Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Repartizarea tramvaielor

2621 posts, 820877 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 182 183 184 185 186 187 188

📖 Pagination options
Re: Repartizarea tramvaielor Gabyyyyyy9001

V3A-93-PPC 312 este prezent pe linia 41, pentru a înlocui un CA/CH defect, știu că era o restricție, în linia 41 să nu mai circule reostaticele

Re: Repartizarea tramvaielor Tiberiu Shaolin

Nu este nicio restrictie, orice vagon PPC poate merge in 41

Re: Repartizarea tramvaielor Nenea_titi

Anul acesta prin februarie sau ceva de genul, au fost 217 și 299 parcă. Niciunul nu e cu podea joasă, nici măcar PPC. Iar până la izolarea depoului Bucureștii Noi, apropo de reostatice și PPC, mai intra ocazional 309 (de vreo 2 ori l-am văzut eu).

Re: Repartizarea tramvaielor Tiberiu Shaolin

217 si 299 au fost primele ture din cele doua zile cu ger si ninsoare. Ele au fost introduse pentru a curata firul de contact de chiciura.

Re: Repartizarea tramvaielor ericbrudii

Mai este și 226 prezent pe linia 5.

Gabyyyyyy9001 wrote here:
V3A-93-PPC 312 este prezent pe linia 41, pentru a înlocui un CA/CH defect, știu că era o restricție, în linia 41 să nu mai circule reostaticele

Re: Repartizarea tramvaielor Gabyyyyyy9001

Au mai fost M2000 pe 5 (021, 080)

Re: Repartizarea tramvaielor Victor C

De ce cei de la Depoul Alexandria nu trimit în weekend în linia 44 tramvaiele Imperio? Au 14 tramavaie Imperio care zac în weekend degeaba, ar putea foarte bine ca toate cele 27 de ture pe care le au în weekend să fie numai Imperio, în special de când traseul lui 44 a fost scurtat la Gara Basarab chiar nu văd de ce nu ar face-o.

Linia 44 cară aer în weekend. Mai mult, e o linie " least important". Dacă vor să dea vagoane cu A/C, cred că are Alexandria câteva CH PPC. Dar pentru o linie de 5 km/sens, semi izolată, nu prea merită. E nevoie de Imperio pe multe alte linii bune (7, 5, 10/1, 32, 41). Nu trebuie puse pe o linie pe care în weekend, o Tatra solo nu era nici jumătate plină. Mai mult, 44 este o linie locală...eu zic că pe 44 ar merge din alea de 18 m. E una din liniile care se pretează. Poate dacă mergea pe la Gara de Nord, mergea. Apropo, am văzut o singură dată Imperio pe 44, pe 3897, din cauza unui blocaj pe 11 la Grozăvești . O fi fost redirecționat pe 44 ca să nu piardă curse probabil. A fost singura dată.

Re: Repartizarea tramvaielor ByOnu

Locala sau nu, si giulestenii au nevoie de podea coborata si AC. Daca gasesti altceva cu aceste caracteristici sa pui in loc, sigur.

Discutia inteleg ca este despre a tine Imperio in depou vs. a le trimite pe 44.

Dacă e să o luăm așa, Giulesti nu a fost privat de Imperio, pe 11 mergeau 3 tramvaie. Problema este: având în vedere traficul de pe 44, care e redus în weekend (și nu grozav nici în timpul săptămânii), se justifică trimiterea de Imperio ? Referitor la A/C, azi am mers în 2 imperio, unul abia sufla ceva, iar în celălalt nu mergea deloc.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor GPS

Dacă tu ești năpăstuit de soarta, trebuie să fie toți?

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor V2A

V3A-93 256 a fost repartizat pe linia 41, deoarece Dep. Bucureștii Noi are multe CH-PPC și CA-PPC indisponibile: 044, 076, 204, 218 (CA), 224, 4014, 4020, 4021 (CH).

Nu văd o problemă. Atâta timp cât și alte linii (1/10, 32, 25, 21) au V3A normale. Referitor la tramvaiele "moderne" defecte...no comment. Mă rog, acum e perioadă de vacanță/concedii, deci au timp până la toamnă să le repare.

Re: Repartizarea tramvaielor FabiM

Două cadre cu acesta, realizate la stația Pod Ciurel.
Fără să vreau, am surprins peisajul anilor ante-2022. :)
IMG_3172.jpeg (1.68 MB; downloaded 338 times)
IMG_3174.jpeg (1.7 MB; downloaded 338 times)

Go to page:  1  ... 182 183 184 185 186 187 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2722 forum members have written 466860 posts in 5825 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”