Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor

621 posts, 114527 views

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45

📖 Pagination options
Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor cris_m

Nu stiu de ce lumea se plange afisajele noi neuniforme, se intampla si pe la altii sa aiba diferente in functie de lungimea textului (vezi Berlin). Pentru uniformitate ideal ar fi fost afisajul "Origine // via Punct Intermediar" cu Punct intermediar dinamic in functie de locatia curenta a vehiculului... stiu, visez cu ochii deschisi, ce se face acum e fizica cuantica pentru STB, drept dovada implementarea...

Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor Andrei Andraș

O fi STB plină de incompetenți, dar în cazurile ăstea ar trebui să vă întrebați dacă sistemul Thoreb poate transmite către afișaje aceste informații.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor BodoMinea

Nu are sens treaba asta cu "dacă poate transmite". E doar un calculator care rulează un sistem de operare Linux și o aplicație care dirijează afișajele. Atâta timp cât există coordonare între cine face actualizări acestui soft și cine programează layout-urile pe care le prezintă afișajele, este posibil orice. Nu doar să customizezi afișarea în funcție de lungime, sau să depindă un punct "via" de poziția GPS / avansarea stațiilor, ci e posibil și  să animezi un Moș Crăciun cu sania pe ele. De putut se poate orice și dovadă sunt toate orașele din lume unde se folosesc fie aceleași computere, fie același afișaje, fie ambele - vedeți țări nordice, baltice, Viena, Praga și altele. Mai mult de atât, așa cum am spus în alt răspuns de-al meu, STB plătește servicii anuale către Thoreb - de banii ăștia pot face aceste modificări. Doar că ele trebuie cerute. Este ideal ca toate sugestiile și reclamațiile să ajungă la STB și TPBI, nu să se limiteze la polemică pe forum.
tibi227 wrote here:
Cred ca nu stiti in ce oras traim …
Daca trimiti multe reclamatii la STB si TPBI (reclamatii legitime, in care expui probleme/deficiente reale) ajung sa nici nu-ti mai raspunda.
De exemplu genul acesta de atitudine nu ajută pe nimeni. Pur și simplu nimeni, în niciun alt loc de pe planetă nu a făcut o schimbare în bine descurajând pe baza experienței personale alți oameni din a reclama nereguli sau a sugera îmbunătățiri. Putem să ne plângem de milă și să spunem că numai la noi nu se poate sau putem să ne organizăm pentru a transmite sugestii coerente - poate se vor aplica, poate nu. Important e să fi fost aduse la cunoștință de cei care au observat deficiența și au un input privind cum s-ar putea rezolva.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor V2A

Avem afișaje actualizate și pe Otokar (poză cu rol informativ).
#6564 - 74 - 20260907_095312.jpg (435 KB; downloaded 168 times)

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor gexge

Astăzi foarte multe autobuze Mercedes Hybrid au probleme cu afișajele și circulă cu foaia în geam.

Go to page:  1  ... 39 40 41 42 43 44 45

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2741 forum members have written 468400 posts in 5846 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”