Topic: Discuții diverse despre Metrorex
5676 posts, 1580630 views
📖 Pagination options
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Discuții diverse despre Metrorex
Costin
Numai ca! Acum pare ca avem mai putine linii de metrou. Prea putine enumeratii. Prea putini termeni vagi. Nu e bine, poporul trebuie sa vada ca noi muncim si avem metrou serios care ne justifica salariile, nu asa, trei lulele!
Proiectul își propune integrarea sistemului de control acces al Magistralei 4 (Racord 1 - Nicolae Grigorescu 2 - Anghel Saligny și Racord 2 - Gara de Nord 2 - Străulești) cu Magistralele 1, 2, 3 și TL, ...devine
Proiectul își propune integrarea sistemului de control acces al Magistralei 4 si al tronsonului Nicolae Grigorescu 2 - Anghel Saligny de pe Magistrala 3 cu Magistralele 1, 2, 3
Numai ca! Acum pare ca avem mai putine linii de metrou. Prea putine enumeratii. Prea putini termeni vagi. Nu e bine, poporul trebuie sa vada ca noi muncim si avem metrou serios care ne justifica salariile, nu asa, trei lulele!
-
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Știri și articole din presă
ByOnu
De cand liderul de sindicat este vocea COMPANIEI?
Nu imi amintesc cand am ascultar ultimul interviu cu directoarea.
Luca wrote here:
De cand liderul de sindicat este vocea COMPANIEI?
Nu imi amintesc cand am ascultar ultimul interviu cu directoarea.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, a ajuns sindicatul să dicteze scumpirea biletelor și plata facturilor, companie condusă de sindicat.
Da, a ajuns sindicatul să dicteze scumpirea biletelor și plata facturilor, companie condusă de sindicat.
- TudorSt
-
Posted:
-
TudorSt
Pe M1 cred ca sunt ture lipsa, pentru ca la ora asta (7:45) intervalul e de 10 minute. Am crezut ca e program de vara (chiar și așa, 10 minute e enorm) dar situația nu e de azi de ieri, ci de prin primăvară.
Pe M1 cred ca sunt ture lipsa, pentru ca la ora asta (7:45) intervalul e de 10 minute. Am crezut ca e program de vara (chiar și așa, 10 minute e enorm) dar situația nu e de azi de ieri, ci de prin primăvară.
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Asta, sau vin 3 deodată…
Miercuri am asistat în stația Eroilor la 3 rame cu direcția “Preciziei”, nimic de Dristor 2.
Asta, sau vin 3 deodată…
Miercuri am asistat în stația Eroilor la 3 rame cu direcția “Preciziei”, nimic de Dristor 2.
-
- TrainWrecker
-
Posted:
-
TrainWrecker
Nu am vazut sa se respecte in ultimii ani programul de circulatie pe M1 si M3, pe M2 si M4 nu pot sa imi dau cu parerea ca nu prea am circulat cu ele, singura magistrala pe care stiu ca se respecta programul este M5...
Nu am vazut sa se respecte in ultimii ani programul de circulatie pe M1 si M3, pe M2 si M4 nu pot sa imi dau cu parerea ca nu prea am circulat cu ele, singura magistrala pe care stiu ca se respecta programul este M5...
📖 Pagination options