Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1479 posts, 353366 views
📖 Pagination options
- Tavi
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Tavi
Cofrarea la pila lata pereche este terminata la aceasta ora.
http://www.jurnalul.ro/camere_video/hide_cam_url.php?winID=1304446419.0651&foo=1235664895&counter=1235665052892?counter=1304446416550
Cofrarea la pila lata pereche este terminata la aceasta ora.
http://www.jurnalul.ro/camere_video/hide_cam_url.php?winID=1304446419.0651&foo=1235664895&counter=1235665052892?counter=1304446416550
- hailaql2000
-
Posted:
-
hailaql2000
treaba pare sa mearga destul de bine pe acest santier! Spor!!!
treaba pare sa mearga destul de bine pe acest santier! Spor!!!
-
- DocOctavius
-
Posted:
-
DocOctavius
Deja turnarea pare pe terminate... imi pare ca trisez utilizand webcamul pentru poze.
Deja turnarea pare pe terminate... imi pare ca trisez utilizand webcamul pentru poze.
4 Mai - Se trece strada.
turnare.jpeg (66.13 KB; downloaded 2865 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Dar e foarte bine ca vedem noutati pe camera, si daca nu indepartam elementele de copyright de pe imagine nu vad nici o problema in a pune poze de pe camera.
Dar e foarte bine ca vedem noutati pe camera, si daca nu indepartam elementele de copyright de pe imagine nu vad nici o problema in a pune poze de pe camera.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Peste Barbu Vacarescu tablierul s-ar putea sa fie metalic, e cam mare deschiderea. Dar totusi nu bag mana in foc pentru ca pe pasaj nu va trece tramvai.
Peste Barbu Vacarescu tablierul s-ar putea sa fie metalic, e cam mare deschiderea. Dar totusi nu bag mana in foc pentru ca pe pasaj nu va trece tramvai.
-
- DocOctavius
-
Posted:
-
DocOctavius
Au trecut 2 zile și deja a fost decofrat. Săptămâna viitoare deja ies din cadrul webcam-ului în ritmul ăsta de lucru
chevic wrote:
Pe camera web se vede ca au inceput demontarea cofrajului la ultimul pilon turnat. Imi aduc aminte ca a fost turnat joi 21 aprilie deci au lasat cofrajul 10 zile. Asta este norma pentru uscarea betonului ? Vreu sa urmaresc si la cel de peste drum sa vedem daca il lasa tot 10 zile
Au trecut 2 zile și deja a fost decofrat. Săptămâna viitoare deja ies din cadrul webcam-ului în ritmul ăsta de lucru
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
da am trecut azi pe acolo pe la 17:30 si deja incepusera cofrarea urmatorului pilon.
dar ma uitam cam puna unde duce podul inspre statia petrom si cred ca si la pasajul asta ar trebui sa puna niste panouri fonoabsorbante. adusesera si la celalalt capat "caramizile" alea care le pun pe laterala rampei, probail se apuca in curand
da am trecut azi pe acolo pe la 17:30 si deja incepusera cofrarea urmatorului pilon.
dar ma uitam cam puna unde duce podul inspre statia petrom si cred ca si la pasajul asta ar trebui sa puna niste panouri fonoabsorbante. adusesera si la celalalt capat "caramizile" alea care le pun pe laterala rampei, probail se apuca in curand
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Multumim shoppy pentru poze . Bafta maine la concurs. Sa faci poze daca poti .Inceput si final macar ca in rest stim ca nu ai timp.
Multumim shoppy pentru poze . Bafta maine la concurs. Sa faci poze daca poti .Inceput si final macar ca in rest stim ca nu ai timp.
- hailaql2000
-
Posted:
-
hailaql2000
Buna tuturor! Stie cineva de catre cine si unde sunt fabricate grinzile podului?
Buna tuturor! Stie cineva de catre cine si unde sunt fabricate grinzile podului?
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Scrie si pe ele : "Pa&Co"
hailaql2000 wrote:
- hailaql2000
-
Posted:
-
hailaql2000
Are Pa&Co baza de productie sau lucrarea a fost subcontractata si rezultatul e doar etichetat Pa&Co?
mindmasster wrote:hailaql2000 wrote:
Are Pa&Co baza de productie sau lucrarea a fost subcontractata si rezultatul e doar etichetat Pa&Co?
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Pa&Co are nEshtE ff multe baze de productii ... iti sugerez goagal ...
hailaql2000 wrote:mindmasster wrote:hailaql2000 wrote:
Pa&Co are nEshtE ff multe baze de productii ... iti sugerez goagal ...
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Da, mersi pt. Fotos, Shoppy.
Vad ca si aici e o lucrare destul de ampla, iar pasajul pare cel mai lung, dupa cel de la Basarab...Sper sa respecte termenele promise
Da, mersi pt. Fotos, Shoppy.
Vad ca si aici e o lucrare destul de ampla, iar pasajul pare cel mai lung, dupa cel de la Basarab...Sper sa respecte termenele promise
- Serban
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)
•
Choose destination