MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5681 posts, 1581310 views

Go to page:  1  ... 400 401 402 403 404 405 406

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre Metrorex Costin

Proiectul își propune integrarea sistemului de control acces al Magistralei 4 (Racord 1 - Nicolae Grigorescu 2 - Anghel Saligny și Racord 2 - Gara de Nord 2 - Străulești) cu Magistralele 1, 2, 3 și TL, ...
devine
Proiectul își propune integrarea sistemului de control acces al Magistralei 4 si al tronsonului Nicolae Grigorescu 2 - Anghel Saligny de pe Magistrala 3 cu Magistralele 1, 2, 3

Numai ca! Acum pare ca avem mai putine linii de metrou. Prea putine enumeratii. Prea putini termeni vagi. Nu e bine, poporul trebuie sa vada ca noi muncim si avem metrou serios care ne justifica salariile, nu asa, trei lulele!

Re: Știri și articole din presă ByOnu

Luca wrote here:

De cand liderul de sindicat este vocea COMPANIEI?

Nu imi amintesc cand am ascultar ultimul interviu cu directoarea.

Re: Discuții diverse despre Metrorex shoppy

Da, a ajuns sindicatul să dicteze scumpirea biletelor și plata facturilor, companie condusă de sindicat.

Re: Discuții diverse despre Metrorex TudorSt

Pe M1 cred ca sunt ture lipsa, pentru ca la ora asta (7:45) intervalul e de 10 minute. Am crezut ca e program de vara (chiar și așa, 10 minute e enorm) dar situația nu e de azi de ieri, ci de prin primăvară.

Re: Discuții diverse despre Metrorex FabiM

Asta, sau vin 3 deodată…

Miercuri am asistat în stația Eroilor la 3 rame cu direcția “Preciziei”, nimic de Dristor 2.

Re: Discuții diverse despre Metrorex TrainWrecker

Nu am vazut sa se respecte in ultimii ani programul de circulatie pe M1 si M3, pe M2 si M4 nu pot sa imi dau cu parerea ca nu prea am circulat cu ele, singura magistrala pe care stiu ca se respecta programul este M5...

Re: Discuții diverse despre Metrorex BGP2597

Și de pe M2 au fost scose trenuri la începutul lui August. Dimineața vine cam la 6-7 minute, iar după ora 9:30 se duce deja spre 10 minute.

Pe M5 sunt 3 trenuri pe ramură, nu au ce să scoată mai mult de atât.

Dimineata de la Arghezi se pleaca destul de regulat, la fiecare 4 minute (adica la orele din program). Problema e ca, pe traseu, intervalul se mareste, de la 4 ajungand la 6-7 minute cum ai zis si tu.

Singurele momente cand se pleaca la 8 minute de la Arghezi (adica se sare peste un tren, cum ar fi) sunt atunci cand intra trenuri in traseu din Depoul Berceni si ocupa slotul acela de 4 minute.

Bine, in afara orelor de varf, pe M2 se circula jalnic, fiind aglomeratie constant. Nu mai spun ca in weekend, in special sambata seara, cand toata lumea iese in oras, se circula la 10-15 minute, trenurile fiind la fel de pline ca in cursul saptamanii, intr-o ora de varf. Ar trebui in weekend, macar intre orele 17-20, sa fie introduse cateva trenuri suplimentare astfel incat sa se circule la 5 minute.

Re: Discuții diverse despre Metrorex BGP2597

Poate avem noțiuni diferite ce înseamna dimineață. Pentru mine înseamnă în jur de 9:15 - 9:30 la Romană. E clar că trenurile care circulă doar la ora de vârf se retrag mai devreme dacă zici ca de la Tudor Arghezi se pleacă totuși la 4 minute dimineața și nu mai circulă până la 10:00 - 10:30, având în vedere că după 9:15 deja sunt intervale de 6-7 minute care se duc spre 10 minute după ora 10:00.

Re: Discuții diverse despre Metrorex alecs1

Estimez că „se încearcă” plecarea la 4 minute și o perioadă funcționează, pînă rămîn prea multe trenuri pe sensul spre nord și nu mai ajung suficiente înapoi la T. Arghezi. După 8 e horor cu aglomerația pentru că-s puține trenurile pentru numărul de călători și se pierd minute prin stații cu îmbarcarea, probabil de acolo acele 6-7 minute.

Și ei (primari, miniștri, alți politicieni) promit să extindă masiv rețeaua...

BGP2597 wrote here:
Poate avem noțiuni diferite ce înseamna dimineață. Pentru mine înseamnă în jur de 9:15 - 9:30 la Romană. E clar că trenurile care circulă doar la ora de vârf se retrag mai devreme dacă zici ca de la Tudor Arghezi se pleacă totuși la 4 minute dimineața și nu mai circulă până la 10:00 - 10:30, având în vedere că după 9:15 deja sunt intervale de 6-7 minute care se duc spre 10 minute după ora 10:00.

Da, eu ajung la Arghezi in jur de ora 7-7:15 si la ora aia inca se pleaca ok. Ce am vrut sa zic cu marirea intervalului pe parcurs a fost ca, desi pe primele 2-3 statii se pastreaza intervalul de 4 minute, dupa aceea incepe sa creasca usor-usor, pana la Unirii deja ajungandu-se la 7 minute. Lucrul asta am observat ca e cauzat de incetiniri repetate si stat mai mult in statii (confirm ce a spus @alecs1).

Poate dupa ce intra BM4 pe M5, se elibereaza 2-3 BM21 de pe M1/3 pentru M2...

Go to page:  1  ... 400 401 402 403 404 405 406

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2735 forum members have written 467874 posts in 5840 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”