Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Propuneri de modificare a traseelor

1991 posts, 692750 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 137 138 139 140 141 142 143

📖 Pagination options
Re: Propuneri de modificare a traseelor WT_fan06

Feeder poate fi și la tramvaiele care întorc în terminalul Pantelimon. Mi se pare că propunerea ta ar face mai mult rău decât bine și ar mai reorienta niște călători spre autoturismul personal, în numele "eficientizării" care la finalul zilei doesn't move the needle.

Cum ai spus și tu, 103 este un feeder, dar doar într-un capăt. Ar fi un feeder mult mai bun dacă ar fi extins la metrou Teclu, în loc să întoarcă într-un giratoriu random, ratând toate legăturile posibile. Am scris pe larg aici.

Re: Propuneri de modificare a traseelor Mihai2005

cris_m wrote here:
Functia principala a liniei 103 este de feeder, asigurand legatura cu metroul la statia Republica. Fluxurile principale de calatori spre/dinspre Soseaua Dudesti-Pantelimon sunt mult mai reduse. Motivul pentru care a fost prelungit traseul a fost lipsa de spatiu la Republica odata cu infiintarea liniilor metropolitane.

Am observat că pe șoseaua Dudești-Pantelimon este uneori trafic foarte intens. N-ar fi mai rapid ca linia 103 să circule pe ambele sensuri de la Republica pe bd. Basarabia, str. Ion Șahighian, șos. Vergului, Pantelimon, pentru a se evita ambuteiajele din zona intersecției șoselei Gării Cățelu/șos. Pantelimon?

Re: Propuneri de modificare a traseelor omirica

Pe Șahighian nu văd cum pot trece două autobuze unul pe lângă altul.

Go to page:  1  ... 137 138 139 140 141 142 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2740 forum members have written 468313 posts in 5845 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”