Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367340 views

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 102

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) DanCld

troll_250.jpg (25.51 KB; downloaded 1957 times)

Serios, mai continuam asa?  :?:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) ByOnu

jailor wrote:
Chiar nu se observa ca cineva nu mai stie ce sa puna pe pasajul asta ca sa creasca sau sa justifice sumele de bani platite pt el?

Explica-mi si mie ce vrei mai exact? Cu ce te deranjeaza asa de mult panourile anti-fonice? Pun pariu ca daca nu erau intrebai de ce nu-s. Care ti-e problema cu panourile? Gard exista oricum pe toata lungimea pasajului, care-i faza daca este cu 'geam' sau gard simplu de protectie?
Si ce daca nu-s puse si pe strazi? Pentru simplul motiv ca undeva ceva nu e bine (in cazul de fatza e o cu totul alta problema) asta inseamna ca nu trebuie sa fie bine nicaieri? Nu iti pot intelege rationamentul... :|  :ugeek:

Cat despre BANI, daca e dupa mine puteau sa plateasca si de 20 de ori mai mult atata timp cat il fac (vb despre situatia actuala din Ro). Sa fim seriosi, atatia ani nu s-a contruit nimic important pentru infrastructura, banii unde se duceau? Trebuie sa mai si platesti daca vrei sa se mai miste ceva la noi, ca altfel avem bani dar nu facem nimic cu ei, sau ii aruncam pe nimicuri.
Mai era si faza cu linia de tramvai, care conform tie, costa foarte mult. Preabine, SI CE?! Nu uita ca este un pasaj ce va dainui mult si bine de acum. De ce sa facem rabat de la calitate? De ce sa faci economie unde nu-i cazul?

Atunci hai sa nu mai facem nimic ca costa prea mult, las' sa fie bani dupa gandirea ta, ce oi face cu ei insa... :?  Nu neg ca s-au facut magarii, unele chiar mari, dar asta e, nu e un forum de politica, sa ne multumim cu ce a iesit. Eu unul sunt foarte multumit, chiar nu ma asteptam sa iasa asa de bine, in special statia suspendata care este in acelasi timp si un 'pasaj de legatura' prin capete + statia de tramvai acoperita, etc!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

Lansez operatiunea NU MAI BATETI CAMPII  8-)

P.S. Pt jailor  :P

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) mindmasster

Lasez operatiunea jgheaburi part 2.

Done , 31 arcade !
2.jpg (502.14 KB; downloaded 1925 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

mindmasster wrote:
Lasez operatiunea jgheaburi part 2.

In partea cealalta Luxten lucreaza sa puna si iluminatul de sub pod  8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) iliutu

Pozele din reportaj au fost facute din nacela ?  :geek:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Dupa vulturi au aparut si pui de vrabie pe pasaj  :lol: Asta astepta tramvaiul in statie  :lol:

IMG_5362.JPG (180.16 KB; downloaded 2429 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Aron

Multumim Marian pentru poze, de mult nu am mai avut reportaj de 2 pagini :D  :D , si felicitari pentru ca, eu cel putin, as lesina la inaltimea aia de unde ai facut pozele, bravo :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) telvanni

Pun si eu o intrebare...cu inima putin stransa: in zona incercuita de mine s-au finalizat lucrarile pe pasaj?

Azi am trecut pe sub aceasta zona si siroia apa foarte rau pe margine (exact pe langa elementele acelea prefabricate de pe marginea tablierelor). Puteai zice ca e o perdea de apa. Daca intr-adevar s-au terminat lucrarile....AVEM O PROBLEMA DESTUL DE MARE.
intersectie.jpg (199.57 KB; downloaded 2387 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Nightwolf

S-a dat drumul la iluminatul pilonului din est, zona dinspre Grozavesti ... am facut neshte pozne cu telefonu` le descarc si incerc sa le urc insa atentionez asupra calitatii de acum ...

P.S.: Arata SUPERB cu lumina aia pana la cer :)

poza promisa
063.jpg (43.6 KB; downloaded 2376 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) iliutu

Luminitele rosii de sus sunt de la macara. :ugeek:

Aia da, pana cand macaraua va cadea sub nivelul pilonilor, nu se vor aprinde semnalele luminoase de pe ei ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Goldmund

Utilizator anonim si tie un sfarsit de saptamana cat mai placut

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463897 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”