Topic: Strapungere 1 Mai - Drumul Sarii (2010 - 2011)
297 posts, 98007 views
📖 Pagination options
- George
-
Posted:
-
Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării
George
Azi am trecut si eu pe acolo cu bicicleta, stadiu ca in pozele deja afisate, ce m-a contrariat in schimb e ca strada asta lata da intr-o singura straduta care se preteaza la a fi sens unic (cam 300 m pana in Drumul Sarii, am estimat eu), si cu greu se poate inchipui ca va fi o banda pe sens. Deci practic traficul se va cam gatui acolo...
Azi am trecut si eu pe acolo cu bicicleta, stadiu ca in pozele deja afisate, ce m-a contrariat in schimb e ca strada asta lata da intr-o singura straduta care se preteaza la a fi sens unic (cam 300 m pana in Drumul Sarii, am estimat eu), si cu greu se poate inchipui ca va fi o banda pe sens. Deci practic traficul se va cam gatui acolo...
-
- DanCld
-
Posted:
-
DanCld
Daca demoleaza casa de aici: http://www.norc.ro/pano/nCDMyA6s/ se poate defini un sens unic pe Sabiutei/Eroina de la Jiu.
Daca demoleaza casa de aici: http://www.norc.ro/pano/nCDMyA6s/ se poate defini un sens unic pe Sabiutei/Eroina de la Jiu.
- dorel
-
Posted:
-
dorel
Se misca lucrurile si pe aici. Nu dupa cum am fi vrut noi, dar e bine si asa. Dupa cum se vede, se repara si bucata de strada care lega strapungerea de intersectia 1Mai cu str. Sibiu.
Se misca lucrurile si pe aici. Nu dupa cum am fi vrut noi, dar e bine si asa. Dupa cum se vede, se repara si bucata de strada care lega strapungerea de intersectia 1Mai cu str. Sibiu.
DSCN2613.JPG (188.26 KB; downloaded 3390 times)
DSCN2616.JPG (185.33 KB; downloaded 3394 times)
DSCN2617.JPG (191.08 KB; downloaded 3393 times)
- ViitorulPrimar
-
Posted:
-
ViitorulPrimar
Sau pot sa ia o mica bucata din cimintir.
.
DanCld wrote:
Sau pot sa ia o mica bucata din cimintir.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Nici nu s-a deschis si deja punem o cruce langa drum... o sa fie pacatos drumu` asta...
Nici nu s-a deschis si deja punem o cruce langa drum... o sa fie pacatos drumu` asta...
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
Nu dai mai multe detalii ?
Nightwolf wrote:
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Accident rutier ce detalii vrei sa dau mai multe
Vineri a fost o zi fff neagra cum nu am mai avut de fff mult timp in Bucuresti ...
Accident rutier ce detalii vrei sa dau mai multe
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Si sambata la pranz s-au ciocnit 2 berbeci in fata mea la intersectie la Piata Drumul Taberei...
Si sambata la pranz s-au ciocnit 2 berbeci in fata mea la intersectie la Piata Drumul Taberei...
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
Nu nu vreau detalii morbide , eram curios unde s-a intimplat si ce ...
Nightwolf wrote:
Accident rutier ce detalii vrei sa dau mai multeVineri a fost o zi fff neagra cum nu am mai avut de fff mult timp in Bucuresti ...
Nu nu vreau detalii morbide , eram curios unde s-a intimplat si ce ...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Si eu m-am gandit adesea ca strapungerea asta e prea 'dosnica' ca sa nu se intample lucruri 'reprobabile'...
Taman ma batea gandul sa va mai pun niste poze 'incurajatoare' dar mesajul cu accidentul mi-a taiat tot cheful...
Nasol...
Si eu m-am gandit adesea ca strapungerea asta e prea 'dosnica' ca sa nu se intample lucruri 'reprobabile'...
Taman ma batea gandul sa va mai pun niste poze 'incurajatoare' dar mesajul cu accidentul mi-a taiat tot cheful...
Nasol...
- George
-
Posted:
-
George
Poate pui totusi niste poze...se mai intampla ceva acolo?! Adica avem vreo sansa sa ajungem in Dr. Sarii, anul asta?
Poate pui totusi niste poze...se mai intampla ceva acolo?! Adica avem vreo sansa sa ajungem in Dr. Sarii, anul asta?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
S-a intrat si pe 'stradele' dar deocamdata doar de pe 'principala'
S-a intrat si pe 'stradele' dar deocamdata doar de pe 'principala'
b1.jpg (17.06 KB; downloaded 3385 times)
b2.jpg (12.88 KB; downloaded 3379 times)
b3.jpg (14.28 KB; downloaded 3381 times)
b4.jpg (15.73 KB; downloaded 3381 times)
-
- autob368
-
Posted:
-
autob368
Nu vad ca ar fi pacatos la acest drum... trebuia sa fie de mult timp un drum foarte util, o iesire din cartier (ca alternativa)...
Dar totusi ce s-a intamplat? S-au ciocnit 2 masini, a cazut vreun berbec cu masina in vreo groapa a santierului? Doamne fereste, Dumnezeu sa-l/sa-i ierte...
Nu vreau sa fiu macabru, dar era doar o curiozitate privind mesajul tau...
Nightwolf wrote:
Nu vad ca ar fi pacatos la acest drum... trebuia sa fie de mult timp un drum foarte util, o iesire din cartier (ca alternativa)...
Nu vreau sa fiu macabru, dar era doar o curiozitate privind mesajul tau...
- ViitorulPrimar
-
Posted:
-
ViitorulPrimar
Eu nu inteleg de ce se misca asa greu pe un drum destul de scurt .
Eu nu inteleg de ce se misca asa greu pe un drum destul de scurt .
📖 Pagination options