Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367565 views

Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66  ... 102

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) chevic

Intradevar marele regret e camera web, desi......poate am fi stat mai mult pe net sa ne uitam, deveneam dependenti, ar fi fost un drog. Oricum nu ar fi scazut contributia lui Utilizator anonim care merita toate felicitarile nu numai pentru cantitatea de poze ci si pentru calitatea lor.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

subway guru wrote:
Au aparut panorame frumoase si pe http://pasajbasarab.net/

Tin sa ii aduc sincere felicitari si realizatorului acestui site, inafara de MetrouUsor a fost singurul site care a prezentat updateuri aproape zilnice cu evolutia lucrarilor, chiar daca dintr-un singur unghi. Felicitari !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) telvanni

@ s guru
Schemele de incarcare pentru incercari au fost toate simetrice fata de axul longitudinal al podului sau a fost si vreuna asimetrica (adica incarcare doar pe un sens)?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Ieri spre finalul probelor de pe pasaj acesta a fost "inaugurat" de un destept cu trailerul care dorea el neaparat sa intre prin spatele IDM, totul s-a incheiat cu blocarea acestuia sub rampa dinspre Giulesti, la 9 cand am terminat probele era inca acolo, tot scotea aerul din cauciucuri incercand sa iasa...

IMG_9081.JPG (243.84 KB; downloaded 2892 times)

IMG_9085.JPG (222.28 KB; downloaded 2887 times)

IMG_9086.JPG (167.8 KB; downloaded 2886 times)

IMG_9087.JPG (222.99 KB; downloaded 2887 times)

IMG_9088.JPG (230.42 KB; downloaded 2891 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) subway guru

telvanni wrote:
@ s guru
Schemele de incarcare pentru incercari au fost toate simetrice fata de axul longitudinal al podului sau a fost si vreuna asimetrica (adica incarcare doar pe un sens)?

Au fost si/si...in principal alaltaieri simetrice, ieri asimetrice (trebuie verificat si la 'torsiune', nu?)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) subway guru

@danielstan:
daca macar jumatate din pahar a fost plina...atunci forumul si-a atins scopul...
Toate cele bune!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Merita mentionat ca primul film cu primele tramvaie in probe pe pasaj disponibil pe internet a strans pana acum peste 5200 vizualizari...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) DocOctavius

Utilizator anonim wrote:
Ieri spre finalul probelor de pe pasaj acesta a fost "inaugurat" de un destept cu trailerul care dorea el neaparat sa intre prin spatele IDM, totul s-a incheiat cu blocarea acestuia sub rampa dinspre Giulesti, la 9 cand am terminat probele era inca acolo, tot scotea aerul din cauciucuri incercand sa iasa...

[gluma]Acesta sigur nu era cumva un test la ridicare al podului?[/gluma] Din unghiul opus se vede semn cu limitarea de înalțime, de pe partea pe care venea el nu era astfel de semn? Dacă nu atunci nu poate fi considerată vina lui iar asigurarea poate refuza plata pagubelor (în cazul acesta 2 mistrii de mortar și o bidinea de vopsea), asta bineînțeles dacă raportează la firma asiguratoare "incidentul".

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Mircea G

Utilizator anonim wrote:
Ieri spre finalul probelor de pe pasaj acesta a fost "inaugurat" de un destept cu trailerul care dorea el neaparat sa intre prin spatele IDM, totul s-a incheiat cu blocarea acestuia sub rampa dinspre Giulesti............

Eu cred ca " desteptul " a ramas socat cind a vazut si simtit ca pasajul este o piedica in calea circulatiei normale si firesti din oras . Nu vad normal sa nu poata trece o asa masina . Inaltimea trebuia sa fie suficient de mare pt TOT ce circula in oras . Masina de pompieri cu scara , are loc ?
Deja acesta este un mare minus !

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Accesul principal unde vrea el sa ajunga este prin fata IDM pe unde nu exista limita de inaltime.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) just_george

Felicitari lui Utilizator anonim si intregii echipe metrouusor!! Ati facut treaba de PR a firmelor care au construit pasajul, si a primariei in acelasi timp - ar trebui macar o bere din partea lor - una mare de tot :) - ne-ati tinut zilnic la curent cu tot ce misca pe santier, nu a fost o munca usoara. Cat despre carcotasi, am citit o gramada de commenturi si aici, si prin articole din ziare...ce sa zic, eu sunt mandru ca se poate si la noi, pasajul e deja un simbol al Bucurestiului, nimeni nu poate contesta utilitatea lui, iar zonele de pe langa pasaj au fost si ele transformate in intregime, nici nu se compara cu ce era inainte.. Ce urmeaza acum, care va fi noul "Basarab" aici pe forum?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Goldmund

Utilizator anonim,
felicitari pentru fotografiile, reportajele si filmele tale care ne-au incantat atata vreme.
Toate cele bune

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Tavi

just_george wrote:
... Ce urmeaza acum, care va fi noul "Basarab" aici pe forum?

Avem de unde alege, cel putin daca ne uitam la sectiunea "Lucrari de infrastructura". Bugete sa fie ... Eu as paria pe Uranus pentru Utilizator anonim ca Barbu Vacarescu-Pipera este deja al lui (foto)Shoppy  ;)

Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463917 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”