Topic: Bucur LF - prototipul #401
537 posts, 24401 views
📖 Pagination options
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Bucur LF #401 - Primul tramvai LF produs de URAC
Gabi23
401 la Bucur Obor
401 la Bucur Obor
401 - 21 - 03.05.2011.JPG (485.42 KB; downloaded 2973 times)
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Dupa ce Duminica a stat ca in fiecare Duminica si astazi acesta a avut liber de verde, 4034 inlocuindu-l.
Dupa ce Duminica a stat ca in fiecare Duminica si astazi acesta a avut liber de verde, 4034 inlocuindu-l.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
inlocuindu-l
Stau prin zona Universitatii, deci sincer imi cam pare rau ca-l 'pierd'.
Chev Celios wrote:
inlocuindul
inlocuindu-l
Stau prin zona Universitatii, deci sincer imi cam pare rau ca-l 'pierd'.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Asta a mai aparut sau asteapta pasajul ?
Asta a mai aparut sau asteapta pasajul ?
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Nu stiu nu prea am mai avut treaba saptaman asta prin Colentina ca sa vad ce mai este pe acolo.
Stiti si voi cum e pe final de an scolar, cand profi se trezesc ca nu au destule note
Nu stiu nu prea am mai avut treaba saptaman asta prin Colentina ca sa vad ce mai este pe acolo.
Stiti si voi cum e pe final de an scolar, cand profi se trezesc ca nu au destule note
- 3mil
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Ieri n-a circulat fiind inlocuit de V3A-93-ul 057, iar azi in locul sau pe linia 21 era eterna sa rezerva, CH-PPC-ul 4017. Are probleme cu sursa... .
Ieri n-a circulat fiind inlocuit de V3A-93-ul 057, iar azi in locul sau pe linia 21 era eterna sa rezerva, CH-PPC-ul 4017. Are probleme cu sursa... .
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Este in traseu zilele astea ? Ca as vrea sa dau si eu in cateva zile o tura "comemorativa" cu el, ca dispare cu tot cu turul lui de Dudesti din 21. Il astept pe 34 ca sa il vad si eu zi de zi
Este in traseu zilele astea ? Ca as vrea sa dau si eu in cateva zile o tura "comemorativa" cu el, ca dispare cu tot cu turul lui de Dudesti din 21. Il astept pe 34 ca sa il vad si eu zi de zi
- mastocitu
-
Posted:
-
mastocitu
Eu am mers astazi cu el pe 21 pe la ora 16.45
Eu am mers astazi cu el pe 21 pe la ora 16.45
- Cristy
-
Posted:
-
Cristy
Azi dimineata cand ma indreptam spre Europa, pe la ora 8, #401 era la datorie.
Azi dimineata cand ma indreptam spre Europa, pe la ora 8, #401 era la datorie.
- autob368
-
Posted:
-
autob368
Mai admirati-l in linia 21 cat mai puteti. Odata cu deschiderea Pasajului Basarab (saptamana viitoare), acesta va circula exclusiv in 34. Asadar vom avea Bucur LF in Ghencea . Odata cu mutarea lui in linia 34, Depoul Dudesti va renunta la turul sau din linia 21.
Asadar, fara a se prelungi discutia ca de ce nu se inlocuieste cu CH-PPC, etc, linia 21 va ramane deservita DOAR de Colentina.
Mai admirati-l in linia 21 cat mai puteti. Odata cu deschiderea Pasajului Basarab (saptamana viitoare), acesta va circula exclusiv in 34. Asadar vom avea Bucur LF in Ghencea . Odata cu mutarea lui in linia 34, Depoul Dudesti va renunta la turul sau din linia 21.
Asadar, fara a se prelungi discutia ca de ce nu se inlocuieste cu CH-PPC, etc, linia 21 va ramane deservita DOAR de Colentina.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pana la punerea efectiva in circulatie a vagoanelor 402-405 doar 401 va fi tramvaiul nou al liniei 34.
Pana la punerea efectiva in circulatie a vagoanelor 402-405 doar 401 va fi tramvaiul nou al liniei 34.
- Cristy
-
Posted:
-
Cristy
34 unde va avea capatul daca va circula pe pod?
- cristapone
-
Posted:
-
cristapone
Scrie si mai sus, in Ghencea.
Cristy wrote:
Scrie si mai sus, in Ghencea.
📖 Pagination options