Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367538 views

Go to page:  1  ... 72 73 74 75 76 77 78  ... 102

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Terapeut71

Desi e off topic, iti raspund aici:
Depoul Giulesti apartine tot de RATB, insa in momentul acesta este inchiriat unei societati private, S.C. Interlogistic A-C, care are ca scop transportul de marfa. In interiorul depoului sunt autocamioane marca Iveco, dupa cum par toate sunt noi.
Nu iti recomant sa te duci pe acolo sa faci poze intrucat te vei trezi cu angajatii BGS... asa ca, fiind vorba acum de domeniu privat, este interzis forografiatul...  ;)
Trebuia sa citesti despre asta la adresa
http://forum.metrouusor.com/viewtopic.ph ... start=56[/quote]

Am trecut astazi pe acolo si am vazut plin de autocamioane. Nu stiam ca s-a dezbatut problema.
Merci!

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Dr2005

Firma Interlogistic A-C aparţine lui Adrian Criţ.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

Cateva poze de azi...

IMG_9346.JPG (373.85 KB; downloaded 4174 times)

IMG_9381.JPG (303.06 KB; downloaded 4165 times)

IMG_9384.JPG (340.58 KB; downloaded 4143 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) telvanni

Mai degraba va fi curent decat cald.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) DocOctavius

telvanni wrote:
Mai degraba va fi curent decat cald.

Tunel aerodinamic pentru tramvaie scara 1:1? Cam așa văd eu stația respectivă după efectul de pâlnie creat de blocurile din capăt.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Goldmund

Maria23,
interesante poze, unghiuri noi de...vedere.
Danke tie precum si lui Utilizator anonim si pentru toti care va aduceti aici aportul vostru, sa intelegem ce vedem, sa vedem ce citim...

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Mircea G

Banc sau adevar ???
Podul a cazut la testele de rezistenta ???

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) autob368

S-a mai spus pe aici...deocamdata nu este nimic oficial, cel mai bine ar fi sa nu discutam pana nu apar date concrete, oficiale. Andrei ne tine la curent cu toate aceste informatii. Si daca, prin absurd, nu ar fi iesit bune datele de la teste, de ce s-ar mai lucra asa de zor la statia de tramvai si pregatirile pentru inaugurare?  :roll:  ;)

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) darknight

Cel mai probabil se vrea sa se inaugureze complet,inclusiv statia de tramvai,asta e un lucru bun,rabdare :mrgreen:

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Mircea G

autob368 wrote:
S-a mai spus pe aici...deocamdata nu este nimic oficial, cel mai bine ar fi sa nu discutam pana nu apar date concrete, oficiale. Andrei ne tine la curent cu toate aceste informatii. Si daca, prin absurd, nu ar fi iesit bune datele de la teste, de ce s-ar mai lucra asa de zor la statia de tramvai si pregatirile pentru inaugurare?  :roll:  ;)

Eu n-am citit nimic aici si nu inteleg de ce trebuie " facuta liniste " !!! De lucrat se lucreaza , asta nu inseamna nimic , nu spune nimic despre rezistenta .
Numnai madam Boagiu cerea tacere ziaristilor despre evenimentul feroviar !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) autob368

Corect  ;)  :P  Bravo darknight

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Mario-Razvan

Parca rezultatele testelor trebuia sa vina in 48h..maxim 72h....ce-i cu "linistea" asta? La cate neadevaruri a spus Oprescu nu stiu cum de mai deschide gura.....parca trebuia sa numaram' zilele,orele...mai avem mult de innumarat?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Nightwolf

Fff incet se misca la panourile alea ... e deja luni si nu au finalizat nici 50% din ce se vede din poze ... se pare ca nu merge totusi panoul la 10 min ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) andrei11

Voi nu va dati seama ca fara statia de tramvai cu geamurile puse nu se poate inaugura pasajul ? O banda de circulatie / sens este ocupata de utilaje, iar gemurile de deasupra statiei nu se pot monta decat de pe linie ! Practic este imposibil de lucrat la geamuri cu masinile / tramvaiele circuland.
Cine a spus ca s-a picat la testul de rezistenta ? Citati textul / sursa, dar nu texte scrise de femei si nu din ziare gen Click, Libertatea, Adevarul de Seara sau mai stiu eu ce ziar.
Oprescu vorbeste in dodii, la un asemenea proiect de dinainte sa se inceapa sapaturile sunt  specificate testele care se fac dupa finalizare. Nu este o inventie de ultimul moment al constructorului / proiectantului. Rezultatul testelor probabil ca s-au dat de mult, se asteapta montatul geamurilor !

Go to page:  1  ... 72 73 74 75 76 77 78  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”