Topic: Aeroportul Internațional Henri Coandă/Otopeni [OTP/LROP]
341 posts, 180935 views
📖 Pagination options
-
- orex
-
Posted:
-
Re: Aeroportul Internațional Henri Coandă/Otopeni [OTP/LROP]
orex
„Construire parcare în regim de înălțime P+2E pentru parcarea LONG TERM P5”
„Construire parcare în regim de înălțime P+2E pentru parcarea LONG TERM P5”
AC 03_16.01.2026 parcare Long Term P5.pdf
AC 03_16.01.2026 parcare Long Term P5.pdf (151.88 KB; downloaded 67 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Ce se intampla acum la aeroport daca vrei sa astepti pe cineva care aterizeaza?, am auzit ca s-a inchis si parcarea de la sosiri, exista vreun loc unde se poate afla ce se intampla?
Ce se intampla acum la aeroport daca vrei sa astepti pe cineva care aterizeaza?, am auzit ca s-a inchis si parcarea de la sosiri, exista vreun loc unde se poate afla ce se intampla?
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Mai sunt alte parcari la Plecari, si langa aeroport; oricum si pasagerii tot pe acolo ies, trec prin culoarul dintre Sosiri si Plecari.
In principiu, ies pasagerii, suna masina, vine (preferabil de undeva de aproape) la Plecari, incarca si pleaca, totul intr-un du-te vino continuu.
Mai sunt alte parcari la Plecari, si langa aeroport; oricum si pasagerii tot pe acolo ies, trec prin culoarul dintre Sosiri si Plecari.
In principiu, ies pasagerii, suna masina, vine (preferabil de undeva de aproape) la Plecari, incarca si pleaca, totul intr-un du-te vino continuu.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, am vazut si eu, pe Waze toata parcarea de la sosiri este marcata ca blocata, pe Google Maps trebuie neaparat sa activezi layer-ul de trafic ca sa o vezi blocata, altfel ti-o arata bine mersi ca disponibila.
Da, am vazut si eu, pe Waze toata parcarea de la sosiri este marcata ca blocata, pe Google Maps trebuie neaparat sa activezi layer-ul de trafic ca sa o vezi blocata, altfel ti-o arata bine mersi ca disponibila.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Poti parca aici fara probleme, de regula sunt locuri.
Poti parca aici fara probleme, de regula sunt locuri.
Screenshot_20260914_180939_Maps.jpg (1.35 MB; downloaded 69 times)
📖 Pagination options