Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
1420 posts, 368143 views
📖 Pagination options
-
- telvanni
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
telvanni
@subway guru
Era o gluma, evident. Completam ce ai spus tu (ca e si otel pe langa sticla). Mi se parea la mintea cocosului ca e si otel pe acolo, liftul asta e o chestie serioasa si destul de sensibila (mai ales astea noi 'electronizate' si 'softerizate')
@subway guru
Era o gluma, evident. Completam ce ai spus tu (ca e si otel pe langa sticla). Mi se parea la mintea cocosului ca e si otel pe acolo, liftul asta e o chestie serioasa si destul de sensibila (mai ales astea noi 'electronizate' si 'softerizate')
- syndic8r
-
Posted:
-
syndic8r
cred ca o sa fie atata lume ca nu o sa mai fie nevoie de teste cu camioane
Daca-i ies 'pasientzele' lui #Utilizator anonim veti avea parte si de o 'zi a portilor deschise' ca la stadion ca sa va plimbatzi 'per pedes' pe hobanat
cred ca o sa fie atata lume ca nu o sa mai fie nevoie de teste cu camioane
- francezu72
-
Posted:
-
francezu72
este permis accesu cu gratar portabil in ziua portilor deschise
?
este permis accesu cu gratar portabil in ziua portilor deschise
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Eu vreau porti deschise sus pe macaraaa
- okay
-
Posted:
-
okay
stalpii podului hobanat au scari interioare ? s-ar putea vizita de sus bucurestiul
stalpii podului hobanat au scari interioare ? s-ar putea vizita de sus bucurestiul
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Asa asa ... sa sfaraie micu si sa urle maneauaaaaa ... pe cel mai lat pod hobanat din Europa ... sa inteleaga dreaq si eshtia de la UE cine suntem de fapt ... ca nu stiau
francezu72 wrote:
este permis accesu cu gratar portabil in ziua portilor deschise?
Asa asa ... sa sfaraie micu si sa urle maneauaaaaa ... pe cel mai lat pod hobanat din Europa ... sa inteleaga dreaq si eshtia de la UE cine suntem de fapt ... ca nu stiau
-
- Lutyk
-
Posted:
-
Lutyk
Si eu, si eu!
Nightwolf wrote:
Si eu, si eu!
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Si acolo sa vezi gratare adevarate
Scuze!
Lutyk wrote:Nightwolf wrote:
Si eu, si eu!
Si acolo sa vezi gratare adevarate
Scuze!
- lucianmx_2007
-
Posted:
-
lucianmx_2007
Posibil...dar dai peste hobane. Daca s-ar gauri pilonul pentru face o fereastra din sticla la capatul pilonilor ar fi tare dar ar strica aspectul pilonului . Poate ataseaza o cusca din sticla acolo ca la Willis tower Chicago
okay wrote:
Posibil...dar dai peste hobane. Daca s-ar gauri pilonul pentru face o fereastra din sticla la capatul pilonilor ar fi tare dar ar strica aspectul pilonului . Poate ataseaza o cusca din sticla acolo ca la Willis tower Chicago
- Sava6115-6315
-
Posted:
-
Sava6115-6315
Sa fim seriosi! De unde atat interes de vizitare? Pilonii podului nu sunt un monument ca Arcul de Triumf. Plus ca pilonii , daca au camere de vizitare, sunt doar pentru scop tehnic (intretinere hobane). Poate doar cateva webcam-uri sa se monteze...
Sa fim seriosi! De unde atat interes de vizitare? Pilonii podului nu sunt un monument ca Arcul de Triumf. Plus ca pilonii , daca au camere de vizitare, sunt doar pentru scop tehnic (intretinere hobane). Poate doar cateva webcam-uri sa se monteze...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Intrebarea e pe catzi 'ii tin curelele' sa urce pe scari 80m (aprox 26 etaje)
okay wrote:
Intrebarea e pe catzi 'ii tin curelele' sa urce pe scari 80m (aprox 26 etaje)
-
- Cata MCMLXXXVII
-
Posted:
-
Cata MCMLXXXVII
Acum ca am ajuns la final (ne despart cateva zile de inaugurare) cu acest proiect, poate este cineva in masura sa ne spuna care erau costurile prevazute in proiectul initial, si cat am platit pentru proiect la final?
As fi interesat sa stiu cat platim pentru 2 kilometri de pod.
Mentionez ca 1 km de cale de rulare pentru Maglev (tehnologie mai complicata decat cea de la Basarab, asa consider) costa in 2008 in SUA 48.7 mil Eur/km, iar China vrea sa construiasca acest tip de cale de rulare cu 12.6 mil Eur/km (wikipedia).
Acum ca am ajuns la final (ne despart cateva zile de inaugurare) cu acest proiect, poate este cineva in masura sa ne spuna care erau costurile prevazute in proiectul initial, si cat am platit pentru proiect la final?
As fi interesat sa stiu cat platim pentru 2 kilometri de pod.
Mentionez ca 1 km de cale de rulare pentru Maglev (tehnologie mai complicata decat cea de la Basarab, asa consider) costa in 2008 in SUA 48.7 mil Eur/km, iar China vrea sa construiasca acest tip de cale de rulare cu 12.6 mil Eur/km (wikipedia).
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Recordul meu: 1480 de trepte la Cetatea Poienari (cel putin 200m diferenta de nivel).
Recordul meu: 1480 de trepte la Cetatea Poienari (cel putin 200m diferenta de nivel).
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Legat de scarile din piloni, chiar daca ele exista, nu cred ca vor fi folosite prea milt in scop turistic, fiindca nu au fost gandite pentru asa ceva, si nici pilonii nu au fost amenajati pentru a fi vizitati in mod curent de turisti.
Cata MCMLXXXVII wrote:471 milioane RON vs. 773 milioane RON. Dar aici e inclusa si amenajarea "infrastructurii adiacente", deci comparatiile trebuie facute cu grija.
Acum ca am ajuns la final (ne despart zile cateva zile de inaugurare) cu acest proiect, poate este cineva in masura sa ne spuna care erau costurile prevazute in proiectul initial, si cat am platit pentru proiect la final?
Legat de scarile din piloni, chiar daca ele exista, nu cred ca vor fi folosite prea milt in scop turistic, fiindca nu au fost gandite pentru asa ceva, si nici pilonii nu au fost amenajati pentru a fi vizitati in mod curent de turisti.
📖 Pagination options