Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Aplicație care îți arată în timp real flota STB și metropolitană

30 posts, 2252 views

Go to page:  1 2 3

📖 Pagination options
Re: Aplicație care îți arată în timp real flota STB și metropolitană LX20

Salutare,

După cum probabil ați observat, au fost câteva probleme cu harta. Acestea au apărut deoarece certificatul TPBI a expirat aseară și mi-a dat ceva bătăi de cap, dar am reușit să găsesc o soluție, cel puțin pentru moment.

Vă rog să actualizați aplicația atunci când apare noua versiune. Update-ul ar trebui să fie disponibil pe Play Store, cel mai probabil, în cursul nopții.
De asemenea, în aceste câteva zile de testare am descoperit deja câteva probleme mai fundamentale, care mă obligă să modific o parte din infrastructură și din modul în care funcționează aplicația. Vreau să mă concentrez în perioada următoare pe rezolvarea acestora, așa că, pentru moment, nu voi mai accepta persoane noi în programul de testare.

Mulțumesc tuturor celor care v-ați înscris! Am adăugat și toate persoanele care mi-au scris astăzi.
Sper să revin peste o săptămână-două cu lucrurile într-o stare mai stabilă și să vedem atunci cum continuăm.

Am strâns și o listă destul de mare de bug-uri la care trebuie să lucrez.
Mulțumesc tuturor celor care au raportat probleme până acum și vă rog să continuați să o faceți!
Le citesc și le iau pe toate în calcul, chiar dacă este posibil să nu reușesc să răspund de fiecare dată imediat ce le văd sau le rezolv.

Ce am mai rezolvat între timp:

Am separat Citaro Euro 3 și Euro 4, care sunt acum tratate ca modele distincte, conform sugestiei lui @PaulIP.
Am schimbat soluția tehnică din spatele hărții.
Am reparat mai multe bug-uri legate de planificarea rutelor.
Am reparat mai multe probleme legate de funcția de căutare.

Legat de sugestia:

Cred că deosebit de utilă ar fi alerta SMS/push de ambuteiaj/accident, triggeruită de unul sau mai multe vehicule care s-au mișcat puțin spre deloc în ultimele X minute.

Este chiar un feature la care mă gândesc de ceva timp și pe care mi-ar plăcea să-l adaug. Va veni însă ceva mai târziu, pentru că încă încerc să stabilesc exact cum ar trebui implementat astfel încât să fie util și să nu genereze alerte false.

Mulțumesc încă o dată tuturor pentru ajutor, feedback și pentru timpul acordat testării!

O seară frumoasă!

Re: Aplicație care îți arată în timp real flota STB și metropolitană MIHAI_TB_10

Mult succes în continuare, și cu mare plăcere și eu am raportat ce am văzut.

Go to page:  1 2 3

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2735 forum members have written 467874 posts in 5840 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”