Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
5473 posts, 1852097 views
📖 Pagination options
- Media
-
Posted:
-
Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
Media
Si mai este si starea drumurilor foarte proaste si neîngrijite. Sar pietre din asfalt continuu.
Am auzit ca asociația asiguratorilor dau in judecata CNAIR pentru prea multe parbrize sparte pe DN-uri si autostrăzi.
Ce e drept, STB si STV nu prea merg pe autostrăzi si DN-uri.
Si mai este si starea drumurilor foarte proaste si neîngrijite. Sar pietre din asfalt continuu.
Am auzit ca asociația asiguratorilor dau in judecata CNAIR pentru prea multe parbrize sparte pe DN-uri si autostrăzi.
Ce e drept, STB si STV nu prea merg pe autostrăzi si DN-uri.
-
- PaulIP
-
Posted:
-
PaulIP
Plătește cineva pentru neglijența din depouri sau pentru actele de vandalism?
Răspund tot eu: NU...
Plătește cineva pentru neglijența din depouri sau pentru actele de vandalism?
Răspund tot eu: NU...
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
NU adica nu cei vinovati, de platit tot trebuiesc platite, plata apare in costul biletului si impozitele bucurestenilor.
La vandalism STB nici nu are mare lucru de facut, doar sa faca plangere la Politia Locala si sa scrie pe Facebook locurile unde vandalii sparg geamuri, dar nici macar asta nu face.
NU adica nu cei vinovati, de platit tot trebuiesc platite, plata apare in costul biletului si impozitele bucurestenilor.
La vandalism STB nici nu are mare lucru de facut, doar sa faca plangere la Politia Locala si sa scrie pe Facebook locurile unde vandalii sparg geamuri, dar nici macar asta nu face.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
4647 și 6273 vor lipsi o perioadă pentru înlocuirea unor geamuri laterale sparte.
4647 și 6273 vor lipsi o perioadă pentru înlocuirea unor geamuri laterale sparte.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
4879 va lipsi o perioadă pentru înlocuirea unui geam lateral spart.
4879 va lipsi o perioadă pentru înlocuirea unui geam lateral spart.
- alex 19
-
Posted:
-
alex 19
A revenit 4425 dupa incendiul la motor din primavara.
A revenit 4425 dupa incendiul la motor din primavara.
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
romanianrailfan
O mica corectie, incendiul a avut loc pe la mijlocul lui iunie
O mica corectie, incendiul a avut loc pe la mijlocul lui iunie
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
4425 mai rău a fost afectat de intervenția ISU-BIF, decât de incendiul propiu zis
7023 va lipsi o perioadă pentru înlocuirea geamului la ușa 1, fiind spart în această după amiază.
7056 și 4839 vor lipsi și ele tot pentru înlocuirea unor geamuri sparte duminică.
4425 mai rău a fost afectat de intervenția ISU-BIF, decât de incendiul propiu zis
7023 va lipsi o perioadă pentru înlocuirea geamului la ușa 1, fiind spart în această după amiază.
7056 și 4839 vor lipsi și ele tot pentru înlocuirea unor geamuri sparte duminică.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Multi cred ca responsabilitatea pompierilor este doar sa stinga dar mai exista si responsabilitatea de a se asigura ca nu se va autoaprinde dupa ce au plecat, de aceea se urmeaza proceduri si nu indicatii de la persoane care se intampla sa fie pe acolo.
Multi cred ca responsabilitatea pompierilor este doar sa stinga dar mai exista si responsabilitatea de a se asigura ca nu se va autoaprinde dupa ce au plecat, de aceea se urmeaza proceduri si nu indicatii de la persoane care se intampla sa fie pe acolo.
-
- V2A
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
6472 va lipsi o perioadă pentru reparații caroserie și schimbarea unor geamuri, după ce a fost avariat de către vagonul de tramvai 130.
6472 va lipsi o perioadă pentru reparații caroserie și schimbarea unor geamuri, după ce a fost avariat de către vagonul de tramvai 130.
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
A revenit hibridul 7100, pe linia 385, după multe luni de imobilizare.
A revenit hibridul 7100, pe linia 385, după multe luni de imobilizare.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Vor lipsi o perioadă: 4826 (două geamuri laterale sparte), 7120 (tamponat frontal).
Vor lipsi o perioadă: 4826 (două geamuri laterale sparte), 7120 (tamponat frontal).
📖 Pagination options