Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
1420 posts, 367432 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
subway guru
Marcajistii ard de nerabdare sa traga niste dungi termoplastice...
Marcajistii ard de nerabdare sa traga niste dungi termoplastice...
Image0106.jpg (81.79 KB; downloaded 3189 times)
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Dar Titulescu, Banu Manta, Cuza, Petru Rareş şi cealaltă "bretea" de dincolo de Titulescu (din spatele blocurilor) sunt pregătite să preia traficul?
Dar Titulescu, Banu Manta, Cuza, Petru Rareş şi cealaltă "bretea" de dincolo de Titulescu (din spatele blocurilor) sunt pregătite să preia traficul?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Se lucreaza intens la ele
Se lucreaza intens la ele
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Şi nu le-ai făcut şi lor o "şedinţă foto", pentru eternitate...
Şi nu le-ai făcut şi lor o "şedinţă foto", pentru eternitate...
-
- larus
-
Posted:
-
larus
Multumim, Utilizator anonim, pentru reportaje. Am fost toti niste norocosi cu tine.
..................................
legat de pasaj:
http://www.zf.ro/eveniment/george-buhni ... er-8301767
Multumim, Utilizator anonim, pentru reportaje. Am fost toti niste norocosi cu tine.
..................................
legat de pasaj:
http://www.zf.ro/eveniment/george-buhni ... er-8301767
- Sobo
-
Posted:
-
Sobo
Am aflat si eu de la muncitorii care decopertau acum "doar putin" de pe strada Petru Rares (ca restul e pavat) ca de luni se circula pe pasaj.
Am aflat totodata ca de luni se apuca de scos liniile pe grivita si se vor pune garduri pe langa trotuar incepand de la coltul miron costin cu grivita pana la intersectia cu titulescu.
Am aflat atat de multe lucruri... si eu doar fumam linistit o tigara
ionutc wrote:
Haide haide haide cand ii dau drumul?
Am aflat si eu de la muncitorii care decopertau acum "doar putin" de pe strada Petru Rares (ca restul e pavat) ca de luni se circula pe pasaj.
Am aflat totodata ca de luni se apuca de scos liniile pe grivita si se vor pune garduri pe langa trotuar incepand de la coltul miron costin cu grivita pana la intersectia cu titulescu.
Am aflat atat de multe lucruri... si eu doar fumam linistit o tigara
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pasajul va fi deschis in zi de weekend, nu in zi lucratoare, mai ales lunea
Daca stati "pe teava" o sa aflati si ziua inaugurarii, ca sa va dau un indiciu, o anunt cu cateva zile inainte.
Pasajul va fi deschis in zi de weekend, nu in zi lucratoare, mai ales lunea
Daca stati "pe teava" o sa aflati si ziua inaugurarii, ca sa va dau un indiciu, o anunt cu cateva zile inainte.
-
- cristapone
-
Posted:
-
cristapone
Deci este exclus weekend-ul acesta ?
Utilizator anonim wrote:
Pasajul va fi deschis in zi de weekend, nu in zi lucratoare, mai ales lunea![]()
Deci este exclus weekend-ul acesta ?
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Mmm?
"Pasajul va fi deschis in zi de weekend, nu in zi lucratoare, mai ales lunea
Daca stati "pe teava" o sa aflati si ziua inaugurarii, ca sa va dau un indiciu, o anunt cu cateva zile inainte. "
Poate duminica care vine... sau peste o saptamana?!
PS
Pacat ca nu mai avem pozele reportajelor din 2010, insa le pastrez inca in memorie. Ce diferenta!
Mmm?
"Pasajul va fi deschis in zi de weekend, nu in zi lucratoare, mai ales lunea
Daca stati "pe teava" o sa aflati si ziua inaugurarii, ca sa va dau un indiciu, o anunt cu cateva zile inainte. "
Poate duminica care vine... sau peste o saptamana?!
PS
Pacat ca nu mai avem pozele reportajelor din 2010, insa le pastrez inca in memorie. Ce diferenta!
- GAC
-
Posted:
-
GAC
Dupa cum stau lucrurile, luand ca referinta pozele lui guru cu pusul geamurilor, si informatia de la M.A. conform careia se va da drumul la circulatie in zi de weekend, este mai mult decat evident ca inaugurarea va fi cel mai devreme week-endul urmator, din urmatoarele considerente.
In primul rand, montarea geamurilor va necesita acele minimacarale cu nacela pentru muncitorii ce monteaza geamurile, pe ambele parti ale pasajului (ocupand partea carosabila), deci exclus sa circule masini.
In al doilea rand, la numarul mare de geamuri, cu siguranta ca nu vor termina pana in acest week-wnd, abia erau puse cateva panouri (in pozele lui guru), deci in cel mai fericit caz week-endul urmator. La fel este situatia si in cazul tramvaielor, deoarece in pozele lui guru este prezenta o minimacara cu nacela si in interiorul statiei, deci nici tramvaiele si nici masinile nu vor putea circula pana ce nu este montat si ultimul geam.
Asa ca mai fierbem fara apa inca o saptamana.
Dupa cum stau lucrurile, luand ca referinta pozele lui guru cu pusul geamurilor, si informatia de la M.A. conform careia se va da drumul la circulatie in zi de weekend, este mai mult decat evident ca inaugurarea va fi cel mai devreme week-endul urmator, din urmatoarele considerente.
In primul rand, montarea geamurilor va necesita acele minimacarale cu nacela pentru muncitorii ce monteaza geamurile, pe ambele parti ale pasajului (ocupand partea carosabila), deci exclus sa circule masini.
In al doilea rand, la numarul mare de geamuri, cu siguranta ca nu vor termina pana in acest week-wnd, abia erau puse cateva panouri (in pozele lui guru), deci in cel mai fericit caz week-endul urmator. La fel este situatia si in cazul tramvaielor, deoarece in pozele lui guru este prezenta o minimacara cu nacela si in interiorul statiei, deci nici tramvaiele si nici masinile nu vor putea circula pana ce nu este montat si ultimul geam.
Asa ca mai fierbem fara apa inca o saptamana.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Un panou din ala se monteaza in 5-10 minute.
DSC05897.JPG (267.48 KB; downloaded 2914 times)
DSC05899.JPG (223.75 KB; downloaded 2914 times)
- catalinm
-
Posted:
-
catalinm
au tot timpul in noaptea asta
Utilizator anonim wrote:
au tot timpul in noaptea asta
- Sobo
-
Posted:
-
Sobo
Nu stiu ce sa zic... Parea foarte convingator nenea muncitoru' cu care am vorbit.
Utilizator anonim wrote:
Pasajul va fi deschis in zi de weekend, nu in zi lucratoare, mai ales lunea![]()
- catalinm
-
Posted:
-
catalinm
eu zic ca o sa avem parte de o surpriza placuta
Sobo wrote:Utilizator anonim wrote:
Nu stiu ce sa zic... Parea foarte convingator nenea muncitoru' cu care am vorbit.
eu zic ca o sa avem parte de o surpriza placuta
📖 Pagination options