Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367516 views

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 102

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Dominatrix

Goldmund wrote:
Priviti ce am gasit:
http://www.google.de/imgres?imgurl=http ... CDgQ9QEwBA
Pe pagina a doua a forumului respectiv am intalnit asta:
"Adevarul 2006-06-17,
Pasajul Basarab urcă maşinile la 80 de metri deasupra Capitalei

Nostim, nu?!
Daca ziarista a confundat inaltimea pilonilor centrali cu inaltimea pasajului (deja ne-am obisnuit cu gogomaniile de acest gen), chiar ma mira ca mesajul respectiv nu a fost tramclubit in stilul cunoscut, avand in vedere  locul unde a fost postat :mrgreen:
Goldmund wrote:
Utilizator anonim, am vrut sa spun ca arati f. tanar in poza unde esti pe bicicleta(cand am scris =dar esti tanar, Mariane.=)
Toata lumea de aici e tanara: unii cu varsta, altii in spirit. Asta conteaza 8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) autob368

Oameni buni tot nu va dat seama care e ziua "portilor deschise" la Pasajul Basarab???
Inseamna ca multi dintre forumisti nu au un loc de munca... ca altfel ar sti care sunt zilele de sarbatori legale in calendarul crestin-ortodox in 2011, zile in care evident NU se lucreaza.  :P
Nu vreau sa se supere pe mine Andrei sau subwayguru dar vad ca de 3-4 pagini tot se vorbeste de ziua inaugurarii dar tot nu s-au prins forumistii fideli  ;)  :P
                      13.06.2011

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

Hai ma fratilor, lipsesc cateva minute si se umplu pagini intregi pe acelasi subiect...
Daca mai vad un mesaj referitor la data inaugurarii inchid topicul si o sa aflati de la Dan Diaconescu & Elodia noutatile pe urmatoarele zile...  :twisted:  :evil:   :x

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) andrei11

L 13 Iunie - Sfanta Treime ; Sf. Mucenita Achilinia ; Sf. Trifilie, Episcopul Levcosiei din Cipru.
Nota Numai nesimtitii de bugetari inconstienti nu lucreaza pe 13 Iunie. Marea majoritate a populatiei lucreaza, la concediul anual de odihna adaugandu-se o zi. Asta apropo de cine lucreaza sau nu intr-o zi de luni.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) autob368

Multumesc pentru explicatie, nu stiam  :twisted:  :twisted:  :twisted:   Si apropo:
1. NU ii consider nesimtiti pe bugetari, dar fiind angajati ai statului, aceasta fiind o sarbatoare crestina legala, evident ca au liber.
2. Eu lucrez in domeniul privat, este companie straina, dar in cadrum acestei companii in ziua de luni 13.06.2011 NU se lucreaza (decat tehnicienii si serviciile care oricum sunt non-stop).
3. Vezi unde lucrezi sau unde te vei angaja ca s-ar putea sa ajungi si tu vreun "nesimtit" de bugetar...  :evil:  :evil:  :evil:

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Dr2005

Mda, ce bine ar fi fără nesimţiţii ăia de bugetari... fără şcoală (şcolile private sunt nişte glume, iar universităţile private nişte fabrici de diplome), fără spitale, fără transport în comun (că şi RATB tot de stat e)...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) General_Katana

Utilizator anonim wrote:
Hai ma fratilor, lipsesc cateva minute si se umplu pagini intregi pe acelasi subiect...
Daca mai vad un mesaj referitor la data inaugurarii inchid topicul si o sa aflati de la Dan Diaconescu & Elodia noutatile pe urmatoarele zile...  :twisted:  :evil:   :x

Propun o noua emisiune :D : (Utilizator anonim) Diaconescu Vs. comentatorii care au confundat acest forum cu zona de balci a parcului Pismigiu (/ zona sahistilor :lol: )  :mrgreen:

Zona sahistilor > zona in care se vb despre orice si fara sens  doar ca sa mai treaca timpul ... intelegeti voi aluzia ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Nightwolf

andrei11 wrote:
L 13 Iunie - Sfanta Treime ; Sf. Mucenita Achilinia ; Sf. Trifilie, Episcopul Levcosiei din Cipru.
Nota Numai nesimtitii de bugetari inconstienti nu lucreaza pe 13 Iunie. Marea majoritate a populatiei lucreaza, la concediul anual de odihna adaugandu-se o zi. Asta apropo de cine lucreaza sau nu intr-o zi de luni.

Huh?? Eu sunt bugetar si lucrez luni 13 ... n-a venit nicio dispozitie in acest sens .. de cand e 13.06 zi libera prin lege???  :shock:

Mi se pare ca am si zi de poligon luni... daca tin bine minte ... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) observator

Revin cu precizari. In poza 1 am marcat cuX semafoarele desfiintate. Acum la pietoni a ramas doar semnul rutier si probabil un marcaj pe asfalt. Masinile ce vin de pe pod sau dinspre Grivitei acum au prioritate  pe directia inainte si conform legii cedeaza la schimbarea directiei catre Cuza. Problema este ca nu se acorda cedeaza la pietoni nici cand era semaforul functional... o spun din experienta de 20 de ani de locuit pe Titulescu. Consider util un galben intermitent ca presemnalizare la schimbarea directiei catre Cuza.
Titulescu-Cuza dinspre calea Grivitei
picture 1.png (1.17 MB; downloaded 3201 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) observator

Pe sensul celalalt treaba sta si mai grav. Galbenul intermitent, marcat cu sageata rosie ,  care exista si era foarte util  a disparut cu totul. Pietonii traverseaza acum la nimereala iar masinile care vin dinspre Duca 99% nu mai acorda prioritate.
Cuza-Titulescu -dinspre Duca
picture 2.png (1.23 MB; downloaded 3201 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) rails

andrei11 wrote:

probabil ca ca ai prins 'aripi' dupa ce ai dat cateva explicatii si pe aici si te-a aprobat guru, dar mai usor cu afirmatiile de genul asta. iesi un pic pe 'teren' si vezi ce o sa faca 'nesimtitii' din spitale sau transport in comun.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) bekxy

observator wrote:
Revin cu precizari. In poza 1 am marcat cuX semafoarele desfiintate. Acum la pietoni a ramas doar semnul rutier si probabil un marcaj pe asfalt. Masinile ce vin de pe pod sau dinspre Grivitei acum au prioritate  pe directia inainte si conform legii cedeaza la schimbarea directiei catre Cuza. Problema este ca nu se acorda cedeaza la pietoni nici cand era semaforul functional... o spun din experienta de 20 de ani de locuit pe Titulescu. Consider util un galben intermitent ca presemnalizare la schimbarea directiei catre Cuza.

Din ceea ce scrii (mai ales referitor la priorităţi) deduc că nu eşti şofer.  :D
Problema expusă de tine e o falsă problemă. Vorbim totuşi de o trecere de pietoni la colţ de stradă, nu în mijlocul drumului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) larus

subway guru wrote:
Pregatitzi deci si gagica si...pisica pentru o plimbare de 2km...si mai ales aparatele foto si 'semnele de recunoashtere' intre forumishti!
Adidashi, biciclete, trotinete, patine cu rotile...ruuuleeezzz...

Propun ca semn de recunoastere, facil pentru toti, purtarea unei sepci cu cozorocul la spate. Daca vedem cel putin 2 stand de vorba si purtand "semnele', astia suntem !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) General_Katana

observator wrote:
Pe sensul celalalt treaba sta si mai grav. Galbenul intermitent, marcat cu sageata rosie ,  care exista si era foarte util  a disparut cu totul. Pietonii traverseaza acum la nimereala iar masinile care vin dinspre Duca 99% nu mai acorda prioritate.

Si daca unii soferi ce vin dispre bd Al.i.Cuza vor sa faca la stanga, s-o ia pe pod, cum vor face in cazul in care tu razi sensul de mers inainte ? Vorbesti din punctul de vedere al unui sofer sau dpdv al unui *pictor* al vremurilor moderne ?   :!:  :?:

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”