Topic: Propuneri de modificare a traseelor
1991 posts, 692790 views
📖 Pagination options
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
Re: Propuneri de modificare a traseelor
WT_fan06
Feeder poate fi și la tramvaiele care întorc în terminalul Pantelimon. Mi se pare că propunerea ta ar face mai mult rău decât bine și ar mai reorienta niște călători spre autoturismul personal, în numele "eficientizării" care la finalul zilei doesn't move the needle.
Cum ai spus și tu, 103 este un feeder, dar doar într-un capăt. Ar fi un feeder mult mai bun dacă ar fi extins la metrou Teclu, în loc să întoarcă într-un giratoriu random, ratând toate legăturile posibile. Am scris pe larg aici.
Feeder poate fi și la tramvaiele care întorc în terminalul Pantelimon. Mi se pare că propunerea ta ar face mai mult rău decât bine și ar mai reorienta niște călători spre autoturismul personal, în numele "eficientizării" care la finalul zilei doesn't move the needle.
Cum ai spus și tu, 103 este un feeder, dar doar într-un capăt. Ar fi un feeder mult mai bun dacă ar fi extins la metrou Teclu, în loc să întoarcă într-un giratoriu random, ratând toate legăturile posibile. Am scris pe larg aici.
- Mihai2005
-
Posted:
-
Mihai2005
Am observat că pe șoseaua Dudești-Pantelimon este uneori trafic foarte intens. N-ar fi mai rapid ca linia 103 să circule pe ambele sensuri de la Republica pe bd. Basarabia, str. Ion Șahighian, șos. Vergului, Pantelimon, pentru a se evita ambuteiajele din zona intersecției șoselei Gării Cățelu/șos. Pantelimon?
cris_m wrote here:
Functia principala a liniei 103 este de feeder, asigurand legatura cu metroul la statia Republica. Fluxurile principale de calatori spre/dinspre Soseaua Dudesti-Pantelimon sunt mult mai reduse. Motivul pentru care a fost prelungit traseul a fost lipsa de spatiu la Republica odata cu infiintarea liniilor metropolitane.
Am observat că pe șoseaua Dudești-Pantelimon este uneori trafic foarte intens. N-ar fi mai rapid ca linia 103 să circule pe ambele sensuri de la Republica pe bd. Basarabia, str. Ion Șahighian, șos. Vergului, Pantelimon, pentru a se evita ambuteiajele din zona intersecției șoselei Gării Cățelu/șos. Pantelimon?
- omirica
-
Posted:
-
omirica
Pe Șahighian nu văd cum pot trece două autobuze unul pe lângă altul.
Pe Șahighian nu văd cum pot trece două autobuze unul pe lângă altul.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination