Topic: TransitLive: dezvoltare și sugestii de îmbunătățire
58 posts, 7819 views
📖 Pagination options
-
- LX20
-
Posted:
-
Re: TransitLive: dezvoltare și sugestii de îmbunătățire
LX20
Salutare!
Vă mulțumesc tuturor celor care ați descărcat și folosiți aplicația. Mă bucur enorm că aproximativ 100 de persoane au ales să o folosească în doar trei săptămâni, iar celor care au achiziționat varianta PRO le mulțumesc în mod special.
Sprijinul vostru mă motivează să continui să o îmbunătățesc.
A trecut ceva timp de la ultimul update, așa că iată ce s-a mai întâmplat.
The good: aplicația a ajuns la aproximativ 100 de download-uri în doar trei săptămâni. Sărbătoareeee!

The bad: după un început foarte bun, ritmul a scăzut la aproximativ 1-2 download-uri pe zi. Probabil că m-ați ajutat mult la început, așa că urmează să mă ocup mai serios de promovare.
Între timp, am primit feedback și am reușit să lucrez câteva ore bune fara somn în serile în care am avut timp.
Am primit și mai multe cereri pentru o versiune de iOS. Mi-ar plăcea să o fac, însă procesul este mai complicat: implică taxa Apple, acces la un Mac, dispozitive pentru testare și învățarea întregului proces de dezvoltare și publicare în App Store. Totuși, am discutat deja cu cineva care ar putea prelua o parte din portare. Vedem ce iese.
Până atunci, iată principalele noutăți din aplicație:
O parte dintre îmbunătățirile de mai sus sunt disponibile momentan doar în versiunea beta, accesibilă prin linkul de beta testing, dar sper să reușesc să le lansez pentru toată lumea în următoarele câteva zile dupa ce rezolv toate bug-urile.
În continuare, orice feedback este binevenit: ce vă place, ce nu funcționează, ce ar trebui îmbunătățit sau ce funcții noi v-ați dori. Mă ajută enorm să înțeleg în ce direcție să duc aplicația mai departe.Mai am și câteva funcții sugerate de voi pe care încă nu am reușit să le implementez, dar nu le-am uitat. Sunt în continuare work in progress.
Mulțumesc din nou pentru sprijin și pentru că folosiți aplicația!
O seară faină!
Salutare!
Vă mulțumesc tuturor celor care ați descărcat și folosiți aplicația. Mă bucur enorm că aproximativ 100 de persoane au ales să o folosească în doar trei săptămâni, iar celor care au achiziționat varianta PRO le mulțumesc în mod special.
Sprijinul vostru mă motivează să continui să o îmbunătățesc.
A trecut ceva timp de la ultimul update, așa că iată ce s-a mai întâmplat.
The good: aplicația a ajuns la aproximativ 100 de download-uri în doar trei săptămâni. Sărbătoareeee!

The bad: după un început foarte bun, ritmul a scăzut la aproximativ 1-2 download-uri pe zi. Probabil că m-ați ajutat mult la început, așa că urmează să mă ocup mai serios de promovare.
Între timp, am primit feedback și am reușit să lucrez câteva ore bune fara somn în serile în care am avut timp.
Am primit și mai multe cereri pentru o versiune de iOS. Mi-ar plăcea să o fac, însă procesul este mai complicat: implică taxa Apple, acces la un Mac, dispozitive pentru testare și învățarea întregului proces de dezvoltare și publicare în App Store. Totuși, am discutat deja cu cineva care ar putea prelua o parte din portare. Vedem ce iese.

Până atunci, iată principalele noutăți din aplicație:
- Îmbunătățiri majore la nivel grafic, un UI mai bun și iconițe redesenate pentru vehicule.
- Rutare îmbunătățită, mult mai utilă decât la lansare.
- Detectarea vehiculelor blocate în trafic, pe baza distanței parcurse într-un anumit interval.
- Afișarea nivelului de ocupare al vehiculului, momentan încă în beta.
- Repararea bug-ului care făcea unele vehicule să apară cu viteze de 700 km/h. Autobuzele cu reacție au fost retrase din circulație.
- Filtrul Contactless, pentru identificarea vehiculelor care oferă această facilitate.
- O secțiune îmbunătățită de alerte și știri, cu notificări despre modificări de traseu și informații relevante despre STB și transportul public.
- Mai multe bug fix-uri și alte ajustări mai mici.
- Adaugat buton dedicat pentru bilete
O parte dintre îmbunătățirile de mai sus sunt disponibile momentan doar în versiunea beta, accesibilă prin linkul de beta testing, dar sper să reușesc să le lansez pentru toată lumea în următoarele câteva zile dupa ce rezolv toate bug-urile.
În continuare, orice feedback este binevenit: ce vă place, ce nu funcționează, ce ar trebui îmbunătățit sau ce funcții noi v-ați dori. Mă ajută enorm să înțeleg în ce direcție să duc aplicația mai departe.Mai am și câteva funcții sugerate de voi pe care încă nu am reușit să le implementez, dar nu le-am uitat. Sunt în continuare work in progress.
Mulțumesc din nou pentru sprijin și pentru că folosiți aplicația!
O seară faină!
Screenshot_20261009_203107_TransitLive.jpg (328.53 KB; downloaded 128 times)
Screenshot_20261009_203112_TransitLive.jpg (328.92 KB; downloaded 128 times)
Screenshot_20261009_203121_TransitLive.jpg (303.48 KB; downloaded 128 times)
Screenshot_20261009_203134_TransitLive.jpg (157.76 KB; downloaded 128 times)
Screenshot_20261009_203242_TransitLive.jpg (243.94 KB; downloaded 128 times)
Screenshot_20261009_203255_TransitLive.jpg (162.8 KB; downloaded 128 times)
Screenshot_20261009_203517_TransitLive.jpg (326.25 KB; downloaded 128 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
Re: TransitLive: dezvoltare și sugestii de îmbunătățire
punmeister
Ti-ai luat si licenta de Figma Professional?
Ti-ai luat si licenta de Figma Professional?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination