mutat pe cateva sute de metri (nu multe) traficul pe un singur sens (cate o banda de caciula) , incepand de ieri, si colac peste parleaz azi a fost si semaforul din intersectie neoperational cel putin cateva ore. Traficul prin intersectie era decent insa fara "dirijori". (adica nu prea se blocau cand am trecut)

Re: Stiri, proiecte, perspective Saint666

Din ce am vazut eu are legatura cu reteaua Netcity care a aparut in tot cartierul de cateva saptamani. Pe la ora 18 sapau tot spatiul verde pe 10m dinspre sensuri cam la 20 m dupa statia de la potcoava pe sensul spre diham. Eu m-am gandit ca vor sa traverseze bulevardul, dar pana acum nu s-a spart deloc asfaltul.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, proiecte, perspective Utilizator anonim

La NetCity se lucreaza si in zona Cotroceni - Apaca - Politehnica, nu stiam la ce tot sapa pana au aparut capacele cu NetCity.

Re: Stiri, proiecte, perspective cornel001

Aha...
LE sigur nu e vorba de fapt de asta ?:
Din cauza începerii lucrărilor de reabilitare a reţelei termice de pe artera Nicolae Grigorescu, se restricţionează traficul rutier pe tronsonul cuprins între strada Constantin Brâncuşi şi bulevardul Basarabia.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/statia- ... 30793.html

Daca va pasioneaza proiectele
http://csb2035.ro/index.htm
http://csb2035.ro/proiecte_studenti.html

Re: Stiri, proiecte, perspective Saint666

E probabil sa ai dreptate. Eu am zis ca sunt de la Netcity pentru ca au aparut ambele lucrari in acelasi timp.
Am trecut cu vreo 3 ore in urma prin zona si din autobuz am facut pozele urmatoare, scuzati calitatea.
PS: a gandit bine cel care a mutat statia C-tin Brancusi, se facea un mare dop cand oprea autobuzul in statie pe portiunea de 1 banda/sens.
2011-05-19 20.02.08.jpg (393.43 KB; downloaded 2625 times)
2011-05-19 20.02.13.jpg (339.96 KB; downloaded 2622 times)

Re: Stiri, proiecte, perspective mihai_atanasiu

Buna ziua,

trec zilnic pe Jandarmeriei si am observat ca la capatul spre str. Oaspetilor se lucreaza la reabilitatea strazii; de fapt Jandarmeriei continua inainte; m-am uitat pe o harta si am vazut
ca strada merge destul de mult dar nu am vazut sa iasa spre Sisesti sau iesirea din Bucuresti;

Stie cineva care e treaba acolo ? am vazut ca s-au pus si utilitati, deci este treaba serioasa.

Re: Stiri, proiecte, perspective Costin

Jandarmeriei merge pana in Sisesti, dar de ani buni este "infundata" in Oaspetilor datorita unui teren retrocedat (sau cu statut incert, in orice caz). Terenul respectiv este chiar la coltul Jandarmeriei-Oaspetilor si de aceea strada nu a continuat spre Sisesti. Pe partea cealalta, dinspre Sisesti spre... terenul in cauza e un drum de pamant. Probabil au rezolvat cu terenul respectiv si acum asfalteaza acel drum de pamant. Oricum, e foarte bine.

Re: Stiri, proiecte, perspective subway guru

Primarul General, Sorin Oprescu, va verifica stadiul lucrarilor la obiectivul “Supralargire Soseaua Pipera (Floreasca-CF Bucuresti-Constanta)+ Pasaj denivelat”, maine, 3 iunie, ora 11.00.

Re: Stiri, proiecte, perspective subway guru

Ne pregatim de punere in functiune M4 la Bazilescu!!!
Stay tuned!!!
E urmatorul 'subiect fierbinte'! ;) 8-) :mrgreen: :ugeek:

Re: Stiri, proiecte, perspective francezu72

sigur?
trec in fiecare zii pe acolo si am vazut ca mai e ceva de lucrat la statie

Re: Stiri, proiecte, perspective ByOnu

francezu72 wrote:
sigur?
trec in fiecare zii pe acolo si am vazut ca mai e ceva de lucrat la statie

Banuiesc ca te referi la accese. Ete.. alea-s alta mancare de peste, Guru se refera la statii, partea tehnica, scari rulante/lifturi(?), interior, etc. Accesele sunt ultima si cea mai usoara problema. ;)

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37  ... 137

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463873 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”