Totul despre transporturi şi infrastructura adiacentăTransport rutierAutobuze, autocare, microbuzeROCAR (Tudor Vladimirescu/Autobuzul)

Topic: TV/DAC/ROCAR fabricate pentru export

16 posts, 3353 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: TV/DAC/ROCAR fabricate pentru export ADK

Fabrica ce a "trimis" înafară și eventual ce ar mai exista din cele exportate?

Dubițe de marfă am înțeles c-au ajuns prin Ungaria, iar niște minibusuri (TV 8 parcă) prin Cehia(?) existând și astăzi vreo 2 ca stupi de albine(?), cel puțin.

Autobuze au ajuns cred că doar în Germania, și acelea aparent puține, însă cele 2 articulate trimise în SUA ce s-a întâmplat cu ele? Unii vehiculează că s-ar fi reîntors în țară, alții că au rămas acolo, altul că mai circula doar unul și asta încă acum ceva ani, unii nu știu cât se gândesc că ce-și imaginează nu este și același lucru cu ce se întâmplă.

Troleibuze au ajuns cel puțin în Bulgaria și Ucraina și ar mai exista câteva din ele, nu știu ce s-a ales de cele din Bogota (Columbia), citisem că s-ar fi retras și abandonat încă de noi... erau sigur 212E-uri în 2 uși.

Re: TV/DAC/ROCAR fabricate pentru export PaulIP

1689 wrote here:
Un aspect interesant in imaginea din mijloc…

Mi se pare doar mie, sau deasupra coltului barei, pe remorca, este un capac de acces ?

Este capacul rezervorului de motorină al instalației auxiliare de încălzire tip Sirocco 255.01, pentru remorca autobuzelor 117UD. Era opțiune de fabrică și au fost câteva și pentru intern cu așa ceva. A se vedea aici.

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: ROCAR (Tudor Vladimirescu/Autobuzul)  • 
Choose destination

Since our 2734 forum members have written 467779 posts in 5840 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”