Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367295 views

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 102

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) subway guru

I'm back...just in time!
Multzumesc #Utilizator anonim ca ai reusit 'magistral' sa tzi 'spatele' intr-o saptamana 'de foc'...
Reportajele au fost 'super', nici nu am simtzit ca nu eram la fatza locului...
In rest, probele 'complete' se fac saptamana ce vine, treaba cu 'zvonurile' privind 'oarece' probleme de rezistentza la pod sunt povesti pentru proshti, pot sa va spun ca rezultatele incercarilor de la podul pe arce si de la viaducte sunt 'ultra asiguratoare', plimbarea 'de voie' pe pod e in program, urmeaza doar sa ne anuntze Dom' Primar General 'cand'...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

Mario-Razvan wrote:
Pai ori il preda ca e gata..ori il preda doar asa dar de fapt mai e de lucru..asa se intampla pe la noi..se inaugureaza si dupa aia se lucreaza in continuare...ori e alba ori e neagra..la cate amanari si intarzieri si costuri suplimentare au fost probabil k intr-o tara mai serioasa contractul era reziliat demult...

Tu ma chemi sa iti construiesc o casa, eu o termin, iti predau casa, mai departe e treaba ta cand te muti in ea.  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Nightwolf

Miercuri se circula pe pasaj... n-am mai ajuns azi, din pacate, sa ma plimb pe el...:(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Mario-Razvan

Oricum parte bune e ca MULT A FOST PUTIN MAI E...are cineva idee cand se incepe lucrul la acoperisul statiei de pe hobanat?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Mario-Razvan wrote:
Oricum parte bune e ca MULT A FOST PUTIN MAI E...are cineva idee cand se incepe lucrul la acoperisul statiei de pe hobanat?

Au inceput cu panourile de poli-carbonat. Poze mai incolo...

Nightwolf wrote:
Miercuri se circula pe pasaj... n-am mai ajuns azi, din pacate, sa ma plimb pe el...:(

Niep, e altceva...dar nu v-au zis voua...
Cand se da drumul la 'bizonii auto' te previn!...
Oricum, totul e la un 'tzac' de final...

In ceea ce priveste 'Marea Hoinareala pe hobanat', ia mai punetzi si voi 'presiune' daca intr-adevar v-o doritzi, nu lasatzi toata greutatea doar pe umerii 'firavi' ai unui singur om (recte: #Utilizator anonim)...
Datzi si voi o minima 'dovada' de solidaritate'...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Serban

Cateva poze cu lucrarile de pe Banu Manta. In principiu am vazut ca vor exista 3 configuratii ale strazii:

- in unele locuri va ramane ca si pana acum
- parcari in spic (trotuar aproape 0)
- si cateva locuri unde se lateste putin, probabil pt parcari laterale (si cativa copaci sacrificati).

Exista posibilitatea ca in aceste locuri sa ia putin si din scuar. Oricum, e cam maxim ce se poate obtine, locul e foarte ingust, trotuarele la fel...
aici se lateste putin, probabil se va lua si din scuar, altfel nu vad la ce ar folosi
IMG_0074 (Medium).JPG (96.68 KB; downloaded 2771 times)
aici cred ca vor fi ceva parcari in spic
IMG_0075 (Medium).JPG (89.9 KB; downloaded 2772 times)
trotuar cam deloc
IMG_0076 (Medium).JPG (87.09 KB; downloaded 2772 times)
de pe scuar se scot stalpisorii
IMG_0077 (Medium).JPG (81.21 KB; downloaded 2772 times)
aici e la fel cum era inainte
IMG_0078 (Medium).JPG (92.53 KB; downloaded 2772 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) florinmaster

Pietonii daca s-ar putea sa mearga pe sarma ca la circ ar fi cel mai bine in viziunea celor de la conducere...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) rails

da, asta e destul de deranjant. au lasat latimea aia de 1m, dar nu s-au gandit ca poate mai trece unul cu o sacosa, un sac, ceva...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Cateva poze de ieri, urmeaza zilele urmatoare ceva mai interesant.  :P

IMG_7579.JPG (253.13 KB; downloaded 2537 times)

IMG_7584.JPG (247.57 KB; downloaded 2534 times)

IMG_7587.JPG (256.3 KB; downloaded 2533 times)

IMG_7593.JPG (202.29 KB; downloaded 2533 times)

IMG_7598.JPG (186.23 KB; downloaded 2534 times)

IMG_7609.JPG (230.66 KB; downloaded 2534 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) otonis

Nu ca vreau sa par carcotas, dar, arteziana aia ar fi aratat mai mult decat decent fara papadia aia (model uzat inca din copilaria mea) in centru, reflectoarele alea negre cocotate-n varful pilonilor (s-asa "tapetati") vor fi vopsite macar in culoare pilonilor, ca sunt mult prea vizibile, si-n final, la forma aceea ma refeream eu ca statia era prevazuta in proiectul pe care-l stiam eu, si ma bucur ca s-a realizat (ma refer la pozitia ultimelor 2 arcade). Acum astept nerabdator sa vad din profil si statia terminata, sa mai carcotesc si pe seama ei, asta daca nu-mi da sistemul vreo eroare de logare intre timp saturat de vaicareala    :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) shoppy

Papadia aia are si roul de a genera particule fine de apa ce au rolul de a scadea temperatura aerului si de a se prinde de particulele de praf pe care apoi sa le depuna pe sol, crescand astfel si calitatea aerului.
Fantana are si ea un ilumintat? Functioneaza si dupa lasarea intunericului? (si daca da cam pana pe la ce ora?)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Mario-Razvan

Ar fii bine sa ramana asa curata cum e zcum si sa nu vad toti tiganii si aurolacii balacindu-se in ea.Ar fii si aiurea..vine cineva in Bucuresti si cum se da jos din tren da nas in nas cu tiganii etc.Si in fata Garii de Nord e ceva de genu..si nu stiu ce face politia comunitara...e chiar un aspect urat,necivilizat... :(

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”