Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 446222 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 80 81 82 83 84 85 86  ... 194

📖 Pagination options
Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus chevic

Am fost azi prin zona si am facut niste fotografii. Am ramas surprins de un lucru. Nu mai se pot vizualiza poze vechi pe forum astfel incat nu pot vedea proiectul bulevardului si oricum poate nu are relevanta pentru ca daca tot a fost atacat de ongeuri e posibil sa se mai schimbe pe ici pe colo in partile neimportante. La piata Virgiliu cand se urca de pe Berzei linia de tramvai face o curba la stanga in sensul de urcare( curba rosie)

Eu am crezut ca se darama si coltul prezentat intr-un cerc verde si astfel tramvaiul va merge drept. Problema e ca toate cladirile de pe Berzei nu sunt aliniate cu blocul din colt astfel incat masinile vor trebui sa faca un s(prezentat cu albastru. Cred ca ar fi trebui sa se evite serpuirea asta.

Am gasit proiectul. Nu este serpuit in zona spusa de mine, poate m-au inselat unghiurile. In tot cazul coltul din cercul verde nu se darama.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus elloyy

chevic wrote:
Am fost azi prin zona si am facut niste fotografii. Am ramas surprins de un lucru. Nu mai se pot vizualiza poze vechi pe forum astfel incat nu pot vedea proiectul bulevardului si oricum poate nu are relevanta pentru ca daca tot a fost atacat de ongeuri e posibil sa se mai schimbe pe ici pe colo in partile neimportante. La piata Virgiliu cand se urca de pe Berzei linia de tramvai face o curba la stanga in sensul de urcare( curba rosie)
.

o mica corectie: sensul ala e de coborare, si deci curba e spre dreapta. sensul de urcare va veni alaturi, ( in dreapta sinei , in poza ta) cand vor iesi cu sina dinspre cobalcescu pe berzei la deal

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus General_Katana

Deci coltul ala l-au daramat degeaba daca drumul o ia câş. Ori demoleaza si fac treaba ca lumea (adica drept) ori privilegeaza anumite locatii pt diversi si o sa iasa de-n-p*lea cum au facut prin tot Bucurestiul de avem case de locuit de 2 etaje si langa s-au turnat blocuri office de cate 10~12 etaje cu tot cu terase,etc Halal urbanism cu o casa mica si apoi una pan la cer si tot asa sau piste de biciclisti care ocolesc cismeaua pusa ca ******* in mijlocul drumului (locatie: intersectia Arcul de triumf,pe partea cu terenul de rugby). :(

Nu coltul nu a fost demolat degeaba, nu ar fi incaput 4 benzi plus doua linii de tramvai.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Tavi

Super pozele de azi Chevic. A inceput sa se miste santierul dupa pauza generata de anularea PUZ-ului de catre instanta. Bravo!

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Dr2005

Dacă PUZul s-a anulat, în baza cărui act se lucrează?

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus shoppy

Pai parca s-a dat unul nou-nout...

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Dominatrix

shoppy wrote:
Pai parca s-a dat unul nou-nout...
Fals, nu s-a aprobat nici un PUZ nou-nout. Chiar daca Primaria a inaintat recurs, pana la judecarea lui, ce se face acum acolo se numesc lucrari ilegale pe domeniu public (nu ca ar interesa pe cineva, in tara lui "merge si asa"). In mod normal, daca Primariei si lui Dr. Oetker ii doare in fund de lege, Prefectura si Inspectoratul de Stat in Constructii ar trebui sa dispuna oprirea lucrarilor. Problema e ca Inspectoratul de Stat in Constructii deja a aruncat pisica moarta peste gard, fiindca a refuzat sa sisteze lucrarile pe motiv ca este responsabilitatea Ministerului Culturii, pe baza avizului dat prin structura sa locala, adica Directia de Cultura Bucuresti. Ca sa nu o mai lungim: in Bucuresti, Romania, in anul 2011, legea e pentru idioti...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Utilizator anonim

Pe mine putin ma intereseaza cum continua, macar sa fie gata odata ca deja ne apropiem de doi ani pentru vreo 2km de strada, fara pasaj si nimic  :roll:

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Dominatrix

Avand in vedere ca dupa amendamentele "portocalii", bugetul a fost taiat la 30 de milioane, nu prea vad cum ar fi gata anul acesta, mai ales ca termenul original era 1 mai 2012, adica la anul. Cat despre tunelul spre Rahova...tu il apuci, eu nu sunt asa sigura.

Din punctul meu de vedere, nu au decat sa faca proiectul, dar legal. Si ca sa dizertam pe tema respectarii legii: ok, exista legi greoaie, care impiedica dezvoltarea rapida. Si vrea poporul sa le incalcam, doar ca sa avem dezvoltare. Dar cine stabileste ce legi avem voie sa incalcam? Dam o lege pentru legile care pot fi incalcate? Ca daca lasam la liberul arbitru, pai atunci, de exemplu, sa mergem cu 120km/h prin oras, pentru ca, nu-i asa, ne grabim. Sau, sa incalcam si Codul Penal, care ne spune ca nu putem fura, pentru ca daca avem nevoie repede si n-avem bani, sa furam. Ajungem la o logica a absurdului.

LEGILE TREBUIE RESPECTATE! Fie ele bune sau proaste. Altfel ajungem la anarhie si haos. Legile proaste pot fi schimbate in legi bune. Dar a scuza incalcarea legii este o ineptie contrproductiva.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Utilizator anonim

Nu ma intereseaza tunele si alte SFuri, vreau 35 la Vasile Parvan  :lol:

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus linia 69

Daca se rezolva partea asta a intersectiei cu str. Stirbei Voda nu vad de ce nu s-ar relua circulatia tramvaielor 35 si 44 pana la Vasile Parvan. Nu e nevoie sa se astepte terminarea intregului bulevard pentru asta. Mult nu ar mai fi.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus ViitorulPrimar

Dominatrix wrote:
Avand in vedere ca dupa amendamentele "portocalii", bugetul a fost taiat la 30 de milioane, nu prea vad cum ar fi gata anul acesta, mai ales ca termenul original era 1 mai 2012, adica la anul. Cat despre tunelul spre Rahova...tu il apuci, eu nu sunt asa sigura.

Din punctul meu de vedere, nu au decat sa faca proiectul, dar legal. Si ca sa dizertam pe tema respectarii legii: ok, exista legi greoaie, care impiedica dezvoltarea rapida. Si vrea poporul sa le incalcam, doar ca sa avem dezvoltare. Dar cine stabileste ce legi avem voie sa incalcam? Dam o lege pentru legile care pot fi incalcate? Ca daca lasam la liberul arbitru, pai atunci, de exemplu, sa mergem cu 120km/h prin oras, pentru ca, nu-i asa, ne grabim. Sau, sa incalcam si Codul Penal, care ne spune ca nu putem fura, pentru ca daca avem nevoie repede si n-avem bani, sa furam. Ajungem la o logica a absurdului.

LEGILE TREBUIE RESPECTATE! Fie ele bune sau proaste. Altfel ajungem la anarhie si haos. Legile proaste pot fi schimbate in legi bune. Dar a scuza incalcarea legii este o ineptie contrproductiva.

Fals,legile din Romania sunt imposibil de respectat.Nu numai ca sunt absurde si inumane ,dar se si contrazic intre ele.

Go to page:  1  ... 80 81 82 83 84 85 86  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2450 forum members have written 436440 posts in 5443 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”