Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5703 posts, 1882243 views

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente,incidente Victor92

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... 51773.html

Inca un Citaro lovit...are cineva mai multe detalii despre acest accident ?

• rtbk
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente rtbk

Si aseara la ciurel a fost lovit un citaro in plin de un opel astra. Desi eram pe sensul celalalt nu am vazut decat rezultatul...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Utilizator anonim

rtbk wrote:
Si aseara la ciurel a fost lovit un citaro in plin de un opel astra. Desi eram pe sensul celalalt nu am vazut decat rezultatul...

Autobuzul implicat este 4941.

Re: Accidente,incidente Gabi23

Dimineata in jurul orei 8.30, linia 41 a fost blocata circa 5 minute pe sensul spre Piata Presei, din cauza unui "bizon" care a incercat sa ii ia fata tramvaiului in intersectia de la Lujerului. Astfel vagonul 178 doar i-a sters putin bara. Mare pacat, vatmanul ar fi trebuit sa-i fi testat rezistenta cuplei vagonului in comparatie cu caroseria autoturismului  :twisted:. Mentionez si faptul ca tramvaiul avea liber spre a intra in statie.

P.S. Al naibii 178 numai probleme si nu de ordin tehnic, are in ultimele saptamani. Acum vreo 3 saptamani a avut acel geam spart la usa 5, aseara a avut la fel acelasi geam spart tot la usa 5, si azi dimineata incidentul asta minor  :roll:.

178 - Lujerului - 24.05.2011.JPG (641.36 KB; downloaded 3314 times)

178 - Lujerului - 24.05.2011 (1).JPG (691 KB; downloaded 3314 times)

178 - Lujerului - 24.05.2011 (2).JPG (695.4 KB; downloaded 3325 times)

178 - Lujerului - 24.05.2011 (3).JPG (728.5 KB; downloaded 3315 times)

• rtbk
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente rtbk

Azi dimineata pe la 9 aproape de capatul de linie carefour militari unui Citaro aproape plin cu calatori i-a explodat o anvelopa, din fericire ne-am ales cu totii doar cu o sperietura. Sunt asa uzate anvelopele la autobuze? sau a fost o intamplare?

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Dr2005

Anul trecut, de pe #4562 a zburat anvelopa cu tot cu jantă în mers  :lol: deci o anvelopă explodată e un mizilic.

Dr2005 wrote:
Anul trecut, de pe #4562 a zburat anvelopa cu tot cu jantă în mers  :lol: deci o anvelopă explodată e un mizilic.

"Moshule" vezi ca aia a fost anul acesta acu cateva luni pe la sfarsitul lui ianuarie 2011 :P. Daca era un DAC imediat iti aminteai  :twisted:.

Ce mare lucru ca a explodat o anvelopa, si la Rocar, DAF, DAC etc. erau la fel acu 10 ani (cunosc unele cazuri). Problema e ca multe sunt deja uzate dupa zeci de mii km efectuati (sute chiar unele). Mai e si treaba ca unele s-au amestecat, cand a acu cateva luni era criza mare de anvelope, si da au fost masini trase pe dreapta pentru un stergator lipsa si li s-au luat anvelopele si apoi au mai stat o saptamana fara. Si al troleibuze au mai bubuit recent.

Re: Accidente,incidente ByOnu

Luna asta i-a explodat anvelopa unui E3 pe Dorobanti. Dar n-am crezut ca-i chiar asa de important...

Re: Accidente,incidente Chev Celios

Gabi vezi ca e iar criza de anvelope.

Re: Accidente,incidente autob368

Iar la cauciucul lui #4562 cred ca nu au fost bine stranse suruburile, pentru ca daca iti amintesti, l-am vazut cu vreo 2 saptamani inainte in Autobaza Titan "pe butuci".  ;)

Re: Accidente,incidente rosetti61

La Lujerului e clasica blocarea lui 41 de masini de pe Uverturii - intra toti fortand semaforul (in speranta ca ajunga cu cinci secunde mai devreme la serviciu, trezindu-se cu cinci minute mai tarziu) si se blocheaza in coloana formata de la Orsova & Ciurel si cei care vin pe bretea pe langa pasaj de la Iuliu Maniu. La tramvai, batalie suprema pentru o jumate de metru patrat de spatiu, nu mai pleaca ala 5 minute din statie, urmatorul tramvai, ca sa scape de semafor forteaza si asteapta pe trecerea de pietoni - acestia, evident, umbla creanga, ca nu mai au pe unde din cauza tramvaiului si al masinilor, mai ales ca semaforul de pe sensul spre Ciurel e de frumusete. Cum era cel din poza de mai sus, desi au loc sa intre, nu se dau neam din fata tramvaiului, care clopoteste in disperare (unii soferi sunt imuni la astfel de avertizare sonora: "las' sa stea acolo, ca nu moare..." - e, uite ca uneori "moare" si se mai lasa cu caroserii sifonate: vatmanul de pe 094 acum vreo doi ani si ceva mai avea putin si facea macel, iar altul a amenintat cat a amenintat apoi a trecut la fapte, stergand semanalizatorul vinovatului.

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente darknight

Ieri pe linia 32, aproape de locul  unde s-a produs accidentul  cu acel om calcat de tramvai ,un autoturism a lovit un scuter ,persoana de pe scuter cazand pe linia de tramvai , s-a format coloana de tramvaie pana la intersesctia cu Trafic Greu ,liniile 32,23,8,11,25 fiind in mare parte blocate pentru scurt timp,cine  are imagini sa posteze, eu nu am avut cu ce sa fac poze,din cate am inteles persoana accidentata a murit :roll:

In aceasta dupaamiaza vagonul 266 a fost tamponat pe linia 45, la Podul Constanta (sens Mezes), "pupandu-l" in spate un BMW X6  :P.

Re: Accidente,incidente Chev Celios

4476 era tractat astazi pe la ora 22:15 pe Sos. Fundeni catre Autobaza Pipera de catre B 18 ZFK.
B 18 ZFK & 4476 def, 08-06-11,22.18[1] (Large).jpg (53.23 KB; downloaded 3515 times)

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463897 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”