Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

540 posts, 143871 views

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 39

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului rosetti61

Au inceput sa lucreze - au aparut alte baraci la intrarea de la Academiei, zona cu "mormintele" a fost nivelata si au inceput sa toarne ceva pe margini. In groapa din centru nu stiu ce vor sa mai faca, au mai ramas din vestigiile arheologice si erau multi pe acolo.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Aparitia unor baraci...
univ.PNG (1.03 MB; downloaded 3050 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

O imagine interesanta din timpul razboiului. Se pare ca ce vad eu in imagine pare a fi un mic adapost antiaerian..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

'Se misca' constructorul in Piata Universitatii?  Acolo e city si nu pot sa blocheze Bucurestiul pt. mult timp

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Stai linistit ca nu e blocat nici un Bucuresti cu santierul acesta. Pot  sa doarma linistiti si 10 de ani cu groapa acolo dechisa, nu-i intreaba nimeni de sanatate  :!:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 3mil

Oricum, de cateva saptamani incoace e ceva mai mare agitatie pe santier decat in perioada cand dezgropau schelete. :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

S-a descarcat arheologic lucrarea ... anuntul a fost facut astazi .. cik in urm luni vom vedea progrese mari -- termen finalizare noiembrie 2011

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cristapone

A observat cineva aceasta mica mare gresala ? ^_^

Ultima oara cand m-am uitat in calendar eram in 2011.... :lol:
1011 >>> 2011 Tot aia ....
2011.jpg (814.03 KB; downloaded 2245 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Aron

care e greseala ca nu inteleg, probabil chiar de atunci au inceput :lol:  :lol:  si le-a luat 1002 ani sa-l termine, bravo lor

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Druida

Asta e fleac, dar termenul de finalizare e ingrijorator... cum e cu noiembrie 2011?

Oricum, trotuarul de la Universitate s-a ingustat vazand cu ochii, precum camerele din filmele de groaza :D; acum vad ca s-au oprit (momentan?).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dominatrix

Druida wrote:
Asta e fleac, dar termenul de finalizare e ingrijorator... cum e cu noiembrie 2011?
Pai termenul initial de executie era de 18 luni, acum vad ca l-au prelungit la 24 de luni, conform acelui panou. Cine a zis ca va fi gata in noiembrie 2011? Presa? :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cornel001

Io zic sa te duci tu sa stai cu biciul pe ei, ca tot esti experta in aceasta activitate favorita...  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dominatrix

N-au nevoie de nici un bici, ca doar e investitie in sistem PPP, deci e si in interesul LOR sa termine mai repede...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului George

Ce se intampla acolo mi se pare de rau augur pt. M5: daca groapa aia a stat descoperita peste 1 an pt. ca au gasit nu stiu ce oseminte si vestigii, va dati seama cati panduri ucisi prin Drumul Taberei si cati negustori de sec. XVII o sa se gaseasca pe traseul M5?!
Daca lucrurile se vor misca tot asa, mai bine ar face o gondola...

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 39

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433202 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”