Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
5463 posts, 1840547 views
📖 Pagination options
- Media
-
Posted:
-
Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
Media
Si mai este si starea drumurilor foarte proaste si neîngrijite. Sar pietre din asfalt continuu.
Am auzit ca asociația asiguratorilor dau in judecata CNAIR pentru prea multe parbrize sparte pe DN-uri si autostrăzi.
Ce e drept, STB si STV nu prea merg pe autostrăzi si DN-uri.
Si mai este si starea drumurilor foarte proaste si neîngrijite. Sar pietre din asfalt continuu.
Am auzit ca asociația asiguratorilor dau in judecata CNAIR pentru prea multe parbrize sparte pe DN-uri si autostrăzi.
Ce e drept, STB si STV nu prea merg pe autostrăzi si DN-uri.
-
- PaulIP
-
Posted:
-
PaulIP
Plătește cineva pentru neglijența din depouri sau pentru actele de vandalism?
Răspund tot eu: NU...
Plătește cineva pentru neglijența din depouri sau pentru actele de vandalism?
Răspund tot eu: NU...
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
NU adica nu cei vinovati, de platit tot trebuiesc platite, plata apare in costul biletului si impozitele bucurestenilor.
La vandalism STB nici nu are mare lucru de facut, doar sa faca plangere la Politia Locala si sa scrie pe Facebook locurile unde vandalii sparg geamuri, dar nici macar asta nu face.
NU adica nu cei vinovati, de platit tot trebuiesc platite, plata apare in costul biletului si impozitele bucurestenilor.
La vandalism STB nici nu are mare lucru de facut, doar sa faca plangere la Politia Locala si sa scrie pe Facebook locurile unde vandalii sparg geamuri, dar nici macar asta nu face.
📖 Pagination options