Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367659 views

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 102

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Chev Celios

Pozele cu macaraua de care spunem.
Macara Basarab, 21-05-11,17.20 (Large).jpg (107.42 KB; downloaded 1805 times)

Macara Basarab, 21-05-11,17.20 (1) (Large).jpg (90.39 KB; downloaded 1804 times)

Macara Basarab, 21-05-11,17.20 (2) (Large).jpg (102.85 KB; downloaded 1807 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Serban

@otonis nu crezi ca esti subiectiv?!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) iliutu

Sigur ca este subiectiv, si toti avem doza noastra de subiectivism.

Referitor la intrebare, cred ca explicatia culorilor diferite este pentru a sublinia mai bine tronsoanele de pod.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) mindmasster

Schema de culoare alb -albastru este chiar foarte reusita . Nu inteleg ce aveti impotriva cu ea.

@Marian : Nu stiu daca te-am mai intrebat da noi la intrare pe pasaj nu vom avea afisaj electronic gen : Limita de viteza 50 , Gradul de aglomerare ,conditii meteo etc?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

mindmasster wrote:
@Marian : Nu stiu daca te-am mai intrebat da noi la intrare pe pasaj nu vom avea afisaj electronic gen : Limita de viteza 50 , Gradul de aglomerare ,conditii meteo etc?

Doar daca se pun dupa aia sau se mai face un aditional, in contractul actual nu sunt incluse.

Combinatia de culori este foarte buna, se diferentiaza zonele pasajului si nu e monoton. Cred ca este cea mai buna varianta  8-)

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Dr2005

Ce e cu gardurile alea de vite între liniile de tramvai?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

Ca sa nu treaca "animalele" pe acolo, dupa sar ca de ce ii calca tramvaiu  :roll:

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Hmm... şi eu pe unde mai merg cu bicicleta dacă vine tramvaiul? :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) mindmasster

Dr2005 wrote:

Ce sa cauti cu bicicleta pe acolo?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Terapeut71

Dr2005 wrote:
Ce e cu gardurile alea de vite între liniile de tramvai?

Prin amplasarea acelor "garduri de vite intre liniile de tramvai" logic ar fi sa se minimalizeze numarul de vite care precum... vitele trec de colo-colo simtindu-se ca pe tarla. Pardon, ca acasa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Nightwolf

Dr2005 wrote:

Pe strada, asa cum scrie la regulament ;)

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Dar oare conducătorii auto cunosc Regulamentul? Că la câte claxoane am luat, ba chiar era să fiu lovit pe verde...

Ca fapt divers, am văzut că bicicletele nu au voie să circule cu mai mult de 30 km/h pe drumurile publice  :shock:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) misterr

Utilizator anonim wrote:
mindmasster wrote:

Doar daca se pun dupa aia sau se mai face un aditional, in contractul actual nu sunt incluse.

Păi pînă acum s-a spus că aceste sisteme de informare a participanților la trafic, la intrarea pe pasaj și pe parcursul pasajului, vor fi "cireașa de pe tort"! Există înregistrarea cu conferința de presă a lui Oprescu, în care s-a susținut că se amînă inaugurarea pasajului tocmai pentru ca aceste sisteme de afișare, cu informații utile celor care circulă pe pasaj, să fie interconectate și cu sistemele de avertizare la cutremur. Oprescu spunea că dorește ca circulația pe pasaj să se desfășoare din prima zi în deplină siguranță, conform noilor norme. Acele sisteme urmau să preia semnalele privind iminența cutremurului, și să le afișeze cu prioritate peste informațiile curente, pentru ca șoferii să nu mai intre pe pasaj, iar cei care au intrat deja să grăbească ieșirea de pe pasaj.
Iar acum dintr-o dată toate astea s-au evaporat brusc, după ploaie? Cam multe baloane de săpun...

Chiar sînt curios cum va explica Oprescu lipsa lor, jurnaliștilor care n-au uitat ce a declarat în martie. Ce panglici va mai scoate...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) alex230ro

am trecut azi pe acolo,deja incep meseriasii sa apara  :twisted:   un nenea facea stanga in loc de obligatoriu dreapta

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”