Topic: Autobuzul Karosa B931 #2295
47 posts, 16296 views
📖 Pagination options
- edy
-
Posted:
-
-
- ADK
-
Posted:
-
Re: Autobuzul Karosa B931 #2295
ADK
Are mai "mulți", nu e doar un "câine scurt de coadă", în țară au mai fost la Baia Mare, Satu Mare și Vaslui sigur, însă nu știu când au fost scoase din uz.
Cu cel ploieștean găsești aici niște fotografii cam din ultimii 20 ani.
Ca atare, dacă și acest autobuz a ieșit din uz, poate fi încadrat la subiecte istorice cu perioada anilor 1998-2025...
Are mai "mulți", nu e doar un "câine scurt de coadă", în țară au mai fost la Baia Mare, Satu Mare și Vaslui sigur, însă nu știu când au fost scoase din uz.
Cu cel ploieștean găsești aici niște fotografii cam din ultimii 20 ani.
Ca atare, dacă și acest autobuz a ieșit din uz, poate fi încadrat la subiecte istorice cu perioada anilor 1998-2025...
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
Cred că deja exagerați cu rablele astea. Aveți răbdare și așteptați verdictul final. Cine naiba își dorește să meargă cu autobuze expirate.
Cred că deja exagerați cu rablele astea. Aveți răbdare și așteptați verdictul final. Cine naiba își dorește să meargă cu autobuze expirate.
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
FB TransPloiesti
🚌 Apel pentru comunitate: Ajută-ne să-l readucem pe traseu pe unicatul Karosa B931! ⚙️
Pasionați de transport, avem nevoie de sprijinul vostru! Ne pregătim intensiv pentru un eveniment ce va avea loc în urmatoarea lună (mai multe detalii în curând), unde ne dorim să expunem autobuzul Karosa B931 — un exemplar cu totul deosebit, fiind unicat în flota TCE Ploiești, ba chiar am putea spune singurul rămas din România la o companie de transport public.
Pentru ca acest vehicul emblematic să poată fi din nou funcțional și prezentat publicului în cea mai bună stare, avem nevoie de componente pentru cutia de viteze Voith.
🔧 Ce spune raportul tehnic de diagnoză?
În urma verificărilor tehnice efectuate, s-au constatat următoarele probleme care necesită înlocuire directă:
Cablajul cutiei de viteze: Nu se mai poate repara în condiții de siguranță și garanție, fiind necesară înlocuirea completă.
Tastatura de comandă (blocul selector): Prezintă defecțiuni la partea mecanică de interblocare.
💡 Cum ne poți ajuta?
Căutăm persoane, companii, operatori de transport sau colecționari care ne pot ajuta cu:
- Donarea sau furnizarea unei cutii de viteze Voith (sau a componentelor menționate: cablaje + tastatură de comandă) compatibile cu Karosa B931.
- Piese de schimb / componente de pe vehicule similare.
- Un simplu SHARE: Chiar dacă nu ai piesele, un share poate face ca acest mesaj să ajungă la cineva din domeniul auto/transport!
🔗 Detalii tehnice despre model în primul comentariu (FB) / story (IG & FB).
📩 Ai piese sau informații care ne-ar putea ajuta? Trimite-ne un mesaj privat direct pe pagină!
Vă mulțumim pentru sprijin și pentru că mențineți vie istoria transportului ploieștean! 💛💙
FB TransPloiesti
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Autobuzul Karosa B931 #2295
Andrei Andraș
Cei de la Vaslui aveau la vânzare pe olx ultima lor Karosă, dar anunțul nu mai e activ și nu cunosc dacă erau folositoare piese de pe ea.
autobuzul Karosa B931 — singurul rămas din România la o companie de transport publicDe dragul corectitudinii, doar Ploieștiul a avut modelul B931; în țară au circulat alte modele: B932 la Baia Mare și Satu Mare și B952E la Bacău și Vaslui.
Cei de la Vaslui aveau la vânzare pe olx ultima lor Karosă, dar anunțul nu mai e activ și nu cunosc dacă erau folositoare piese de pe ea.
1.png (172.64 KB; downloaded 44 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Transportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)
•
Choose destination