Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367596 views

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 102

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) DocOctavius

ByOnu wrote:
General_Katana wrote:
Banui ca in poza IMG_6930.JPG le-a trecut prin cap, in sfarsit, sa umple golul dintre linii :D  Restul portiunii de pe pod ramane asa neizolata  :?:

Nu cred ca are o treaba neaparat cu izolatia. Cred ca motivul pt care nu se pune si pe hobanat este pt a nu-l ingreuna si mai mult. Iar cealalta parte unde a fost umplut total, are rolul de a contrabalansa o parte din greutatea partii cu statia. ;)

Prim-planul din poza #6930 unde nu se vede un gol intre linii este  parte din rostul de dilatare unde presupun ca sa ales metoda betonarii complete ca sa se asigure ca nu exista nici cea mai mica posibilitate de joc in plan orizontal. Daca gresesc rog sa fiu corectat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) General_Katana

DocOctavius wrote:
ByOnu wrote:
General_Katana wrote:
Banui ca in poza IMG_6930.JPG le-a trecut prin cap, in sfarsit, sa umple golul dintre linii :D  Restul portiunii de pe pod ramane asa neizolata  :?:

Nu cred ca are o treaba neaparat cu izolatia. Cred ca motivul pt care nu se pune si pe hobanat este pt a nu-l ingreuna si mai mult. Iar cealalta parte unde a fost umplut total, are rolul de a contrabalansa o parte din greutatea partii cu statia. ;)

Prim-planul din poza #6930 unde nu se vede un gol intre linii este  parte din rostul de dilatare unde presupun ca sa ales metoda betonarii complete ca sa se asigure ca nu exista nici cea mai mica posibilitate de joc in plan orizontal. Daca gresesc rog sa fiu corectat.

Ma refer la aceste goluri/spatii intre linii unde, din ce vedem in poze, la ploi se strange apa si banui ca nu-i prea indicat dpdv al coroziunii in decursul timpului ...asat daca nu cumva exista deja metode de evacuare a apei.  :mrgreen:
IMG_6763.JPG (211.63 KB; downloaded 1881 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Serban

Pe Banu Manta, in afara de lucrul la trotuare, au inceput sa scoata si stalpisorii de pe scuar. Stie cineva ce vor sa faca?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) otonis

Iar model d'ala de arteziana ? Dracu, daca n-am vazut d'aia in aproape toate orasele romanesti   :cry:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) bogdan10

otonis wrote:
Iar model d'ala de arteziana ? Dracu, daca n-am vazut d'aia in aproape toate orasele romanesti   :cry:

O sa aiba aurolacii unde sa se balaceasca! Se muta de la fantana din fata Garii de Nord, cand nu functioneaza, dincoace!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) shoppy

Lasa ca poate o sa aiba gardian care sa o pazeasca, lafel ca alea de pe bd. Unirii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Nightwolf

Pe Titulescu la intersectie cu Cuza a aparut primul afisaj electronic. Iar pe Cuza au inceput sa sape pt canalizare or smth nu mi-e foarte clar ...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

Azi s-au incheiat in totalitate lucrarile la calea auto sau mai bine zis cam la tot pasajul  8-) cu exceptia copertinei statiei si a firului de contact, afisajele electronice de care ziceti nu sunt puse de constructor ci de UTI, alt contract. Urmeaza poze... :shock:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) 400338

ai spus ca pui poze. pune-le ca-mi creste hipertensiunea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Donio

Hi,hi a aparut si iarba sub pasaj. Andrei, nu cred ca e bine sa te opresti acum. După inaugurare nu vom mai vedea niciodată Pasajul nou nouț, impecabil, imaculat. Cred ca trebuie sa mai faci cel puțin doua: unul când e gata stația de tramvai si una când pun si scarile rulante + pe seara când tot iluminatul arhitectural va fi gata.

Abia astept. :D Parca mai ieri numaram radierele, pilele, turnarile, arcadele, tiranti, hobane etc timpul parca trece mai repede când avem noutati periodice despre o lucrare. Good job, mr.MA.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) ByOnu

O intrebare Mr M.A., se va da drumul la 34 pe pasaj chiar daca statia nu-i gata? N-ar fi o problema sa treaca prin statie. ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Goldmund

@Donio scrie:
" Andrei, nu cred ca e bine sa te opresti acum. După inaugurare nu vom mai vedea niciodată Pasajul nou nouț, impecabil, imaculat. Cred ca trebuie sa mai faci cel puțin doua: unul când e gata stația de tramvai si una când pun si scarile rulante + pe seara când tot iluminatul arhitectural va fi gata."

Subscriu, daca e posibil, cu toate ca eu as prefera un reportaj cu totul pe Pasaj, tramvaie, masini si autobuze....sa pot sa-l vad cum 'pulseaza viatza''
Ultimile poze sunt superbe

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

34 va circula cand se deschide pasajul si o perioada nu o sa opreasca in statie. Stati linistiti ca voi monitoriza pasajul si o perioada dupa ce e gata  8-)

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”