Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5704 posts, 1883814 views

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 408

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Gabi23

Tom wrote:
Astazi dimineata in jurul orei 6:30 s'a produs un accident in zona podului Ciurel, in sensul spre Crangasi. Un Matiz a lovit un pieton. Nu am vazut accidentul, doar Matizul oprit acolo si inca o masina in spatele lui. Pietonul era intins pe jos si era imbracat intr'o uniforma care parea de jandarm. Trecerea de pietoni era cam la distanta de 2 masini, iar Matizul nu parea sa prezinte urme de impact (l-am vazut si la intoarcere). Un microbuz de politie a oprit pe sensul celalalt si din el au coborat doi politisti, mai departe nu am vazut ce s'a intamplat. Peste ca. 45 minute, masina era tot acolo si mai era inca o masina de politie.
Nu am vazut nicio stire despre asta, probabil ca ziaristii dormeau inca :twisted:
Circulatia tramvaielor nu a fost afectata, doar traficul rutier a fost ingreunat pe acea portiune.

Am vazut si eu Matizul pe la 7:20. Se efectuau masuratori de catre politisti si crad ca impreuna cu soferul. Matizul avea parbizul spart dupa impact si se vedea cum a lovit victima pe partea din dreapta... Victima nu mai era la fata locului.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Tom

Inseamna ca n'am reusit sa vad bine cat de avariata era masina si oricum am vazut clar la intoarcere doar partea stanga a masinii.

Nu stiu a cui a fost vina in cazul ala, dar pana sa ajung acolo traversa poporul pe rosu la Lujerului, desi era trafic destul de dens si la ora aia. Interesant este insa ca lampa galben intermitent dela semaforul ala de pietoni functioneaza si cand este rosu pentru pietoni, asa ca ei merg inainte... daca a trecut unul, mai poate trece unul.

Re: Accidente,incidente Axel

05.05.2011. ora 13:50.

Autobuzul Mercedes-Benz Citaro Euro 4 4955 din linia 335 a fost implicat intr-un accident cu un autoturism Ford(B24XPR).
Soferul Fordului nu s-a asigurat cand a vrut sa intre pe calea Dorobanti de pe o strada laterala.
DSC09664.JPG (112.67 KB; downloaded 3502 times)
DSC09665.JPG (96.77 KB; downloaded 3495 times)
DSC09666.JPG (119.13 KB; downloaded 3492 times)
DSC09667.JPG (93.13 KB; downloaded 3493 times)
DSC09668.JPG (67.52 KB; downloaded 3498 times)

Re: Accidente,incidente Aron

Parca vad ca o sa fie reparatie gen 4597

Re: Accidente,incidente Gabi23

Se va repara destul de repede ca mare lucru nu are. Bine ca nu are parbrizul si geamul lateral spart. Un coltar se schimba imediat. ;)

Re: Accidente,incidente Chev Celios

Daca cel care a intrat in el are asigurare.Ca sa nu mai zic de ITP. :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Utilizator anonim

Dimineata pana in ora 9 traficul liniilor 8, 25, 35, 47 a fost blocat aproximativ o ora si jumatate din cauza unei Tatre care a cazut cu ax boghiu in statia Sibiu. A durat urcarea acesteia pe carut.

Re: Accidente,incidente Costin

3420 a picat cu ~100m inainte de statia de la Vasile Milea, sens spre Razoare. La 9.10 coada era formata din 23 de tramvaie si se intindea pana dincolo de Sergent Moise. In sens opus deja nu mai venea nici un tramvai iar statiile erau arhipline. Singurul care circula normal era 11, doar ca era aglomerat mai ceva ca 41, iar la Vasile Milea jumatate dintre calatori coborau ca sa astepte ceva spre Militari. In statie, evident, nu mai incapeau oameni. Nici in vreun 137 sau 138...

Vagonul 178, al Depoului Bucurestii Noi s-a ales in aceasta seara cu un geam spart la una din foile usii 5. Cauza exacta a incidentului este neclara, conducatorul vagonului descoperind geamul spart abia in terminalul Ghencea in jurul orei 21. Vagonul a plecat DEFECT spre depou, dar la Piata Presei a facut o oprire pentru o constatare a incidentului de catre un echipaj mobil al Sectiei 5 Politie.

DSCF6103.JPG (588.3 KB; downloaded 3084 times)

DSCF6105.JPG (715.51 KB; downloaded 3079 times)

DSCF6106.jpg (596.28 KB; downloaded 3085 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Utilizator anonim

Usa aia se schimba in 10 minute, vagoane sunt destul de pe care sa ia usi  :lol: Probabil azi e in traseu...

Exact astazi vagonul circula fara probleme pe linia 41. Nu stau vagoane pentru nimicuri dastea care poti lua usor de pe alt vagon. Geamuri cu cheder, usi, parbrize se pot lua de pe alte vagoane sau pot fii rezerve in magazii. Problema mare este la cele pe comanda speciala, cu dimensiuni diferite sau cele care se lipite la cabine (gen CH-PPC). Mare chestie usa aia se inlocuie geamul zilele acestea sau pleca la RK cu urmatorul vagon  ;)

Re: Accidente,incidente SprinterXP

Axel wrote:
05.05.2011. ora 13:50.

Autobuzul Mercedes-Benz Citaro Euro 4 4955 din linia 335 a fost implicat intr-un accident cu un autoturism Ford(B24XPR).
Soferul Fordului nu s-a asigurat cand a vrut sa intre pe calea Dorobanti de pe o strada laterala.

4955 a revenit de cateva zile la traseu pe linia 335.
4955 - 335 - 13.05.2011 (1024x768).jpg (481.84 KB; downloaded 3479 times)
4955 - 335 - 13.05.2011 (2) (1024x768).jpg (435.71 KB; downloaded 3476 times)

Re: Accidente,incidente Aron

Dar observ ca toate piesele de exterior care au fost accidentate au fost inlocuite cu o culoare alba mai deschisa nu crem cum e auotbuzul si chiar nu da bine, oare nu exista vreo solutie sa fie aceeasi culoare? Macar revopseste autobuzul sau piesa.... :(

Re: Accidente,incidente autob368

Crezi ca are neaparat importanta? Bine ca autobuzul este din nou la traseu si nu a stat saptamani sau luni intregi in garaj. Mai sunt si alte autobuze pe la Alexandria de exemplu care au coltarele "de alta culoare", si circula bine mersi. Oricum Citaro arata foarte bine dupa aproximativ 5 ani de exploatare (ma refer la cele din primul lot venite in 2006).
P.S. Dupa cum ti-a mai spus si Dragos, aici nu se dau premii pentru scris mesaje... asa ca nu este chat  :!:

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463945 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”