Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367530 views

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 102

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) cristapone

Ce se aude despre data inaugurarii ?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

Intre 1 si 30 iunie  8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) andrei11

Nu mai tot intrebati, e pe aproape, chiar foarte aproape. Week end - ul acesta mergeti linistiti pe unde aveti treaba, si mai apoi cititi si voi ce am scris eu in semnatura. Si mai tineti cont ca Marian ne-a spus ca de luni intr-o saptamana isi ia concediu. Hai ca nu e greu !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) danielstan

Doar de inaugurare (intarzieri) si de costul pasajului sa nu intrebi...

Oricum daca urmariti forumul zi de zi nu o sa ratati inaugurarea  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Mario-Razvan

Dar cu acea portiune neizolata de pe hobanat ce se intampla? Presupun ca nu ramane asa..e plin de baltoci,arata rau...si intre liniile tramvaiului ramane apa...vad ca nu au facut nimic pt evacuare...cat despre zona ramasa neizolata vad ca e foarte mult spatiu....ar merge un bitum colorat,ar avea alt aspect..si niste copaci din aceia pusi in ghivece de lemn.....ideea sa se faca ceva si sa nu ramana asa....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) iliutu

Azi am vazut vagonul 401 trecand pe la Dr. Felix, apoi a intrat la Depoul Victoria. Romani, se pregateste ceva !  8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) catalinm

pozele de azi sunt remarcabile

felicitari lui Marian si tuturor celor care ati "animat" acest forum!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) ANTENA

iliutu wrote:
Azi am vazut vagonul 401 trecand pe la Dr. Felix, apoi a intrat la Depoul Victoria. Romani, se pregateste ceva !  8-)

Stai nu te aprinde, nu incep probele de maine, inca se lucreaza la reteaua de contact.
Eu cred ca pe luni incep probele.Apropo se testeaza tablierul cu basculante si tramvaie?
Apropo de scurgeri, am vazut ca pe Aerogarii se monteaza ici colo cate un punct de scurgere intre linii (la cota superioara a sinei) si o teava care iese in lateral pe sub sine. Aici la Basarab fiind alt sistem de linie, problema s-ar putea rezolva cu niste gauri verticale ici colo.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) DocOctavius

ANTENA wrote:
Aici la Basarab fiind alt sistem de linie, problema s-ar putea rezolva cu niste gauri verticale ici colo.

Când am citit asta deja îmi imaginam un "Dorel" cu o bormașină mare care dă găuri în lungul pasajului "să nu se rupă". Dar de ce neapărat găuri de scurgere și nu pământ de flori pentru "înierbarea" pasajului. Sau umplerea cu apă și câțiva peștișori aurii să aibă lumea la ce se uita cât stă în stație.
Știu, sunt vise pentru România însă posibile în alte părți. Să așteptăm totuși soluția finala poate or să placheze gaura dintre linii și nu o să-i mai pese nimănui cum se scurge apa printre ele. (situație văzută în Montpellier unde pe un pod toată linia de tramvai este înconjurată de lemn)

Nu va ambalati,  #401 s-a dat defect vinerea trecuta si acum a iesit din covalescenta cu o scurta plimbare de acomodare. Atata tot.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Victor92

Off-topic:
@ Utilizator anonim : Ai facut cumva sesiunea foto ieri ( 25.05) pe la orele 17? :lol:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

Victor92 wrote:
Off-topic:
@ Utilizator anonim : Ai facut cumva sesiunea foto ieri ( 25.05) pe la orele 17? :lol:

Da, cam 16.30-17.30  8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Lutyk

Azi dimineata se curata sina de tranvai pe portiunea dintre Banu Manta si pasaj

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”