Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
1420 posts, 309712 views
📖 Pagination options
- mindmasster
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
mindmasster
Mersi Tavi . Il astept pe Marian cu nr de arcade
Tavi wrote:mindmasster wrote:
@ Sub : Ce se cearta oamenii astia cu autobuzele ca nu am timp sa citesc?
Nu-ti bate capu' sunt doar niste bagatori de seama care incearca sa nasca discutii inutile in locuri nepotrivite.
Mersi Tavi . Il astept pe Marian cu nr de arcade
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Dimineata erau 25 si inca 4 sudate, faza e ca inafara de cele "speciale" din capete restul trebuie sa fie toate montate sambata. Cele speciale + panourile de luni incep...
mindmasster wrote:
@Marian: La cate arcade am ajuns ?
Dimineata erau 25 si inca 4 sudate, faza e ca inafara de cele "speciale" din capete restul trebuie sa fie toate montate sambata. Cele speciale + panourile de luni incep...
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Ok, ramanem la 25 deocamdata . Vedem pe weekend ce se mai intampla. Astazi pe la ora 15 unul din piloni era goi .
Utilizator anonim wrote:mindmasster wrote:
Ok, ramanem la 25 deocamdata . Vedem pe weekend ce se mai intampla. Astazi pe la ora 15 unul din piloni era goi .
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Inca de dimineata pilonul dinspre gara e gol, lucrau la demontat scarile, probabil maine si celalalt.
"Faza" e ca saptamana viitoare trebuie sa se cam termine cu toata agitatia - statie, macara, sudori etc pentru ca Swietelsky sa aiba liber pentru a termina linia, ei vor pe 22 sa faca ultima betonare... Pe final se vor intinde lifturile , scarile etc.
Inca de dimineata pilonul dinspre gara e gol, lucrau la demontat scarile, probabil maine si celalalt.
"Faza" e ca saptamana viitoare trebuie sa se cam termine cu toata agitatia - statie, macara, sudori etc pentru ca Swietelsky sa aiba liber pentru a termina linia, ei vor pe 22 sa faca ultima betonare... Pe final se vor intinde lifturile , scarile etc.
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Pe hobanat s-a pus stratul de uzura?
Utilizator anonim wrote:
- SniperGuy
-
Posted:
-
SniperGuy
Am fost sa iau pe cineva de la gara pe la ora 21:00 si erau in picioare 28 de arcade. Ultimele 2 nu erau si legate intre ele, erau doar ridicate.
mindmasster wrote:Utilizator anonim wrote:mindmasster wrote:
Am fost sa iau pe cineva de la gara pe la ora 21:00 si erau in picioare 28 de arcade. Ultimele 2 nu erau si legate intre ele, erau doar ridicate.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Din moment ce deja sunt aproape puse si rosturile de dilatatie va las pe voi sa va dati seama. Mai putin in zona pilonilor unde se va turna cand se demonteaza scarile alea si macaraua
Din moment ce deja sunt aproape puse si rosturile de dilatatie va las pe voi sa va dati seama. Mai putin in zona pilonilor unde se va turna cand se demonteaza scarile alea si macaraua
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Daca s-au terminat de montat rosturile ... eu zic ca e pus. Nu am vazut daca este insa trasat ...
mindmasster wrote:Utilizator anonim wrote:
Daca s-au terminat de montat rosturile ... eu zic ca e pus. Nu am vazut daca este insa trasat ...
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Nu mai stiu si din cauza asta am intrebat. Deci da s-a turnat
Tavi wrote:mindmasster wrote:Utilizator anonim wrote:
Nu mai stiu si din cauza asta am intrebat. Deci da s-a turnat
- lucianxx9o
-
Posted:
-
lucianxx9o
Andrei in seara asta vom putea vedea cv poze???
Andrei in seara asta vom putea vedea cv poze???
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Am si eu o intrebare
Pentru a trage firul de contact peste hobanat mai trebuie facute ceva teste?
Daca nu atunci cand va incepe operatiunea? Presupun ca la sfarsit de tot....
Am si eu o intrebare
Pentru a trage firul de contact peste hobanat mai trebuie facute ceva teste?
Daca nu atunci cand va incepe operatiunea? Presupun ca la sfarsit de tot....
- Terapeut71
-
Posted:
-
Terapeut71
Buna seara.
Stie cineva ce se intampla sub pasaj pe Grivita?
S-a astupat o mare groapa pe sensul catre Pod Grant si a aparut o alta fix in mijlocul strazii.
Apoi am vazut ca bordura in acea zona formeaza un arc de cerc. Va fi un mic sens giratoriu acolo?
In fine, defuncta linie de tramvai care venea de pe Titulescu spre Gara va fi scoasa?
Multumesc!
Buna seara.
S-a astupat o mare groapa pe sensul catre Pod Grant si a aparut o alta fix in mijlocul strazii.
Apoi am vazut ca bordura in acea zona formeaza un arc de cerc. Va fi un mic sens giratoriu acolo?
In fine, defuncta linie de tramvai care venea de pe Titulescu spre Gara va fi scoasa?
Multumesc!
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Se schimba o conducta de apa din ce am vazut din troleu . Linia de tramvai va fi scoasa. Nu mai are nici un rost pana la Gara de Nord
Terapeut71 wrote:
Buna seara.
Multumesc!
Se schimba o conducta de apa din ce am vazut din troleu . Linia de tramvai va fi scoasa. Nu mai are nici un rost pana la Gara de Nord
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Se lucreaza la ceva utilitati (par sa fie tevi de canalizare), dar nu mi'am dat seama daca lucreaza ApaNova/Acvatot sau RADET.
Linia de pe Grivita - Titulescu nu intra in atributiile constructorului pasajului, care a asfaltat PESTE ea in intersectie. Primaria o scoate, intr'o lucrare separata, cu licitatie separata etc etc. Deci va dura.
Si sper din tot sufletul sa nu faca un giratoriu acolo, ar fi o idee absolut cretina, mai ales acum cand se vede cu ochiul liber cum e traficul o data cu deschiderea bretelelor spre Titulescu...
Se lucreaza la ceva utilitati (par sa fie tevi de canalizare), dar nu mi'am dat seama daca lucreaza ApaNova/Acvatot sau RADET.
Linia de pe Grivita - Titulescu nu intra in atributiile constructorului pasajului, care a asfaltat PESTE ea in intersectie. Primaria o scoate, intr'o lucrare separata, cu licitatie separata etc etc. Deci va dura.
Si sper din tot sufletul sa nu faca un giratoriu acolo, ar fi o idee absolut cretina, mai ales acum cand se vede cu ochiul liber cum e traficul o data cu deschiderea bretelelor spre Titulescu...
📖 Pagination options