MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5676 posts, 1580632 views

Go to page:  1  ... 400 401 402 403 404 405 406

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre Metrorex Costin

Proiectul își propune integrarea sistemului de control acces al Magistralei 4 (Racord 1 - Nicolae Grigorescu 2 - Anghel Saligny și Racord 2 - Gara de Nord 2 - Străulești) cu Magistralele 1, 2, 3 și TL, ...
devine
Proiectul își propune integrarea sistemului de control acces al Magistralei 4 si al tronsonului Nicolae Grigorescu 2 - Anghel Saligny de pe Magistrala 3 cu Magistralele 1, 2, 3

Numai ca! Acum pare ca avem mai putine linii de metrou. Prea putine enumeratii. Prea putini termeni vagi. Nu e bine, poporul trebuie sa vada ca noi muncim si avem metrou serios care ne justifica salariile, nu asa, trei lulele!

Re: Știri și articole din presă ByOnu

Luca wrote here:

De cand liderul de sindicat este vocea COMPANIEI?

Nu imi amintesc cand am ascultar ultimul interviu cu directoarea.

Re: Discuții diverse despre Metrorex shoppy

Da, a ajuns sindicatul să dicteze scumpirea biletelor și plata facturilor, companie condusă de sindicat.

Re: Discuții diverse despre Metrorex TudorSt

Pe M1 cred ca sunt ture lipsa, pentru ca la ora asta (7:45) intervalul e de 10 minute. Am crezut ca e program de vara (chiar și așa, 10 minute e enorm) dar situația nu e de azi de ieri, ci de prin primăvară.

Re: Discuții diverse despre Metrorex FabiM

Asta, sau vin 3 deodată…

Miercuri am asistat în stația Eroilor la 3 rame cu direcția “Preciziei”, nimic de Dristor 2.

Re: Discuții diverse despre Metrorex TrainWrecker

Nu am vazut sa se respecte in ultimii ani programul de circulatie pe M1 si M3, pe M2 si M4 nu pot sa imi dau cu parerea ca nu prea am circulat cu ele, singura magistrala pe care stiu ca se respecta programul este M5...

Go to page:  1  ... 400 401 402 403 404 405 406

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2735 forum members have written 467834 posts in 5840 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”