Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367114 views

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 102

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Nightwolf

shoppy wrote:
Orice agabaritic iesit din Griro nu poate sa o ia decat pe Caraiman - Constantinescu - Prezan - Aviatorilor - Beijing.... ups, Pasajul Pipera e in cosntructie iar Pasajul Baneasa e in reparatii, aaaa, ne mai gandim...
Stati linistiti cu lunetistii, iar ati vazut prea multe seriale pentru americani inculti (a se citi CSI), daca ai "placerea" de a lucra pe Splai, vizavi de Casa Poporului, la ultimul etaj, o sa ai habar de fiecare eveniment important, ca o sa te deranjeze politia sa vada ca nu are nimeni idei sau chiar sa puna lunetistul lor.

Asta am zis si io, este STRICT interzis tranzitul cu agabaritice, INSAAAA ... cum la noi banul face legeaaaa....

subway guru wrote:
Donio wrote:
Salutari,

azi nici o veste pana la ora asta?

Curios! Ne-ai invatat tare prost Marian. ;)

Testele pe deschiderea principala s-au terminat, au mai ramas de incarcat rampele dinspre Grivita...

Au dat acum la PRO ca s-au incheiat testele si ca pasajul s-a intins cu 5cm in cabluri si inclinat cu alti 7cm ... ceva de genu asta ... n-am fost atent ... e ok???

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) subway guru

Hai sa ne mai si enervam un pic...
Uitatzi-va si voi cum isi bate joc T-UTI-Fruti de dragele si costisitoarele 'trotuare rosii'...
Treaba romaneasca... :o
DSC02923.jpg (129.96 KB; downloaded 2259 times)

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) darknight

Foarte bine zis....pur si simplu nesimtire.....oare cineva o sa mai refaca acolo? adica o sa faca din nou visiniu tot trotuarul.....eu cred ca nu...pacat :roll: .De ce nu puteau sa puna tot ce trebuia pus..inainte sa se asfalteze.....stiti de ce..din lipsa de cap.....Unde nu e cap ...vai de picioare...in cazul nostru de trotuar..... :evil:

Eu nu inteleg... nu au fost trase TOATE cablurile??

ANTENA wrote:
Nu mai avem rabdaaaare.
Of, dac-ar fi avut un laptop si un stick de net la el ...

Asa arata treaba pe la ora 16...
DSC02922.jpg (107.71 KB; downloaded 2240 times)
DSC02924.jpg (91.62 KB; downloaded 2242 times)

Nightwolf wrote:
Eu nu inteleg... nu au fost trase TOATE cablurile??

Uite ca nu... :(
Cu cei de la UTI-traffic ne-am intzeles bine, am pus tzevi ca sa nu trebuiasca spart nimic...
Astialaltzi sunt vandalii de la f-UTI Netcity care-si bat joc intr-o veselie in tot orasul...
Eu i-as ingropa de vii in toate santzurile pe care le sapa si i-as betona ca in legenda mesterului Manole...doar asa am putea scapa de ciuma asta...exterminand 'ciumetzii'...

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) darknight

Si mai o fac si pe bani cetatenilor din acest oras.......

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Victor92

110 a plecat de la Pasajul Basarab in jurul orei 20. La 20:10 era la Apaca, semn ca probele s-au terminat pentru azi sau s-a dus sa intoarca la Ghencea.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

Victor92 wrote:
110 a plecat de la Pasajul Basarab in jurul orei 20. La 20:10 era la Apaca, semn ca probele s-au terminat pentru azi sau s-a dus sa intoarca la Ghencea.

Probele s-au incheiat cu succes in jurul orei 21:00, cand ultimele 2 vagoane au iesit de pe pasaj. Urmeaza reportajul complet de azi.

P.S. In 110 nu m-ai vazut si pe mine? Ca cu el m-am retras  :ugeek:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Victor92

Utilizator anonim wrote:
Victor92 wrote:

Probele s-au incheiat cu succes in jurul orei 21:00, cand ultimele 2 vagoane au iesit de pe pasaj. Urmeaza reportajul complet de azi.

P.S. In 110 nu m-ai vazut si pe mine? Ca cu el m-am retras  :ugeek:

Tocmai iesisem de la tenis de la Apaca( terenurile de langa cladirea Vodafone). Am vazut totusi un singur calator pe locurile din fata  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) ByOnu

O intrebare, de ce nu monteaza toata contrasina?  :|

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

In seara asta deja se monta si pe hobanat, in noaptea asta o monteaza cam pe toata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Mario-Razvan

si o sa fie "umpluta" acea zona dintre sine? Unde e constrasina....sau ceva gen Grant....seamana cu linia de metrou linia de pe Grant...

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”