Zona metropolitană București → Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor

661 posts, 123428 views

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48

📖 Pagination options
Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor Chev Celios

tibi227 wrote here:
Nu stiu la care colegi te referi (nu lucrez in domeniu, e adevarat totusi ca stiu cativa vatmani si soferi), insa nu am vazut in Germania de exemplu soferi care sa reseteze autobuzul de la baterii doar pentru a putea afisa destinatia corecta (pentru ca firmele se blocheaza la unele vehicule pe primul lucru pe care il setezi). Lucru pe care l-am vazut in ultimele luni de cel putin 3 ori la capete de linie din Bucuresti, la autobuzele Citaro.

In Germania autobuzul ajungea la capat si firma se schimba singura, cum e absolut normal sa se intample. Vazut si studiat personal acum cateva saptamani la Hamburg.

Da in Germania afisajul se schimba singur pentru ca are parte si de o mentenanta buna, pe cand la STB, nici soferii nu o dau defecta si daca spui defectul asta celor de la controlul tehnic la intrarea in garaj rad de tine si nu noteaza. Unde este marele sindicat majoritar sa ceara rezolvarea acestor probleme?? Daca intr-o saptamana toti soferii care lucreaza cu masini care trebuie resetat din contactul general s-ar duce la conducere si ar ridica problema eu sunt sigur ca s-ar rezolva.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor shoppy

Pai daca raporteaza defectul sau fac scandal risca sa isi piarda titularizarea si ce beneficii personale mai au, fiecare pentru el, ce sa mai, angajatii perfecti, fix ce isi oreste conducerea.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor joker

De unde pana unde zvonul ca daca raporteaza un defect sau fac putin scandal ca nu merge ceva isi pierde un sofer titularizarea? Din cate stiu nu se intampla asa ceva, pierzi titularizarea doar daca autobuzul e transferat la alt garaj sau masina are un defect ce nu mai poate fii remediat(cum e motorul) si atunci daca soferul face cerere sa renunte la masina, nicidecum daca raporteaza un defect, in ritmul asta apare cat de curand zvon ca daca vine soferul tractat cu pierdere antigel, pierdere aer sau alte defecte, este dat jos de pe masina..

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2750 forum members have written 469288 posts in 5851 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”