Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367097 views

Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76  ... 102

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Dominatrix

Goldmund wrote:
cristi20,
piste pt. biciclisti pot fi peste tot:strada, trotuar, alei, chiar strazi unde nu circula decat biciclistii.Pe trotuar ar fi cea mai mare sigurata pt. biciclisti, dupa cum am observat de cand copiii mei merg cu bicicletele.
Goldmund, nu compara Romania cu Germania, pentru ca e ca si cum ai compara floarea de colt cu p*zda tigancii. Acolo pistele de biciclete nu sunt blocate de masini parcate, nu sunt pline de gropi facute de DistriAer si NietCity care au uitat sa isi aranjeze cablurile, nu te injura persoanele de varsta a treia cand treci cu bicicleta pe langa ei, si nici nu risti sa te pape haita de maidanezi care se repede la rotile bicicletei. In rest sunt perfect de acord cu cele spuse mai sus de colegul Andrei11, cu precizarea ca latimea de 1m pentru trotuare, este latimea minima legala, din cate stiu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) General_Katana

Dominatrix wrote:
Goldmund wrote:
cristi20,
piste pt. biciclisti pot fi peste tot:strada, trotuar, alei, chiar strazi unde nu circula decat biciclistii.Pe trotuar ar fi cea mai mare sigurata pt. biciclisti, dupa cum am observat de cand copiii mei merg cu bicicletele.
Goldmund, nu compara Romania cu Germania, pentru ca e ca si cum ai compara floarea de colt cu p*zda tigancii. Acolo pistele de biciclete nu sunt blocate de masini parcate, nu sunt pline de gropi facute de DistriAer si NietCity care au uitat sa isi aranjeze cablurile, nu te injura persoanele de varsta a treia cand treci cu bicicleta pe langa ei, si nici nu risti sa te pape haita de maidanezi care se repede la rotile bicicletei. In rest sunt perfect de acord cu cele spuse mai sus de colegul Andrei11, cu precizarea ca latimea de 1m pentru trotuare, este latimea minima legala, din cate stiu.

Romania nu poate fi comparata cu Germania dar poate fi in viitor, daca ne si dorim asa ceva ;) Eu personal ,cred ca poate deveni o a doua Germanie daca fiecare renunta la practicile neortodoxe (mita,comisioane,etc) si la conceptul de <smecherie de Romania>  :mrgreen:  si revine la normal.
PS : este un vis utopic, stiu, dar asta inca ma mai tine pe aceste meleaguri ...ca poate candva ,ceva/cineva, va transforma tigania asta in ceva mai bun si mai productiv.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) linia 69

Romania (romanii) nu vor fi niciodata ca si Germania (germanii) !!! Noi suntem alte firi (latine), avem alte obiceiuri, de regula proaste in comparatie cu ale lor, si mai avem din pacate si tigani, ceea ce ne trege mult in jos. Dar nu asta-i principala cauza, felul nostru de a fi se vede de cum iesi din casa, pe strada si mai ales in trafic cat despre altele ce sa mai vorbim .... Daca vrem sa trecem strada de obicei o luam pe drumul drept, de ce sa mai mergem 20 m pana la semafor iar daca totusi mergem si avem rosu si nu vine nicio masina trecem. Germanul nu face asa ceva cu niciun pret, el trece pe unde trebuie si pe culoarea care trebuie !!!!! Cat despre politetea in trafic .... mai bine sa nu mai vorbim. Astea sunt cele mai elementare reguli care se vad de la o posta si de la care incep deosebirile, ca despre alte aspecte (spaga, comisioane etc.) nici nu mai are rost sa discutam ca pierdem vremea si nici locul nu-i potrivit.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) mindmasster

Goldmund wrote:
mindmasster,
sper ca in curand  sa puneti cat mai multe fotografii cu pasajul gata, pt. cei din departari care au stat aproape...Am fost cu sufletul la gura atata timp, de la distanta...

cristi20,

Stai linistit . Toata lumea va face poze cand se va deschide pasajul. O sa ai ce sa vezi . Legat de aceste piste pentru biciclete nu as  vrea sa comentez mai mult de atat . Nu ajuta cu nimic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Nightwolf

Serban wrote:
Desi e duminica, era forfota mare de tot pe banu manta. Zeci de muncitori. Am ramas un pic dezamagit sa vad ca iau destul de mult din scuar. Dar asta e, alta solutie nu cred ca era, sau cel putin nu asa rapida.
@nightwolf portiunea dintre banu manta si cuza a fost asfaltata, mai putin zona din curba, pe care sper sa o asfalteze odata cu banu manta

Da am vazut in seara asta, mai putin curba aia infecta unde se troznesc amortizoarele ... s-au facut si marcajele cu termoplast ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Nightwolf

Dominatrix wrote:
Goldmund wrote:
cristi20,

DistriAer si NietCity --- fff tare :D Congrats` de la mine pt astea doua termene :))))))

Ontopic: subscriu la pistele pt biciclete ... in Bucuresti cel putin, nu poti avea asa ceva decat in 10% din oras pe trotuar ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Aron

Am trecut azi pe acolo si am facut si poze la hobanat si la AI Cuza care e gata inafara de marcaje care se vor face repede.
pozele nu sunt minunate, dar e pentru prima oara cand imi incerc norocul. Am si urcat pe rampa dinspre Titulescu dar a inceput sa fluiere un paznic dupa  mine sa ma intorc si na. Si o poza facuta din 41(218 :D ).
DSCN0843.jpg (197.5 KB; downloaded 3354 times)

DSCN0842.jpg (252.84 KB; downloaded 3352 times)

DSCN0850.jpg (272.65 KB; downloaded 3353 times)

DSCN0837.jpg (301.24 KB; downloaded 3353 times)

DSCN0844.jpg (333.07 KB; downloaded 3352 times)

Bd. Cuza
DSCN0846.jpg (410.16 KB; downloaded 3351 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) subway guru

@Nightwolf:
La Helsinki 'TOATE' trotuarele erau impartite in doua: jumatatea de la bordura biciclisti, jumatatea dinspre cladiri pietoni...
Dar daca lasi trotuar de 1.00m nu stiu ce ar mai 'ramane' de impartzit! :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Goldmund

aveti dreptate:
indiferent cum este in alte parti, deocamdata pt. Bucuresti, daca s-ar face trotuare mult mai late ca sa fie impartite cu biciclistii, din lipsa - obiectiva" - locurilor de parcare, oamenii ar fi tentati sa parcheze chiar acolo!...Mai ales cei care viziteaza pe cineva si cauta un loc de parcare o ora...(mi s-a intamplat)
Totusi, nu suport sa vad pietoni care nu au loc pe trotuare si circula pe carosabil - nu ma pot obisnui

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) rails

imi pare rau, dar cand vad o lucrare asa frumoasa umbrita de niste chestii minore nu ma pot abtine.

bannerele de pe lateral sunt deja ţgănie.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

Inchidem topicul pentru a nu degenera din nou discutia despre bannere. Si poate imi iau si concediu toata saptamana urmatoare de la pus noutati pe aici daca ma mai enervati cu bannerele alea. O sa propun sa fie scoase si facute cu vopsea, gravura  :ugeek:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) ioan

Astazi am trecut pe Titulescu; la statia de tramvai nu s-a avansat foarte mult cu acoperitul, sau poate erau prea curate si nu am vazut eu :).
Pe AI Cuza era tot asfaltat dar mai trebuie marcat si se pare ca au inceput sa lucreze putin si la linia de tramvai care intersecteaza Berzei.

Pe A.I. Cuza se poate intra doar daca se vine pe artera de jos  ? Daca se coboara de pe hobanat doar pe Titulescu se va intra sau Banu Manta..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) misterr

subway guru wrote:
@Nightwolf:
La Helsinki 'TOATE' trotuarele erau impartite in doua: jumatatea de la bordura biciclisti, jumatatea dinspre cladiri pietoni...
Dar daca lasi trotuar de 1.00m nu stiu ce ar mai 'ramane' de impartzit! :(

Înseamnă că la noi s-a considerat că bicicliștii pot circula foarte bine pe bordură...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) otonis

Utilizator anonim wrote:
Inchidem topicul pentru a nu degenera din nou discutia despre bannere. Si poate imi iau si concediu toata saptamana urmatoare de la pus noutati pe aici daca ma mai enervati cu bannerele alea. O sa propun sa fie scoase si facute cu vopsea, gravura  :ugeek:

Lucrezi, sau ai pe cineva care lucreaza in cadrul firmei respective de-i tot aperi interesul cu banner-ele alea ? Sper sa nu te bosumfli iar si sa-nchizi din nou topicul. Fara suparare, dar te porti ca un copil rasfatat.

Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463862 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”