Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Repartizarea autobuzelor

1566 posts, 549594 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 106 107 108 109 110 111 112

📖 Pagination options
Re: Repartizarea autobuzelor cris_m

Programarea personalului este distincta de programarea vehiculelor, cu alte cuvinte una nu o influenteaza pe alta.

Re: Repartizarea autobuzelor dany

Programarea personalului poate influenta numarul turelor scoase din garaj in functie de medicale, chestia se intampla de cand a fost interzisa chemarea din liber a personalului

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor GPS

Ce legătură are numărul de ture cu tipul vehiculului? Normal ar trebui ca toți șoferii să conducă orice tip de autobuz.

Re: Repartizarea autobuzelor Chev Celios

Posibil sa fie un numar limitat de soferi care au instruire pe articulat. Si nu ma refer la titularizare.

Re: Repartizarea autobuzelor Gabi23

Nu vor să conducă articulate, acesta e adevărul.

Re: Repartizarea autobuzelor shoppy

Asta banuiam si eu, un articulat este mai complicat, deci sanse mai mari sa se strice, iar unele piese sunt specifice doar lui, deci vin mai greu, deci se strica mai usor si se repara mai greu, deci inutil sa investesti fii titular si sa tunaresti un articulat daca ai sanse mai mari sa stea pe la reparat, regie condusa de toanele lui Nea Jean Pedala nu de nevoile calatorilor pentru ca "titularizarea este buna".

Re: Repartizarea autobuzelor Bogdan Ciorascu

Cand o sa apara primul nepalez turat la schimbul 1 sa vedeti voi ce se termina toate ifosele lui Jean Pedala!  :mrgreen:

Re: Repartizarea autobuzelor PaulIP

Râdem-glumim (și înjurăm în gând), dar poate ar trebui făcut un sondaj printre șoferii STB, cu motivele pentru care nu vor să conducă articulate, apoi în funcție de rezultate să se adreseze problemele punctual. Nu se aduc piese pentru articulate? Să se rezolve problema dpdv logistic. Șoferii susțin că se manevrează mai greu decât scurtele? Făcut instructaj în care să li se arate că sunt chiar mai ușor de manevrat decât scurtele (eventual le-aș arăta filmări din străinătate cu articulate care se strecoară pe străduțe cu sens unic, doar ca să vadă că se poate). Dacă și după asta fac mutre, out.

Re: Repartizarea autobuzelor shoppy

Cat timp STB recompenseaza soferii netransparent prin titularizare degeaba rezolvi toate problemele acelea, mereu o sa fie unii cu tratament preferential deci o sa mearga pe numite masini ca asa vor ei si nu vor fi sanctionati cand incalca regulamentul.
Acum ca pe articulat sau pe troleibuz e mai greu decat pe autobuz simplu, de acord, dar si profitul regiei este mai mare, de aceea ar trebui sa fie un bonus si soferii care fac probleme sa fie trecuti la autobuz simplu o vreme.

Re: Repartizarea autobuzelor REDX

Problema se poate rezolva imediat și rapid. Orice șofer refuză articulatele (pe motive stupide sau inventate) primește o scădere de salariu. Să vedeți după aia bătaie pe ele.  :mrgreen:

Re: Repartizarea autobuzelor 1689

Povestea cu ”articulatele nu se pot conduce pe strazi inguste / unghiuri scurte e doar o scuza.

Daca e nevoie, pot aduce si eu filmari cu autobuze articulate circulind printre strazi inguste fara nici o problema.

E nevoie de scolarizare pentru asta, cred ca asta nu e o problema.

Autobuzele din flota nu sint capabile sa ruleze in astfel de situatii ? Cred ca nici asta nu e o problema, pentru asta exista caiete de sarcini adaptate unor astfel de cerinte.

Ah, soferii existenti nu vor ? Si aici cred ca exista o solutie. In cele din urma, a fi sofer de autobuz (articulat) la STB nu e o obligatie. Poti alege sa conduci un autobuz de 12 metri, sau poate sa vina un alt sofer nou  care sa vrea sa conduca unul de 18. Nu ?

E o piata libera in cele din urma.

… sau cel putin asa ar trebui sa fie…

…atita timp cit  STB n-ar continua sa fie tot ITB/RATB.

Re: Repartizarea autobuzelor Nenea_titi

Cred că pe refuzurile astea permanente, până la urmă se vor angaja șoferi asiatici (indieni, pakistanezi). Bănuiesc că cei care odată mergeau cu DAC 117 UDsunt pensionari demult, iar de la DAC117UD până astăzi, s-au schimbat multe. Plus că nu era o referință de autobuz, era chiar un contra exemplu. Iar asiaticii nu vor spune NU.

780 mergea pe  Clăbucet și Puțul Lui Crăciun fără probleme. Întorcea în terminalul Basarab fără probleme.

Go to page:  1  ... 106 107 108 109 110 111 112

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2739 forum members have written 468208 posts in 5844 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”