Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367598 views

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 102

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Aron

Mario-Razvan wrote:
Ar fii bine sa ramana asa curata cum e zcum si sa nu vad toti tiganii si aurolacii balacindu-se in ea.Ar fii si aiurea..vine cineva in Bucuresti si cum se da jos din tren da nas in nas cu tiganii etc.Si in fata Garii de Nord e ceva de genu..si nu stiu ce face politia comunitara...e chiar un aspect urat,necivilizat... :(

la fantana este un paznic care sta numai langa el, pana acum nu a avut cazuri grave de "tiganarie", dar ajuta oamenii sa le faca poze alaturi de fantana :lol:  :lol: , vazand chiar azi un exemplu, cand 2 femei l-au rugat sa le faca o poza langa fantana, a durat ceva din cauza ca telefonul cu touch i-a camdat batai de cap la paznic :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) subway guru

De pe 'facebook':
http://www.facebook.com/notes/sorin-opr ... 0533193673
Primele teste cu incarcare maxima ale podului hobanat din cadrul Pasajului superior denivelat Basarab
by Sorin Oprescu on Sunday, May 29, 2011 at 1:55am

Primarul General, Sorin Oprescu, va participa la primele teste cu incarcare maxima ale podului hobanat din cadrul Pasajului superior denivelat Basarab, luni 30 mai, ora 17.30.

In cadrul acestor teste, se incarca podul cu sarcini secvential, in situatii diferite, si se fac masuratori privind deplasarile in plan vertical si orizontal ale elementelor structurii de rezistenta.

Masuratorile au rolul de a confirma datele prevazute in proiect, astfel incat sa se asigure nivelul prevazut de siguranta al pasajului.

Incarcarea maxima a podului va fi de aproximativ 1500 de tone (13 tramvaie si 26 camioane).

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

Cateva poze de azi cand m-am suit pe pasaj sa pozez TransMontana  :lol:

IMG_7840.JPG (260.43 KB; downloaded 2792 times)

IMG_7841.JPG (252.09 KB; downloaded 2788 times)

IMG_7843.JPG (251.91 KB; downloaded 2789 times)

IMG_7854.JPG (305.16 KB; downloaded 2789 times)

IMG_7860.JPG (225.83 KB; downloaded 2789 times)

IMG_7861.JPG (262.82 KB; downloaded 2786 times)

IMG_7863.JPG (228.62 KB; downloaded 2790 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Mario-Razvan

In POZA 7855 mi se pare mie sau cimentul din spatele utilajului are alta culoare? E dat cu ceva sau mi se pare mie? e zona aceea libera dintre liniile de tramvai si zona rutiera...oricum trebuie sa se faca ceva cu spatiul acela...... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) ByOnu

Mario-Razvan wrote:
In POZA 7855 mi se pare mie sau cimentul din spatele utilajului are alta culoare?...

Poza 7854 mai exact. Si nu, nu e de alta culoare, este doar ud (poate proaspat turnat) sau poate doar umbrit. ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) lucianmx_2007

Mario-Razvan wrote:
In POZA 7855 mi se pare mie sau cimentul din spatele utilajului are alta culoare? E dat cu ceva sau mi se pare mie? e zona aceea libera dintre liniile de tramvai si zona rutiera...oricum trebuie sa se faca ceva cu spatiul acela...... :)

http://www.adevarul.ro/actualitate/oprescu-banci-droguri-asigurari-pensii-olli_rehn_0_171582852.html
Am auzit acum ceva timp ca oprescu vrea ca pasajul sa aiba verdeata... o sa fie acel spatiu acoperit cu verdeata ??...arata prea urat asa cum este acuma... :?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

E vorba de un strat special de hidroizolatie finala.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) andrei11

Tu ai citit stirea din Evenimentul Zilei la care ne-ai trimis ? O pun eu mai jos :
Primarul i-a cerut, ieri, directorului Parcurilor, Radu Popa, să angajeze un peisagist care să propună soluţii de „înverzire” a pasajului. Pasajul Basarab, început în 2006, e gata în proporţie de 70% şi va fi finalizat la sfârşitul lui 2010. Va a vea o lungime de 1.900 de metri...

Adica pasajul e finalizat in proportie de 70 % si va fi gata in Decembrie 2010 ? Stire "beton" de ultima ora !

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Azi la ora 6 primele 6 vagoane V3A au "cucerit" pasajul, revin cu reportajul in cateva minute, azi se vor intampla multe lucruri interesante asa ca o sa am un reportaj din 2-3 reprize.  :mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) chevic

Nu cred ca sunt singurul care vrea sa stie ce se intampla de fapt cand se umple pasajul de tramvaie si camioane. Se fac masuratori prin hobane sau in alte parti ?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

chevic wrote:
Nu cred ca sunt singurul care vrea sa stie ce se intampla de fapt cand se umple pasajul de tramvaie si camioane. Se fac masuratori prin hobane sau in alte parti ?

M-am gandit la voi si o sa vedeti cam totul in reportajul la care lucrez acum.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) telvanni

Foarte matinal azi domnule Andrei, multumim!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Eeeee asta acum dimineata a fost asa de incalzire  :ugeek:
Mai urmeaza ceva noutati in infrastructura, nu neaparat aici la Basarab  :ugeek:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) shoppy

Au venit si camionele, la 9:45 primele 4 erau la Grozavesti.

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”