Topic: Ikarus 260 (1991-2008)
162 posts, 71389 views
📖 Pagination options
- Andreea
-
Posted:
-
Re: Ikarus 260 (ex)
Andreea
La Fetesti din cate tin eu minte au ajuns chiar doua. Ele erau 44 si 66.
La Fetesti din cate tin eu minte au ajuns chiar doua. Ele erau 44 si 66.
- alex230ro
-
Posted:
-
alex230ro
la Media Pro erau 2 260-uri rosii faceau transport de personal+diferite filmari,ciudat e ca fusesera luate din Sibiu parca,aveau undeva la 1 milion km tin minte,anual haleau:
-1 set motor+ambreiaj
-4 anvelope
-daca nu ma insel aveau suspensie gen perna de aer si aia mai facea ocazional figuri
in rest foarte rezistente ca viteza maxima am vazut un 100-110 undeva pe centura Bucuresti
din pacate nu am poze cu ele
la Media Pro erau 2 260-uri rosii faceau transport de personal+diferite filmari,ciudat e ca fusesera luate din Sibiu parca,aveau undeva la 1 milion km tin minte,anual haleau:
-1 set motor+ambreiaj
-4 anvelope
-daca nu ma insel aveau suspensie gen perna de aer si aia mai facea ocazional figuri
in rest foarte rezistente ca viteza maxima am vazut un 100-110 undeva pe centura Bucuresti
din pacate nu am poze cu ele
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
#55 a circulat azi pe Dorobanti, spre Stefan cel Mare (13:05). Era aproape full.
Aceasta revedere mi-a starnit amintiri...
#55 a circulat azi pe Dorobanti, spre Stefan cel Mare (13:05). Era aproape full.
Aceasta revedere mi-a starnit amintiri...
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Erau oameni in el? Sau cu ce era full?
Atat 46 cat si 55 sunt functionale, dar nu prea mai este mare nevoie de ele. Nu se mai caseaza nimic la URAC. In nici un caz n-ar fi mers pe rotile lui (desi au fost cazuri am inteles de DAC-uri care au ajuns la casare perfect functionale). Toate DAF/Rocar/Iveco au ajuns la uzina de reparatii tractate, in marea majoritate a cazurilor noaptea.
Erau oameni in el? Sau cu ce era full?
Atat 46 cat si 55 sunt functionale, dar nu prea mai este mare nevoie de ele. Nu se mai caseaza nimic la URAC. In nici un caz n-ar fi mers pe rotile lui (desi au fost cazuri am inteles de DAC-uri care au ajuns la casare perfect functionale). Toate DAF/Rocar/Iveco au ajuns la uzina de reparatii tractate, in marea majoritate a cazurilor noaptea.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Putea fi full cu materiale, gen anvelope, baxuri de apa minerala (da in vara lui 2009 se carau sute de sticle de apa minerala cu autobuze Mercedes din lotul 62xx, care aveau cateva saptamani de exploatare).
Putea fi full cu materiale, gen anvelope, baxuri de apa minerala (da in vara lui 2009 se carau sute de sticle de apa minerala cu autobuze Mercedes din lotul 62xx, care aveau cateva saptamani de exploatare).
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Un IKARUS 260 la Hotel Magurele (Ilfov).
In 2007 faceau legea in orasul Magurele.
Un IKARUS 260 la Hotel Magurele (Ilfov).
In 2007 faceau legea in orasul Magurele.
2007.jpg (60.75 KB; downloaded 6903 times)
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
657 in 2007 prin Satul Clinceni.
657 in 2007 prin Satul Clinceni.
657-439-01.jpg (67.56 KB; downloaded 6775 times)
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Poate Domneşti, că 428 nu trecea prin Clinceni... iar Ţegheşul nu arată aşa.
Axel wrote:
prin Satul Clinceni.
Poate Domneşti, că 428 nu trecea prin Clinceni... iar Ţegheşul nu arată aşa.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
- Dr2005
-
Posted:
-
- CitaroAdrian
-
Posted:
-
CitaroAdrian
Au fost si autobuzele astea bune la vremea lor, cand s-au cumparat Ikarus'urile unul hidramat (automat la cutie) costa cam cca 3 manuale unul automat, dar 'Ce, sa doarma romanul la volan ?' - noi cumparatorii, totusi, pacat de autobuze ca s-au investit atatia bani pe ele si acum numai sunt nici o tabla din ele, insa mai sunt 5 intregi.
Au fost si autobuzele astea bune la vremea lor, cand s-au cumparat Ikarus'urile unul hidramat (automat la cutie) costa cam cca 3 manuale unul automat, dar 'Ce, sa doarma romanul la volan ?' - noi cumparatorii, totusi, pacat de autobuze ca s-au investit atatia bani pe ele si acum numai sunt nici o tabla din ele, insa mai sunt 5 intregi.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
RATB-ul mai are doua, modificate pentru persoane cu dizabilitati.
Unde-s celelalte 3? Te referi de cele de la particulari?
CitaroAdrian wrote:
... mai sunt 5 intregi.
RATB-ul mai are doua, modificate pentru persoane cu dizabilitati.
Unde-s celelalte 3? Te referi de cele de la particulari?
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Se refera probabil la cele 3 care au fost vandute in urma cu cativa ani la Fetesti (#44 si #66) si la o firma privata (#1).
Se refera probabil la cele 3 care au fost vandute in urma cu cativa ani la Fetesti (#44 si #66) si la o firma privata (#1).
📖 Pagination options