Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
1420 posts, 367572 views
📖 Pagination options
- Nightwolf
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
Nightwolf
Si pe noi ne intereseaza sub 0 (zero) faptul ca tu ai treaba pe Banul Manta si ca o sa vi dinspre Razoare ....
Geronte wrote:
Buna seara,
Ma intereseaza putin spre deloc testele de la pasaj si ce urmaresc ele. Daca nu ies bine banuiesc ca nu il vor demola... asa ca...
Am in schimb o intrebare usoara pentru cei documentati de pe forum: Cand se deschide pasajul? Vineri am treaba pe Banu Mantu. Venind de la Razoare credeti ca am vreo sansa sa scurtez luand-o pe pasaj?
Multumesc.
Si pe noi ne intereseaza sub 0 (zero) faptul ca tu ai treaba pe Banul Manta si ca o sa vi dinspre Razoare ....
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
La asa intrebare asa raspuns...
However that's simply... rude!
Oricum, ca sa nu-mi reproseze cineva ca "nu se dau premii pe nr de mesaje" (nu mi s-a spus, si nici nu vreau sa mi se reproseze)...
Ce-i lucrul incercuit? Initial credeam c-am vazut un lift!!
Nightwolf wrote:
...Si pe noi ne intereseaza sub 0 (zero) faptul ca tu ai treaba pe Banul Manta si ca o sa vi dinspre Razoare...
La asa intrebare asa raspuns...
However that's simply... rude!
Oricum, ca sa nu-mi reproseze cineva ca "nu se dau premii pe nr de mesaje" (nu mi s-a spus, si nici nu vreau sa mi se reproseze)...
Ce-i lucrul incercuit? Initial credeam c-am vazut un lift!!
untitled pbasasasa.PNG (124.75 KB; downloaded 2727 times)
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Scuzati calitatea imaginii, dar e fascinant cum e luminat. A facut lumina pe tot cerul. Asa va fi luminat permanent in fiecare noapte? E senzational.
Scuzati calitatea imaginii, dar e fascinant cum e luminat. A facut lumina pe tot cerul. Asa va fi luminat permanent in fiecare noapte? E senzational.
IMG_0081 (Medium).JPG (42.2 KB; downloaded 2726 times)
- GeoAtreides
-
Posted:
-
GeoAtreides
Apropo de teste, undeva in china au gresit coeficientul de siguranta
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/med ... groapa.jpg
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@Nightwolf:
Nu fii asa 'sigur', pentru ca un pod ca asta 'al nostru, al bucurestenilor' e gandit pe o suta de ani inainte, cand totzi vom fi oale shi ulcele...
Nu uita ca pe Grivitza e fabrica aia de 'cazane' agabaritice, poate va da Dumnezeu sa exporte 'agabaritice' la greu si sa le 'expedieze' pe 'podul nostru', dara-ar domnu' la cat mai multe...sa vina pe pod si sa nu mai 'devasteze' Caraimanul...sunt 'binevenitzi'...
Tot asa si cu V80 si chiar mai mult...
Nu ca ar putea veni pe aici cine ce stie ce coloane de blindate americane, rusesti sau chinezesti...
Eu sper ca nu vor 'defila' pe podul 'nostru' decat 'mandrele noastre fortze armate romanesti...si cu sergentul zece...a tot invingatoare, glorioase intru apararea patriei, fie binecuvantate'. Calea le este deschisa...
N-ai remarcat ce am zis mai inainte?
Noi constructorii trebuie sa gandim pentru secolele viitoare, chiar daca nimeni nu-si va aminti nici numele nici prenumele...mai stie cineva azi cum i-a chemat pe amaratzii aia de au carat pietrele la piramide?
Si au fost zeci de mii...
@Nightwolf:
Nu fii asa 'sigur', pentru ca un pod ca asta 'al nostru, al bucurestenilor' e gandit pe o suta de ani inainte, cand totzi vom fi oale shi ulcele...
Nu uita ca pe Grivitza e fabrica aia de 'cazane' agabaritice, poate va da Dumnezeu sa exporte 'agabaritice' la greu si sa le 'expedieze' pe 'podul nostru', dara-ar domnu' la cat mai multe...sa vina pe pod si sa nu mai 'devasteze' Caraimanul...sunt 'binevenitzi'...
Tot asa si cu V80 si chiar mai mult...
Nu ca ar putea veni pe aici cine ce stie ce coloane de blindate americane, rusesti sau chinezesti...
Eu sper ca nu vor 'defila' pe podul 'nostru' decat 'mandrele noastre fortze armate romanesti...si cu sergentul zece...a tot invingatoare, glorioase intru apararea patriei, fie binecuvantate'. Calea le este deschisa...
N-ai remarcat ce am zis mai inainte?
Noi constructorii trebuie sa gandim pentru secolele viitoare, chiar daca nimeni nu-si va aminti nici numele nici prenumele...mai stie cineva azi cum i-a chemat pe amaratzii aia de au carat pietrele la piramide?
Si au fost zeci de mii...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La atatea miliarde e inevitabil sa nu gasesti si chinezi 'tampitzi'...
GeoAtreides wrote:
La atatea miliarde e inevitabil sa nu gasesti si chinezi 'tampitzi'...
-
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
By onu,acela este un infochiosc
By onu,acela este un infochiosc
-
- marius baciu
-
Posted:
-
marius baciu
@sguru poate va face un banner sa il puna in locul lui Astaldi
@sguru poate va face un banner sa il puna in locul lui Astaldi
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Orice agabaritic iesit din Griro nu poate sa o ia decat pe Caraiman - Constantinescu - Prezan - Aviatorilor - Beijing.... ups, Pasajul Pipera e in cosntructie iar Pasajul Baneasa e in reparatii, aaaa, ne mai gandim...
Stati linistiti cu lunetistii, iar ati vazut prea multe seriale pentru americani inculti (a se citi CSI), daca ai "placerea" de a lucra pe Splai, vizavi de Casa Poporului, la ultimul etaj, o sa ai habar de fiecare eveniment important, ca o sa te deranjeze politia sa vada ca nu are nimeni idei sau chiar sa puna lunetistul lor.
Orice agabaritic iesit din Griro nu poate sa o ia decat pe Caraiman - Constantinescu - Prezan - Aviatorilor - Beijing.... ups, Pasajul Pipera e in cosntructie iar Pasajul Baneasa e in reparatii, aaaa, ne mai gandim...
Stati linistiti cu lunetistii, iar ati vazut prea multe seriale pentru americani inculti (a se citi CSI), daca ai "placerea" de a lucra pe Splai, vizavi de Casa Poporului, la ultimul etaj, o sa ai habar de fiecare eveniment important, ca o sa te deranjeze politia sa vada ca nu are nimeni idei sau chiar sa puna lunetistul lor.
-
- General_Katana
-
Posted:
-
General_Katana
Daca nu ma insel, ei fac testele/masuratorile cam degeaba fara sa punem in calcul si greutatea geamurilor ce urmeaza sa fie montate pe cupola statiei + o mica greutate a scarilor rulante, care vor fi ancorate/sprijinite pe statie.
12 tramvaie +
32 camioane incarcate cu pietris +
infochiosc +
----------------------------------------
in loc de ...
12 tramvaie +
infochiosc +
scari rulante +
geamurile cupolei +
altele ce vor fi montate pe parcurs +
bonus: traficul de persoane la care vom adauga si pers. supraponderale sau "McDonaldistii/shaormeristii" +
Daca nu ma insel, ei fac testele/masuratorile cam degeaba fara sa punem in calcul si greutatea geamurilor ce urmeaza sa fie montate pe cupola statiei + o mica greutate a scarilor rulante, care vor fi ancorate/sprijinite pe statie.
12 tramvaie +
infochiosc +
in loc de ...
12 tramvaie +
infochiosc +
scari rulante +
geamurile cupolei +
altele ce vor fi montate pe parcurs +
bonus: traficul de persoane la care vom adauga si pers. supraponderale sau "McDonaldistii/shaormeristii" +
- mihai_tomaro
-
Posted:
-
mihai_tomaro
probabil sunt sub 1%. geamurile , oamenii ~ cateva tone....daca iei 1800 de tone si calculezi 1% iti dai 18 tone...sa tot pui geamuri oameni si alte baliverne in 18 tone. Este destul de ciudat sa punem noi sub semnul intrebarii calculele astea. In cel mai rau caz, nu te urci pe pasaj vreo 2 luni ca sa nu fi tu ala cu care se darama...dar totusi, astea sunt teste supra si hiper incarcate fata de o utilizare normala.
probabil sunt sub 1%. geamurile , oamenii ~ cateva tone....daca iei 1800 de tone si calculezi 1% iti dai 18 tone...sa tot pui geamuri oameni si alte baliverne in 18 tone. Este destul de ciudat sa punem noi sub semnul intrebarii calculele astea. In cel mai rau caz, nu te urci pe pasaj vreo 2 luni ca sa nu fi tu ala cu care se darama...dar totusi, astea sunt teste supra si hiper incarcate fata de o utilizare normala.
-
- ioan
-
Posted:
-
ioan
Dupa cum spunea si Marian, nu se dau premii pentru numar de postari, poate ar fi mai bine sa ne abtinem daca nu avem de spus ceva .....
PS:Pentru cei care tot comenteaza de greutatea tramvaielor pe osie , ghivece de flori ,panouri pexiglas, guma de mestecat de pe jos ,scarile care nu se vor atasa de structura...mai bine ar fi sa mearga la Flacara Rosiatica
daca se simt mai bine...
Dupa cum spunea si Marian, nu se dau premii pentru numar de postari, poate ar fi mai bine sa ne abtinem daca nu avem de spus ceva .....
PS:Pentru cei care tot comenteaza de greutatea tramvaielor pe osie , ghivece de flori ,panouri pexiglas, guma de mestecat de pe jos ,scarile care nu se vor atasa de structura...mai bine ar fi sa mearga la Flacara Rosiatica
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Aceea nu e cupola, e BOLTA.
General_Katana wrote:
geamurilor ce urmeaza sa fie montate pe cupola statiei :
Aceea nu e cupola, e BOLTA.
-
- General_Katana
-
Posted:
-
General_Katana
Eu cred ca ne intereseaza pe toti cat de rezistent este podul, cat timp sunt si banii nstrii pe acolo sau urmeaza sa-i dam pt acoperirea investitiei si indiferent de ce s-ar vehicula ca-s din fonduri europene sau din fondurile primariei
Poate pentru unii de pe aici nu-s asa importante aceste detalii, podul sa fie gata ca mai incolo vedem noi. Vb romanului : Las' ca merge s-asa "
A fi bine informat si corectat dpdv tehnic (nu-s obisnuit cu toti termenii tehnici,deocamdata
) nu-i rau,parerea mea. Mai rau este sa fi bou si sa mergi inainte, multumindu-te cu jumatati de masura
PS : multam @telvanni de interventie
Eu cred ca ne intereseaza pe toti cat de rezistent este podul, cat timp sunt si banii nstrii pe acolo sau urmeaza sa-i dam pt acoperirea investitiei si indiferent de ce s-ar vehicula ca-s din fonduri europene sau din fondurile primariei
PS : multam @telvanni de interventie
📖 Pagination options