Zona metropolitană București → Parcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov → Autobuze STB

Topic: Mercedes-Benz Citaro G Hybrid

21 posts, 5051 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: Mercedes-Benz Citaro G Hybrid dany

Pentru inceput vor fi doar 5, conform contractului. Asta daca vor mai fi si astea….

Re: Mercedes-Benz Citaro G Hybrid Victor C

Eu cred că acestea 5 vor ajunge la Autobaza Nordului și vor fi pentru linia 100, astfel încât să elimine cursele extrem de lungi din prezent de acces și retragere de la Autobaza Titan tocmai până la Aeroportul Henri Coandă.

Re: Mercedes-Benz Citaro G Hybrid shoppy

Pot oricand sa elimine accesele lungi prin mutarea autobuzelor/ turelor intre autobaze, nu sta optimizarea STB in 5 autobuze.

Re: Mercedes-Benz Citaro G Hybrid Victor C

Pe 100 au nevoie de articulate, nu ar putea să redistribuie 5 ture la Nordului pentru că ei au numai autobuze de maxim 12m, și nici nu ar fi bine din punct de vedere logistic să distribuie 5 autobuze Kent C-18 la Nordului, și celelalte 25 să fie la Titan.

• Mihai 11
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro G Hybrid Mihai 11

Victor C wrote here:
Eu cred că acestea 5 vor ajunge la Autobaza Nordului și vor fi pentru linia 100, astfel încât să elimine cursele extrem de lungi din prezent de acces și retragere de la Autobaza Titan tocmai până la Aeroportul Henri Coandă.

Și ce o să se întâmple cu otokar c 18?

Re: Mercedes-Benz Citaro G Hybrid GabiSTVspotter113

Vor fi trimise pe alte linii aglomerate ale autobazei Titan, precum 102, 104, 335.

Re: Mercedes-Benz Citaro G Hybrid Mihai Neagu

De unde putem sti asta? Se pot face tot felul de mutari logistice intre unitatile de exploatare.

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2751 forum members have written 469160 posts in 5851 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”