Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Strapungere 1 Mai - Drumul Sarii (2010 - 2011)

297 posts, 98032 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 22

📖 Pagination options
Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării George

Azi am trecut si eu pe acolo cu bicicleta, stadiu ca in pozele deja afisate, ce m-a contrariat in schimb e ca strada asta lata da intr-o singura straduta care se preteaza la a fi sens unic (cam 300 m pana in Drumul Sarii, am estimat eu), si cu greu se poate inchipui ca va fi o banda pe sens. Deci practic traficul se va cam gatui acolo...

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării DanCld

Daca demoleaza casa de aici: http://www.norc.ro/pano/nCDMyA6s/ se poate defini un sens unic pe Sabiutei/Eroina de la Jiu.

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării dorel

Se misca lucrurile si pe aici. Nu dupa cum am fi vrut noi, dar e bine si asa. Dupa cum se vede, se repara si bucata de strada care lega strapungerea de intersectia 1Mai cu str. Sibiu.
DSCN2613.JPG (188.26 KB; downloaded 3391 times)
DSCN2616.JPG (185.33 KB; downloaded 3395 times)
DSCN2617.JPG (191.08 KB; downloaded 3394 times)

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării ViitorulPrimar

DanCld wrote:
Daca demoleaza casa de aici: http://www.norc.ro/pano/nCDMyA6s/ se poate defini un sens unic pe Sabiutei/Eroina de la Jiu.

Sau pot sa ia o mica bucata din cimintir. :mrgreen: .

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării Nightwolf

Nici nu s-a deschis si deja punem o cruce langa drum... o sa fie pacatos drumu` asta...

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării Mircea G

Nightwolf wrote:
Nici nu s-a deschis si deja punem o cruce langa drum... o sa fie pacatos drumu` asta...

:shock: Nu dai mai multe detalii ?

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării Nightwolf

Accident rutier ce detalii vrei sa dau mai multe :) Vineri a fost o zi fff neagra cum nu am mai avut de fff mult timp in Bucuresti ...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării Utilizator anonim

Si sambata la pranz s-au ciocnit 2 berbeci in fata mea la intersectie la Piata Drumul Taberei...  :roll:

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării Mircea G

Nightwolf wrote:
Accident rutier ce detalii vrei sa dau mai multe :) Vineri a fost o zi fff neagra cum nu am mai avut de fff mult timp in Bucuresti ...

Nu nu vreau detalii morbide , eram curios unde s-a intimplat si ce ...

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării subway guru

Si eu m-am gandit adesea ca strapungerea asta e prea 'dosnica' ca sa nu se intample lucruri 'reprobabile'...
Taman ma batea gandul sa va mai pun niste poze 'incurajatoare' dar mesajul cu accidentul mi-a taiat tot cheful...
Nasol...

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării George

Poate pui totusi niste poze...se mai intampla ceva acolo?! Adica avem vreo sansa sa ajungem in Dr. Sarii, anul asta?

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării subway guru

S-a intrat si pe 'stradele' dar deocamdata doar de pe 'principala'
b1.jpg (17.06 KB; downloaded 3386 times)
b2.jpg (12.88 KB; downloaded 3380 times)
b3.jpg (14.28 KB; downloaded 3382 times)
b4.jpg (15.73 KB; downloaded 3382 times)

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării autob368

Nightwolf wrote:

Nu vad ca ar fi pacatos la acest drum... trebuia sa fie de mult timp un drum foarte util, o iesire din cartier (ca alternativa)...  :roll:  Dar totusi ce s-a intamplat? S-au ciocnit 2 masini, a cazut vreun berbec cu masina in vreo groapa a santierului? Doamne fereste, Dumnezeu sa-l/sa-i ierte...  :(
Nu vreau sa fiu macabru, dar era doar o curiozitate privind mesajul tau...  :roll:

Re: Strapungerea 1 Mai - Drumul Sării ViitorulPrimar

Eu nu inteleg de ce se misca asa greu pe un drum destul de scurt .

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 22

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”