Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Achiziții de tramvaie noi în perioada 2022-2026

144 posts, 48286 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11

📖 Pagination options
Re: Achiziții de tramvaie noi în perioada 2022-2026 WT_fan06

Mi se pare oportună echiparea tramvaielor cu un minimum de autonomie pentru situații neprevăzute. Așa se rezolvă din start incidentele de tip „tramvai rămas pe separator”, care produc întârzieri, produc blocaje în trafic (în care pot fi perturbate și alte linii STB) și cresc antipatia publicului față de tramvai ca mod de transport. Și aceste incidente au un cost asociat, dacă decidem să nu facem nimic. Câte astfel de incidente pot apărea în deceniile în care va fi exploatat vehiculul? Eu cred că suficiente încât această problemă să merite să fie adresată.

Re: Achiziții de tramvaie noi în perioada 2022-2026 1689

Vedeti comentariul meu de mai devreme, va rog.

Re: Achiziții de tramvaie noi în perioada 2022-2026 Nenea_titi

Pe mine mă interesează:
- Să aibă disponibilitate cât mai mare.
- Să nu mai provoace cutremur sau să trezească tot cartierul când trece.
- Să fie compatibil cu rețeaua de tramvai din București.
Altfel, iar vom reactiva V3A din parcul de casare că nu avem tramvaie noi funcționale.

Re: Achiziții de tramvaie noi în perioada 2022-2026 punmeister

Propunerea Skoda pentru PMB. Momentan este ceva pur orientativ, având in vedere ca doresc sa vina cu boghiuri pivotante peste tot, foarte probabil pe modelul tramvaielor Artic X54.
Skoda-Group_tramvaiForCity-1.jpg (197.18 KB; downloaded 32 times)

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2739 forum members have written 467987 posts in 5841 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”