Topic: DISCUȚII - Lucrări Șos. Petricani
9 posts, 2214 views-
- Costin
-
Posted:
-
-
- 1689
-
Posted:
-
Re: DISCUȚII - Lucrări Șos. Petricani
1689
Linia de pe Petricani ar trebui proiectata astfel incit sa fie green track.
Linia de pe Petricani ar trebui proiectata astfel incit sa fie green track.
- Stefan318
-
Posted:
-
Stefan318
Linia nouă va fii tot CF, sau va fi linie cu asfalt?
Linia nouă va fii tot CF, sau va fi linie cu asfalt?
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: FOTO / VIDEO - Lucrări Șos. Petricani
Costin
Apropo de discutia de mai sus, si vazand pozele de ieri - mie totusi mi se pare ca se construieste o fundatie de beton pentru o linie ce urmeaza a fi inglobata in asfalt. Mi se pare gresit?
Apropo de discutia de mai sus, si vazand pozele de ieri - mie totusi mi se pare ca se construieste o fundatie de beton pentru o linie ce urmeaza a fi inglobata in asfalt. Mi se pare gresit?
cris_m wrote here:
5 septembrie 2026
Tronson Dimitrie Pomepiu - Strandul Tei
Pe acest tronson lucreaza la zidurile de sprijin si la retelele edilitare. De la curba catre Dimitrie Pompeiu pana dupa Fabrica de Glucoza au asternut si balastul.
[…]
[…]
20260905_182637.jpg (1.6 MB; downloaded 269 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Varianta CF cu piatra sparta este cea mai nefericita dintre toate. Ori green track (real, nu piatra acoperita cu gazon) pentru a creste suprafata verde, ori direct linie asfaltata pentru a permite circulatia vehiculelor de interventii.
Varianta CF cu piatra sparta este cea mai nefericita dintre toate. Ori green track (real, nu piatra acoperita cu gazon) pentru a creste suprafata verde, ori direct linie asfaltata pentru a permite circulatia vehiculelor de interventii.
- Cristi N
-
Posted:
-
Cristi N
Pe Petricani era printre puținele tronsoane unde se putea pastra sina tip CF.
Vehiculele de interventie pot circula fara probleme pe contrasens pentru ca nu exista separare mediana si blocajele afectează câte un sens de mers, foarte rar fiind afectate ambele sensuri.
Autobuzele pot fi limitate la metrou Pipera respectiv Lukoil Lacul Tei si astfel nu ar pierde timp in blocaje.
Pe Petricani era printre puținele tronsoane unde se putea pastra sina tip CF.
Vehiculele de interventie pot circula fara probleme pe contrasens pentru ca nu exista separare mediana si blocajele afectează câte un sens de mers, foarte rar fiind afectate ambele sensuri.
Autobuzele pot fi limitate la metrou Pipera respectiv Lukoil Lacul Tei si astfel nu ar pierde timp in blocaje.