Totul despre transporturi şi infrastructura adiacentăAspecte diverse din transporturi şi infrastructurăEvenimente și expozițiiSăptămâna Europeană a Mobilității în România

Topic: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 19-20 septembrie 2026

48 posts, 4168 views

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 19-20 septembrie 2026 WT_fan06

La Tatra Fest s-a epuizat rapid stocul în primul weekend. În cel de-al doilea cred c-au avut stocuri suplimentate; cel puțin eu n-am mai auzit să fi fost probleme.

Mă aștept să fi învățat ceva din experiența trecută...

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 19-20 septembrie 2026 bgd70

Facebook TPBI
TogetherForRailHeritage.jpg (246.66 KB; downloaded 193 times)
Linia706.jpg (193.92 KB; downloaded 193 times)
#TogetherWeExplore.jpg (182.9 KB; downloaded 193 times)

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 19-20 septembrie 2026 shoppy

Strict constructiv, fara veun sentiment negativ si mai mult pentru data viitoare(chiar, data viitoare ar putea publica ciorne de afise dinainte pasionatilor pentru corecturi/feedback).
Informatiile apar prea din scurt, pentru cine vrea sa-si faca programul si mai are si copii este dificil.
Daca se spune ca "locurile sunt limitate / acces pe baza de inscriere" trebuie sa se mentioneze si unde se fac inscrierile.
Nu se precizeaza pogramul trenurilor speciale(la autobuzele spre Jilava s-a putut preciza), pare ca, impreuna cu anuntul din ultimul moment si nespecificarea locului unde se fac inscrierile, ca toate vizitele / cursele speciale sunt realmente disponibile doar pentru cine stia dinainte din interior.
("Special trains" pluteste prin mijloc cu un bullet diferit iar la locomotiva cu abur ar fi aratat mai bine fara biela(mai ales ca este legata gresit de osie nu de roata).)

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 19-20 septembrie 2026 Gabi23

Comunicarea și anunțurile au depins sunt acțiuni care au avut nevoie de indeplinirea mai multor condiții, avize, aprobări și multe, multe probleme „de culise”. Toată lumea implicată și-ar fi dorit să anunțe, să comunice, măcar similar cum am anunțat la Festivalul Tatra...
Referitor la locurile le acces limitate la Fortul XIII Jilava, un obiectiv deosebit de important dpdv istoric din Sud-ul județului Ilfov, condițiile de acces s-au aflat extrem de târziu. În anul 2025 din păcate a fost inaccesibil acest obiectiv, condițiile fiind restrictive din prisma Penitenciarului București-Jilava.
Trenurile sunt anunțate... în afișul cu programele de circulație. Sau ce trenuri întrebi? Așa materlalul rulant este explus în Gara de Nord 10-18, la Gara de Vest cel al infrastructurii la fel.
La Metrorex din păcate... complicat, cu orice. Atât se poate.

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 19-20 septembrie 2026 Gabi23

Există și concursurile pentru pasionați Pașaportul Mobilității și Quiz:
PAȘAPORT TPBI.jpg (247.46 KB; downloaded 104 times)
QUIZ TPBI.jpg (96.68 KB; downloaded 97 times)
1.jpg (207.16 KB; downloaded 116 times)
2.jpg (311.03 KB; downloaded 116 times)
3.jpg (163.95 KB; downloaded 97 times)

Re: Săptămâna Europeană a Mobilității în București - 19-20 septembrie 2026 Vlad242

Referitor la linia 60, va efectua stații pe traseu ( La Leul, la Păcii etc)? Sau va efectua doar cele două stații ( Gara Basarab si Gara București Vest )?

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Săptămâna Europeană a Mobilității în România  • 
Choose destination

Since our 2745 forum members have written 468836 posts in 5847 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”